newscity1.net

Αεροσυνοδοί αποκαλύπτουν τα μυστικά που δεν λένε ποτέ στους επιβάτες

Έχουν εμπειρία στη φιλοξενία και φιλικό χαμόγελο και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των επιβατών
αμέσως μόλις αυτοί επιβιβάζονται στο αεροπλάνο.
Ωστόσο, μια συζήτηση στο Quora αποκάλυψε ότι υπάρχουν μερικά μυστικά για τις πτήσεις τις οποίες το πλήρωμα καμπίνας
δεν αποκαλύπτει στους επιβάτες. Ένας χρήστης ρώτησε στο φόρουμ «Τι γνωρίζουν οι αεροσυνοδοί σχετικά με τις πτήσεις το οποίο δεν λένε στους επιβάτες;» κ τα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά. Κάποιοι αεροσυνοδοί και επιβάτες που ταξιδεύουν συχνά μοιράστηκαν λοιπόν τις εμπισκευτικές πληροφορίες της ζωής τους στον αέρα την ώρα των πτήσεων.

Μια επιβάτης που ταξιδεύει συχνά αποκάλυψε πάντως ότι όσοι επιθυμούν να αποφύγουν τις άβολες αναταράξεις θα πρέπει να σχεδιάζουν να πετάνε πιο νωρίς μέσα στην ημέρα παρά το απόγευμα ή το βράδυ. «Ένα από τα πράγματα που δε θα σας πουν οι αεροσυνοδοί είναι ότι οι πρωινές πτήσεις είναι καλύτερες γιατί ο αέρας έχει λιγότερες αναταράξεις» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε επίσης ότι το πιο ανθυγιεινό πράγμα στο αεροσκάφος δεν είναι οι τουαλέτες αλλά το ατομικό τραπεζάκι και η ζώνη ασφαλείας ενώ μικροβιολόγος που έλεγξε τις επιφάνειες εντός ενός αεροσκάφους πρόσφατα έφερε αποτελέσματα που επιβεβαίωσαν αυτή την εξομολόγηση. Μια άλλη αποκάλυψη αναφέρει ότι πολλές εταιρείες σερβίρουν στους επιβάτες γεύματα που έχουν καταψυχθεί για 72 ώρες ενώ έχει τύχει να μην φάει το πλήρωμα αν δεν έχουν υπολογιστεί σωστά οι μερίδες.

Σύμφωνα με μια άλλη αεροσυνοδό, μπορεί το κάπνισμα να απαγορεύεται στα αεροσκάφη αλλά αυτά είναι εφοδιασμένα με τασάκια σε διάφορα σημεία. Κάτι ακόμη που μπορεί να μην γνωρίζουν οι επιβάτες, όπως αναφέρει μια υπάλληλος σε αεροπορική εταιρεία είναι ότι αν κάποιος θέλει να πάρει ένα χάπι γι τη ναυτία πρέπει να το πάρει πριν την πτήση και όχι κατά τη διάρκεια αυτής γιατί τότε το πιθανότερο είναι ότι δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα.


0 Response to " Αεροσυνοδοί αποκαλύπτουν τα μυστικά που δεν λένε ποτέ στους επιβάτες "

Δημοσίευση σχολίου