newscity1.net

Τι περίεργο κρύβει ο αριθμός 33;

Ο αντιπρόεδρος της JP Morgan στο Λονδίνο,ο Gabriel Magee, πήδηξε από τον 33ο όροφο. Η JP Morgan είναι η τράπεζα που πλήρωσε
το αμερικανικό κράτος 2 δις για να σταματήσει την έρευνα εναντίον της...Ο Μπέρνυ Μάντορφ, ο απατεώνας γνωστός από την Πόνζι απάτη, κατηγορούσε την JP Morgan ότι γνώριζε τι απατεωνιές έχουν κάνει και κέρδιζαν φοβερά ποσά.

Σύμφωνα με την μαζική προπαγάνδα, ο Αμερικανός τραπεζίτης, Gabriel Magee, πρέπει να πήδηξε με σκοπό να αυτοκτονήσει. Σε ηλικία 39 χρόνων, κερδίζοντας τόσα χοντρά ποσά, τι λόγους πρέπει να είχε για να αυτοκτονήσει; Γνώριζε ίσως πολλά γι το τι μας περιμένει και κώλωσε; Δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι στα πραγματικά αφεντικά του κόσμου; Η φίλη του δήλωσε στην αστυνομία, το προηγούμενο βράδυ της ‘αυτοκτονίας’ του, ότι ο φίλος της ξαφνικά χάθηκε και δεν γύρισε στο σπίτι μετά τν δουλειά του. Μετά το θάνατό του γύρω στις 8 το πρωί, το πτώμα του έμεινε για τέσσερις ώρες στην σκεπή του ενάτου ορόφου. Γιατί πέρασαν τόσες ώρες πριν μαζέψουν το νεκρό του σώμα; Ήταν το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, για τους άλλους τραπεζίτες;

Το κτήριο της JP Morgan έχει 33 ορόφους και ήταν το κτήριο που βρίσκοταν η Lehman Brothers και η Enron. Η Lehman Brothers ήταν η τράπεζα που έπεσε για να ξεκινήσει η κρίση. Σύμπτωση;
Στο βιβλίο της «Το μυστικό των Illuminati» η Elizabeth Van Buren έγραψε : «Στην πνευματική αριθμολογία, οι αριθμοί 11, 22 και 33 , είναι οι τρεις «Μάστερ Αριθμοί ». Το 33 είναι ο μεγαλύτερος σε δύναμη, αριθμός. Στην ηλικία των 33 χρόνων ο Ιησούς βρήκε το θάνατο, αλλά και αναστήθηκε. Ο αριθμός 33 συμβολίζει το υψηλότερο πνευματικό δυνατό για ένα ανθρώπινο ον. »

Σε ορισμένους κύκλους , ο αριθμός 33 στην έννοια του εσωτερισμού είναι «ο μεγαλύτερος από τους αριθμούς Δάσκαλους . » Στους Τέκτονες είναι ο υψηλότερος βαθμός, όπως το Scottish Rite. Το τμήμα αυτό ιδρύθηκε το 1801 με το σχηματισμό του Ανώτατου Συμβουλίου στ Τσάρλεστον , Νότια Καρολίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Είναι τυχαίο ότι το Τσάρλεστον που ήταν η γενέτειρα του The Scottish Rite, βρίσκεται δίπλα του 33ο παράλληλου; Είναι επίσης ενδιαφέρον, οτι είναι ο τόπος όπου έγιναν τα πρώτα πλάνα του Εμφυλίου Πολέμου .

Όπως θα δούμε στην πρόσφατη ιστορία συνέβησαν μεγάλα γεγονότα κατά μήκος του 33ου παράλληλου.

Μια άλλη οργάνωση που θεωρείται επίσης μια μυστική κοινωνία και έχει δεσμούς με τους σατανιστές, Illuminati, είναι τα Ηνωμένα Έθνη. Κ εκεί θα βρείτε τον αριθμό 33. Κοιτάξτε τη σημαία και θα δείτε έναν κόσμο διαιρεμένο σε 33 τμήματα, 32 τμήματα και το κέντρο που περιβάλλεται από κλάδους ελιάς. Μια Σύμπτωση; Τι λέτε;
 Το 33, ο Θάνατος και η καταστροφή .

Τώρα πίσω στο 33ο παράλληλο και τον κρίσιμο ρόλο που ο αριθμός αυτός φαίνεται να παίζει σε πολλά σημαντικά γεγονότα στη σύγχρονη ιστορία. Εκτός από την έναρξη του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου στον 33ο παράλληλο, πέθανε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ρούσβελτ στις 12 Απρ. 1945 στον 33ο παράλληλο απροσδόκητα από εγκεφαλικό. Μετά το θάνατό του, ένας μασόνος με τον 33ο βαθμό, ο Harry S. Τρούμαν, έγινε ο 33ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμπτωση και αυτό;

Αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1945, η επιχείρηση Paperclip έσβησε το ναζιστικό παρελθόν των κορυφαίων Γερμανών επιστημόνων που κατασκεύασαν τους V2 πυραύλους ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους για την Αμερική. Πολλοί από αυτούς ήταν οι δημιουργοί των White Sands V2 ή , όπως ονομαζόταν, συγκρότημα 33. Και πάλι, τοποθετημένο όχι μακριά από το 33ο παράλληλο. Εδώ οι γερμανικοί πύραυλοι V2 δοκιμάστηκαν υπό τη διεύθυνση του Wernher von Braun, ο οποίος θα καθορίσει αργότερα το αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα .

Η πρώτη έκρηξη της ατομικής βόμβας (όσο γνωρίζουμε) έλαβε χώρα στη βάση Alamogordo στο Νέο Μεξικό. Επίσης στον 33ο παράλληλο. Ένα μήνα μετά βομβαρδίστηκαν με ατομικές βόμβες οι πόλεις της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, από την Μασονική κυβέρνηση των ΗΠΑ. Και δύο πόλεις είχαν ελάχιστη ή καμία στρατηγική σημασία. Είχαν επιλεγεί από την 33ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, επειδή και οι δύο βρίσκονται κοντά στον 33ο παράλληλο;

Δύο δεκαετίες αργότερα, το 1963, δολοφονήθηκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy στο Dealy Plaza στο Ντάλας του Τέξας , κοντά στον 33ο παράλληλο, στις 22 Νοεμβρίου ( στις 11/22 ) (11 + 22 = 33) .

Λίγα χρόνια αργότερα, ο νεότερος αδελφός του, Robert F. Kennedy πυροβολήθηκε στις 6 Ιουνίου 1968 στο Ambassador Hotel στο Λος Άντζελες , Καλιφόρνια , περίπου 2000 χιλιόμετρα ανατολικά του ιδίου 33ου γεωγραφικού πλάτους με αυτού που σκότωσαν τον αδελφό του .

Όπως θα δούμε προσεκτικά σε αυτόν τον χάρτη, ο 33ος παράλληλος περνάει μέσω της Βαγδάτης (33° 21´ N), με την αρχαία πόλη της Βαβυλώνας μόνο περίπου 25 μίλια μακριά της.

Αν πάμε ποιο αριστερά βρίσκουμε την Δαμασκό (33° 30´ N), που η παγκόσμια Μασονία δολοφονεί εδώ και δυο χρόνια τον λαό της Συρίας. Και ακόμα ποιο αριστερά την Βεγγάζη της Λιβύης που κυριαρχεί χάος μετά την μεγάλη θυσία του λαού της.

Κοιτάξτε προσεκτικά το Ιράν βρίσκεται ακριβώς στον 33ο Παράλληλο! Ο επόμενος στόχος τους;

Απ’ ότι βλέπετε οι αφεντάδες των λαών, δολοφονούν, θυσιάζουν, προχωρούν την ατζέντα τους κάθε μέρα που περνάει… εάν πραγματικά ψάξετε θα βρείτε πληροφορίες που δεν πρέπει να γνωρίζετε.
Συνεχίζεται ακόμα να πιστεύετε ότι τα αφεντικά σας θέλουν το καλό σας;

Πιστεύετε ότι τα αφεντικά των λαών δεν θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές;

Αυτοί που διακυβερνούν, ξεπουλάν την πατρίδα μας, το σπίτι μας, την ελευθερία μας γιατί είναι μυημένοι και γνωρίζουν.0 Response to " Τι περίεργο κρύβει ο αριθμός 33; "

Δημοσίευση σχολίου