newscity1.net

Η ανατριχιαστική ιστορία 7 καταραμένων αντικειμένων

Καταραμένα αντικείμενα, φορτισμένα με αρνητική ενέργεια, αλλά και με αρνητικές θεωρίες που θα μπορούσαν να ισχύουν, αλλά θα μπορούσαν να
αποτελούν αποκύημα της φαντασίας των ιδιοκτητών τους.

Οι ιστορίες που τα συνοδεύουν, πάντως, είναι τρομακτικές.

1. Η καρέκλα του θανάτου του George Meade Easby

Ο Easby είχε ισχυριστεί πολλές φορές ότι είχε γίνει μάρτυρας εμφανίσεων φαντασμάτων μέχρι και τον θάνατό του το 2005. Μια από τις πιο τρομακτικές εξιστορήσεις του συμπεριλάμβανε και την καρέκλα του, που εικάζεται πως άνηκε στο Ναπολέοντα. Ο ίδιος ισχυριζόταν πως όποιος καθόταν στην καρέκλα περικυκλώνονταν από ένα μπλε πέπλο ομίχλης, που ήταν το πνεύμα της Spectral Amelia, πέθαινε. Οι τέσσερις θαρραλέοι που αψήφισαν τους ισχυρισμούς του έχασαν τη ζωή τους, λίγο αφού κάθισαν σε αυτήν.

2. Το κρανίο που βγάζει κραυγές του Burton Agnes Hall

Το Burton Agnes Hall είναι ένα κτίριο που χτίστηκε από τον Σερ Χένρι, με εντολή της βασίλισσας Ελισάβετ Α'. Όταν μια από τις αδερφές του Χένρι πέθανε, ζήτησε το κεφάλι της να διατηρηθεί στον διάδρομο του κτιρίου, ωστόσο έγινε κανονικά η ταφή χωρίς να πραγματοποιηθεί η επιθυμία της. Από τότε, ακούγονταν κραυγές που εικάζεται πως προέρχονταν από το κεφάλι της. Μάλιστα, αναφέρεται πως οι εικόνες έτρεμαν και μετακινούνταν μυστηριωδώς από τη θέση τους, μέχρι που ο Χένρι εκπλήρωσε την επιθυμία της.

3. Το μπαστούνι του παππού

Μια γυναίκα αποφάσισε να πουλήσει το μπαστούνι του παππού της, που άνηκε αργότερα και στον πατέρα της, στο eBay, γιατί πίστευε πως ήταν στοιχειωμένο. Όπως αναφέρεται, ο 6χρονος γιος της έβλεπε το φάντασμα του παππού του μέχρι που κάποιος το αγόρασε έναντι 65.000 δολαρίων.

4. Ο πίνακας με το αγόρι που κλαίει

Η ιστορία πίσω από τον πίνακα δεν είναι γνωστή, ωστόσο εικάζεται πως αποτελεί το μόνο αντικείμενο που έμεινε ανέπαφο, μετά από μια πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι στο οποίο βρισκόταν. Μάλιστα πολλοί θεωρούν πως ο πίνακας αποτέλεσε και την αιτία της πυρκαγιάς, ενώ αναφέρεται πως έχει επιβιώσει και από άλλες φωτιές που έχουν κάψει ολοσχερώς τα σπίτια χωρίς ο πίνακας δεν έχει πάθει το παραμικρό.

5. Η κουκέτα του Tallman House

Ο Άλαν και η Ντέμπι Τάλμαν αγόρασαν μια κουκέτα για τα δυο παιδιά τους, όταν, ξαφνικά, άρχισαν να συμβαίνουν παράξενα πράγματα, όπως να ανάβει το ραδιόφωνο από μόνο του και άλλα. Τα παιδιά αρρώστησαν και άρχισαν να έχουν οράματα, λέγοντας πως βλέπουν στον ύπνο τους μια μάγισσα.

Όταν μια μέρα ο Άλαν επέστρεψε στο σπίτι του άκουσε μια άγνωστη φωνή που τον οδηγούσε στο γκαράζ του σπιτιού, όπου είχε ξεσπάσει φωτιά. Όταν προσπάθησε να τη σβήσει, η φωτιά εξαφανίστηκε. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάψει τη κουκέτα, με αποτέλεσμα η ανεξήγητη δραστηριότητα στο σπίτι να σταματήσει.

6. Το μαγεμένο σεντούκι

Στα μέσα του 1800 ο Jacob Cooley διέταξε έναν δούλο να του φτιάξει ένα σεντούκι για το νεογέννητο γιο του, ωστόσο δεν έμεινε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και τον μαστίγωσε μέχρι θανάτου. Οι άλλοι δούλοι που βρίσκονταν στην ιδιοκτησία του θέλοντας να εκδικηθούν για τον άδικο θάνατο, πραγματοποίησαν μια τελετή όπου καταράστηκαν το σεντούκι. Ο γιος του άρχοντα πέθανε και από τότε άλλοι 17 μυστήριοι θάνατοι συνδέονται με το καταραμένο αντικείμενο.

7. Το δαχτυλίδι του Rudolph Valentino

Πολλοί είναι αυτοί που αποδίδουν τον μυστηριώδη θάνατο του ηθοποιού Rudolph Valentino στο δαχτυλίδι που φορούσε πάντα. Όταν αγόρασε το δαχτυλίδι που ονομάζεται και μάτι του τίγρη, ο Rudolph το έδειξε σε έναν φίλο του, που εκείνη τη στιγμή οραματίστηκε τον ηθοποιό ετοιμοθάνατο. Μετά το θάνατό του, το δαχτυλίδι πέρασε στην κυριαρχία της αγαπημένης του Πόλα Νέγκρι, που πέθανε λίγο καιρό αφότου το φόρεσε. Την ίδια τύχη είχε και ο άνδρας που αποφάσισε να το αγοράσει λίγο καιρό αργότερα.<

0 Response to " Η ανατριχιαστική ιστορία 7 καταραμένων αντικειμένων "

Δημοσίευση σχολίου