newscity1.net

Περίεργα και αστεία περιστατικά στη διάρκεια πτήσης

Υπάρχουν φορές που ένα ταξίδι με αεροπλάνο μπορεί να πάρει... αναπάντεχη τροπή. Διαβάστε
παρακάτω 5 ασυνήθιστα και αστεία περιστατικά που έχουν λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της πτήσης:







Ταξιδιάρικα κοάλα
Τέσσερα κοάλα ταξίδεψαν στην business θέση της Qantas Airways σε μια πτήση από Αυστραλία για Σιγκαπούρη. Τα κοάλα Paddle, Pellita, Chan και Idalia κάθισαν κανονικά στις θέσεις τους, όπου τα περιποιήθηκαν οι αεροσυνοδοί, πριν επιστρέψουν στα ειδικά κοντέινερ με συγκεκριμένες, ελεγχόμενες συνθήκες για τη διάρκεια της πτήσης. .

Πίτσα κανείς;
Πιλότος των Delta Airlines αποφάσισε να χαρίσει λίγη αισιοδοξία -και να κατευνάσει την πείνα- στους ταλαιπωρημένους επιβάτες, μετά από ώρες καθυστερήσεων και αναγκαστικών προσγειώσεων, κερνώντας τους πίτσα. Για την ακρίβεια, έπειτα από ώρες αναμονής στο διάδρομο αεροδρομίου, ο πιλότος παρήγγειλε πίτσα και αναψυκτικά για να κεράσει τους επιβάτες, οι οποίοι κατάφεραν, έστω και για λίγο, να ξεχάσουν την ταλαιπωρία τους και να αφήσουν τα «γαλλικά» στην άκρη.

Love is in the air
Αυτή είναι μάλλον η πιο κυριολεκτική περιγραφή για όσα συνέβησαν τον Απρίλιο στον ουρανό, κατά τη διάρκεια πτήσης της Air Malta. Το flightradar24.com, ένα site που καταγράφει την εναέρια κυκλοφορία ζωντανά, «έπιασε» αεροπλάνο της Air Malta να διαγράφει 2 καρδιές στον ουρανό με την πορεία του πάνω από τη Μεσόγειο, πριν επιστρέψει στο νησί. Η πτήση ονομάστηκε αυτόματα «πτήση αγάπης» και φυσικά η πορεία αυτή δεν ήταν τυχαία. Όπως αποδείχτηκε αργότερα, ο πιλότος και μια αεροσυνοδός είχαν μόλις παντρευτεί νωρίτερα μέσα στην ημέρα και απολάμβαναν την πρώτη τους πτήση ως νιόπαντροι.

Σε ρυθμούς Bruno Mars
Τον Μάρτιο που μόλις πέρασε, μια αεροσυνοδός αποφάσισε να διασκεδάσει για λίγο τους επιβάτες με τον δικό της τρόπο, χορεύοντας το χιτ "Uptown Funk" του Mark Ronson και Bruno Mars. Η σκηνή, φυσικά, απαθανατίστηκε με βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο youtube. Το άτομο που το ανέβασε διατείνεται ότι η αεροσυνοδός εκτός από αδερφή του είναι και πρώην χορεύτρια.

Σεισμός ερωτικός
Σε μια πτήση της Virgin Airlines το προσωπικό καμπίνας αναγκάστηκε να παραβιάσει την πόρτα του wc, προκειμένου να βάλει τάξη, αφού μιας μεθυσμένη επιβάτις ερωτοτροπούσε με έναν συνεπιβάτη, κάνοντας αρκετή φασαρία. Και το χειρότερο; Τον νεαρό τον είχε γνωρίζει λίγο πριν μαζί με τους γονείς της οι οποίοι συνταξίδευαν...










0 Response to " Περίεργα και αστεία περιστατικά στη διάρκεια πτήσης "

Δημοσίευση σχολίου