newscity1.net

Ο παράμεσος του χεριού ενός άνδρα συνδέεται με την λίμπιντο του;


Μέχρι πρότινος μπορεί να νομίζαμε πως ο παράμεσος του χεριού ενός άνδρα συνδέεται με την
λίμπιντο του.Πρόσφατα νοτιοκορεάτες επιστήμονες δημοσίευσαν μια έρευνα στην Ασιατική Επιθεώρηση Ανδρολογίας.Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι άνδρες των οποίων ο δείκτης είναι κοντύτερος από τον παράμεσο μπορεί να έχουν μεγαλύτερο μόριο.

Σήμερα έρχεται οι Μάρτιν Κόχ και Γουάιν Ζενγκ, βιολόγοι του πανεπιστημίου της Φλόριντα, και συνδέουν το παζλ αυτού του αστικού μύθου και της επιστημονικής ανακάλυψης.

Σύμφωνα με τους μελετητές σε όση περισσότερη τεστοστερόνη εκτίθεται ένα παιδί στην κοιλιά της μάνας τόσο πιο μακρύς είναι ο παράμεσος.

Με αυτή τη μελέτη εξηγείται γιατί ο παράμεσος των ανδρών είναι μεγαλύτερος από τον δείκτη ενώ στις γυναίκες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Το μήκος των δακτύλων έχει ήδη συνδεθεί σε προγενέστερες επιστημονικές έρευνες με την επιθετική συμπεριφορά, το σεξουαλικό προσανατολισμό και την αθλητική ανδρεία.

Το πείραμα έγινε σε ομάδες εγκύων ποντικιών και διαπιστώθηκε ότι όταν τα ελεγχόμενα γονίδια επηρεάζονται από οιστρογόνα τα δάκτυλα τους είναι μικρότερα από αυτά που επηρεάζονται από τεστοστερόνη.




0 Response to " Ο παράμεσος του χεριού ενός άνδρα συνδέεται με την λίμπιντο του; "

Δημοσίευση σχολίου