newscity1.net

Το μυστήριο των Πυραμίδων της Βοσνίας

Επιστήμονας από τη Φινλανδία που μελέτησε τις βοσνιακές πυραμίδες Visoko ανακάλυψε κάτι το οποίο δεν μπορεί να εξηγηθεί ως ένα φυσικό
φαινόμενο. Ίσως αυτό να είναι η απόλυτη απόδειξη ότι αυτές οι δομές είναι τεχνητές κατασκευές…

Ένας Φιλανδός ερευνητής που έκανε ανάλυση στις Πυραμίδες της Βοσνίας εντόπισε ένα μεγάλο μυστήριο. Κατέγραψε μια σειρά από ήχους στην κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας στο Visoko που δεν είναι το αποτέλεσμα οποιουδήποτε φυσικού φαινομένου.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ειδήσεων Patria (NAP), ο μηχανικός ήχου απ τη Φινλανδία, που ονομάζεται Heikki Savolainen, έμεινε στο Visoko στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη για μια εβδομάδα, και πραγματοποίησε μια σειρά καταγραφών από ηλεκτρομαγνητικούς υπερήχους και υπόηχους στη Βοσνιακή Κοιλάδα των Πυραμίδων.

Τα αποτελέσματα από τις μετρήσεις του αψηφούν κάθε εξήγηση.

Διαπίστωσε ότι υπάρχει μια προφανής σύνδεση μεταξύ της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και υπερήχων στην κορυφή της πυραμίδας του Ήλιου, και τις υπόγειες σήραγγες. Σύμφωνα με την ανάλυση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο, οι βοσνιακές πυραμίδες είναι περίπου 29,200 ετών +/- 400 έτη. Στο «υπερηχογράφημα» δέσμης που έγινε στη Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου καταγράφηκαν συχνότητες των 9,3333 Hz έως 28.3000kHz

Οι μελέτες που έγιναν έδειξαν ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται πάνω από τις πυραμίδες έχουν έναν κατακόρυφο προσανατολισμό, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ένα ασυνήθιστο γεγονός, δεδομένου ότι τα ηλεκτρομαγνητικά μοτίβα που εμφανίζονται σε σχηματισμούς, όπως φυσικούς λόφους και βουνά, έχουν συνήθως μια οριζόντιο προσανατολισμό.

Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχουν αρκετές ενεργειακές ακτίνες που προέρχονται από τις βοσνιακές πυραμίδες. Σύμφωνα με τα τεστ, η πηγή προέλευσης της “δέσμης ενέργειας”, βρίσκεται κάτω από την πυραμίδα, σε βάθος 2.440 μέτρων.

Επιπλέον, η ενέργεια προβολών δείχνει ότι το επίπεδο ιονισμού έχει πάνω από 43.000 αρνητικά ιόντα τα οποία είναι περίπου 200 φορές περισσότερα από τη μέση συγκέντρωση, κάτι που καθιστά τους υπόγειους θαλάμους να εμφανίζουν θεραπευτικές ιδιότητες. Οι δοκιμές έχουν επιβεβαιώσει ότι τα επίπεδα της «αρνητικής ακτινοβολίας» στις σήραγγες, μέσω των δικτύων Hartman, Curry, και Schneider είναι ίση με το μηδέν.

Εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, με βάση μελέτες τους, ότι στις κορυφές των πυραμίδων του Ήλιου και της Σελήνης υπάρχουν υπέρηχοι, υπόηχοι, υπέρυθρες ακτινοβολίες και ηλεκτρομαγνητικά πεδία άγνωστης προέλευσης. Ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό πιστεύεται ότι συμβαίνει και στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας (αλλά δεν έχει διερευνηθεί), η οποία σύμφωνα με πολλούς, δεν ήταν τάφος διόλου ταφικό μνημείο, αλλά ως ένα εξαιρετικά προηγμένο μνημείο με την ικανότητα να αξιοποιεί τη φυσική ενέργεια της Γης.

Άραγε υπερτερεί ενεργειακά και τεχνολογικά η βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου έναντι της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας; Ενδεχομένως, ναι, αφού κατασκευαστικά η βοσνιακή, σε μετρήση με βάση τη μέθοδο του ραδιοάνθρακα υπολογίζεται να είναι περίπου 25.000 χρονών, άρα προηγείται της αιγυπτιακής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε σε πέτρα ανάγλυφο Ελληνικό τετράγαμα (δηλαδή μία σβάστικα), ενώ βρέθηκε και ένας πέτρινος αστρονομικός χάρτης που δείχνει τον ουρανό όπως ήταν πριν από περίπου 100.000 χρόνια και, επιπλέον, επάνω του έφερε 3 σύμβολα του Ελληνικού γράμματος Ε. Δύο, πολύ σημαντικές παρατηρήσεις που, ίσως, σημαίνουν πάρα πολλά…

Όπως αποδεικνύεται, οι βοσνιακές πυραμίδες μπορεί να είναι, ένα απ τα πιο συναρπαστικά αρχαία μνημεία που χτίστηκαν, από έναν χαμένο πολιτισμό που κατοικούσε στην σύγχρονη Ευρώπη δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν.

Ερευνητές από όλο τον κόσμο απορρίπτουν την ιδέα ότι υπάρχουν πυραμίδες στη Βοσνία. Ωστόσο, αρκετοί έρευνες έχουν δείξει ότι όχι είναι μόνο είναι πραγματικές, αλλά μπορεί επίσης να είναι και οι παλαιότερες δομές στην επιφάνεια του πλανήτη.
















0 Response to " Το μυστήριο των Πυραμίδων της Βοσνίας "

Δημοσίευση σχολίου