Το μούσι στους άντρες δεν είναι πια σέξι, λένε οι επιστήμονες

Μπορεί για τους άνδρες το μούσι να είναι σέξι, όμως σύμφωνα με έρευνα Ινδών και Αμερικανών επιστημόνων.οι μουσάτοι άνδρες είναι
περισσότερο ακατάλληλοι για τον ρόλο του συζύγου ή ακόμη και του συντρόφου.

Και για την πλειοψηφία των γυναικών, οι άνδρες με γένια δεν είναι ελκυστικοί αφού προτιμούν να κάνουν σχέση με έναν γκριζομάλλη παρά με κάποιον που έχει μούσι.

Το μούσι στον άνδρα μπορεί να είναι μία τάση, μία μόδα και αναμφισβήτητα μπορεί να πηγαίνει σε ορισμένους, όμως η μελέτη Ινδών και Αμερικανών επιστημόνων έδειξε ότι οι γενειοφόροι είναι και πιο επιρρεπείς σε σεξιστικά σχόλια.

Οι άνδρες που έχουν γένια είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τη σύντροφό τους, να έχουν κλέψει ή να έχουν μπλέξει σε καβγά, υποστηρίζει η σχετική έρευνα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της, το 47% των γενειοφόρων ανδρών έχουν απατήσει την σύντροφό τους, ενώ μόνο το 22% δηλώνει ότι παραμένει πιστό στη σχέση. Επιπλέον, οι άνδρες με μούσι είναι πιο επιρρεπείς σε τσακωμούς. Επιπλέον, το 45% των μουσάτων ανδρών παραδέχεται πως δεν διστάζει να εμπλακεί σε καβγά ενώ το 40% αποκαλύπτει πως έχει κλέψει κάποια στιγμή στη ζωή του. Την ίδια ώρα, το 17% των ξυρισμένων ανδρών παραδέχεται ότι βάλει κάτι κρυφά στην τσέπη του.

Από την πλευρά των γυναικών, το μούσι δεν είναι ότι καλύτερο για έναν άνδρα. Το 65% των εκπροσώπων του ωραίου φύλου υποστηρίζουν ότι δεν θα σκέφτονταν ποτέ να μπλέξουν ερωτικά με κάποιον που έχει μούσι, το 44% των γυναικών το θεωρούν αποτρεπτικό γιατί τους φαίνεται βρώμικο και ανθυγιεινό. Επιπλέον, όπως υποστηρίζουν οι γυναίκες, το φαγητό κολλάει πάνω στις τρίχες του προσώπου.0 Response to " Το μούσι στους άντρες δεν είναι πια σέξι, λένε οι επιστήμονες "

Δημοσίευση σχολίου