newscity1.net

Αλουμινόχαρτο θεραπεύει τον πόνο στην πλάτη και στις αρθρώσεις

Θεραπεία από τους ρώσους & τους κινέζους θεραπευτές .. Ρώσοι και Κινέζοι θεραπευτές από καιρό χρησιμοποιούν το φύλλο του αλουμινίου
λόγω της θεραπευτικής του ιδιότητας. Σύμφωνα με αυτούς, το φύλλο αλουμινίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο επούλωσης εκτός της κουζίνας, όπου θα πρέπει να χρησιμοποιείται με μια ακραία προσοχή.

Αν υποφέρετε από πόνους στον αυχένα, την πλάτη, τους ώμους, τα γόνατα και τα πόδια, απλά τυλίξτε την πληγείσα περιοχή με λίγο αλουμινόχαρτο, και ο πόνος θα εξαφανιστεί σύντομα.

Περνάνε φίλτρα σε ένα βιολογικά ενεργό σημείο και αντανακλούνται στους μεσημβρινούς από όπου προήλθαν.
Αυτό έχει θετική επίδραση στα πληγέντα όργανα που σχετίζονται με τα μεσημβρινά. Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας κ θα ανακουφίσετε τον επίμονο πόνο. Έχει καιρό που ασκείται από Κινέζους και Ρώσους θεραπευτές, και έχει εξηγηθεί λεπτομερώς στα βιβλία του Βίλχελμ Ράιχ, ψυχοθεραπευτή και μαθητή του S. Freud.
Πώς να χρησιμοποιήσετε το αλουμινόχαρτο για τη θεραπεία;

Κόψτε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, τοποθετήστε το στο ευαίσθητο σημείο σας και στερεώστε το με έναν επίδεσμο. Σύμφωνα με τους κινέζους θεραπευτές, η θεραπεία θα πρέπει να διαρκεί 10-12 ώρες. Μπορείτε να φορέσετε το αλουμινόχαρτο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κάντε ένα διάλειμμα για 1-2 εβδομάδες και επαναλάβετε τη θεραπεία εάν είναι απαραίτητο.
Το Φύλλο αλουμινίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία διαφόρων τύπων του πόνου, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στο λαιμό, της πλάτης, τα πόδια, τις αρθρώσεις, τους βραχίονες, την ισχιαλγία, την ρευματοειδή αρθρίτιδα, την πτέρνα, και τα άλατα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τη θεραπεία μετεγχειρητικών ουλών και της ουρικής αρθρίτιδας.

Το φύλλο αλουμινίου έχει ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση

Εκτός από την ανακούφιση του πόνου, το αλουμινόχαρτο μπορεί επίσης να σας ανακουφίσει από το κρύο.

Τυλίξτε τα πόδια σας με το 5-7 στρώσεις αλουμινόχαρτου, τοποθετώντας ένα κομμάτι χαρτί ή κάποιο βαμβακερό ύφασμα ανάμεσα σε κάθε στρώση. Κρατήστε τη συμπίεση για μια ώρα. Βγάλτε το και τοποθετήστε το ξανά μετά από 2 ώρες. Κρατήστε το για μια ώρα, και κάντε άλλο ένα διάλειμμα. Θα πρέπει να επαναλάβετε τη θεραπεία τρεις φορές. Η όλη διαδικασία διαρκεί για μια εβδομάδα.

Πολλοί άνθρωποι, που έχουν βρει αυτή τη θεραπεία αποτελεσματική, συζητούν την αιτία πίσω από την αποτελεσματικότητά της.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι η επιστήμη, και άλλοι εξηγούν ότι αναφέρεται σε βιοενέργεια. Εδώ είναι πώς Αβ Σκβόρκον, ένας Ρώσος επιστήμονας, εξηγεί:
«Οι θεραπευτές συχνά χρησιμοποιούν ειδικά εργαλεία ενεργειακής δόμησης, όπως και το αλουμινόχαρτο. Τα ανθρώπινα σώματα έχουν ειδικά βλαστικά κύτταρα που συνεχώς συμπλέκονται με το πεδίο της Γης. Για κάποιους λόγους, αυτό το πεδίο παραμορφώνεται, το οποίο επηρεάζει τη ροή της ενέργειας που διεξάγεται στα βλαστοκύτταρα.

Η επιφάνειά του αντανακλά το πεδίο της Γης είναι ίδιο με ένα τεράστιο μεγεθυντικό φακό εστίασης. Την κάνει αρκετές φορές να φαίνεται μεγαλύτερη, η οποία επιτρέπει την αποκατάσταση και την αλληλεπίδραση μεταξύ των κυττάρων και του τομέα. Επιπλέον, η φωτεινή επιφάνεια της εμποδίζει τη διείσδυση.



πηγη












0 Response to " Αλουμινόχαρτο θεραπεύει τον πόνο στην πλάτη και στις αρθρώσεις "

Δημοσίευση σχολίου