newscity1.net

Είναι ο Πούτιν ένας αθάνατος χαϊλάντερ;

Δύο φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί το 1920 και το 1941 και δείχνουν ένα πρόσωπο που μοιάζει εκπληκτικά στον Βλαντιμίρ Πούτιν,
έχουν προκαλέσει σε πολλούς την πεποίθηση ότι είτε είναι ένας αθάνατος χαιλάντερ ή έχει την δυνατότητα να ταξιδεύει στον χρόνο.

Η δημοσιοποίηση των δύο φωτογραφιών έκαναν τα social media να πάρουν φωτιά, με τους πιο φαντασιόπληκτους να θεωρούν ότι ο Πούτιν είναι ένα μυθικό πλάσμα το οποίο ζει εκτός του ανθρώπινου χρόνου και μπορεί να κάνει ταξίδια στο παρελθόν ή στο μέλλον.

Διάφορα σχόλια και θεωρίες συνομωσίας ποστάρονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Πούτιν ζει ανάμεσά μας για εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες χρόνια, ενώ άλλοι τον συνδέουν με τον Δράκουλα ή με μια μετενσάρκωση της Lisa Gherardini, την γυναίκα που απεικονίζεται στη «Τζοκόντα» του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μία από τις ισχυρότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής των τελευταίων δύο δεκαετιών, έχει την εικόνα ενός ηγέτη με ζωτικότητα και ενέργεια που κάποιοι φτάνουν μέχρι την… αθανασία.








0 Response to " Είναι ο Πούτιν ένας αθάνατος χαϊλάντερ; "

Δημοσίευση σχολίου