newscity1.net

Το λιωμένο χιόνι στη στέγη επιβεβαίωσε τις υποψίες της αστυνομίας

Ήταν χειμώνας του 2015 και στην Ολλανδία χιόνιζε πολύ. Και η αστυνομία είχε αναπτύξει μια μέθοδο που βασιζόταν στις χιονισμένες στέγες των σπιτιών.
Στην πόλη Haarlem, λίγο δυτικά του Άμστερνταμ, όλες οι στέγες ήταν χιονισμένες εκτός από μια. Και γι’ αυτό υπήρχε εξήγηση. Η αστυνομία εισέβαλλες μέσα στο σπίτι για να αποδείξει αυτό που υποψιαζόταν. Ότι η στέγη δεν ήταν χιονισμένη, γιατί μέσα στο σπίτι υπήρχε παράνομη καλλιέργεια κάνναβης.

 Η στέγη δεν είχε χιόνι γιατί μέσα στο σπίτι υπήρχε ένας «μη φυσιολογικός» αριθμός από λάμπες, οι οποίες παρήγαγαν αρκετή ζέστη για να λιώσει το χιόνι. Και αυτός ήταν ένας λόγος που έκανε την αστυνομία να θεωρήσει ότι υπάρχουν αρκετά πειστήρια ώστε να εισβάλλει στο διαμέρισμα.

Όταν μπήκαν λοιπόν, όντως ανακάλυψαν τις λάμπες και έναν μεγάλο αριθμό φυτών. Έτσι η μέθοδος και θεωρία τους, αποδείχτηκε σωστή. Μάλιστα τότε η αστυνομία ανέβασε στο Twitter μια εικόνα απ τη στέγη. Και απ΄ ότι δήλωσαν μερικοί αστυνομικοί, δεν ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήσαν τη συγκεκριμένη μέθοδο. Οπότε μάλλον, οι μέρες με χιόνι είναι μέρες με πολύ δουλειά για τους αστυνομικούς.

 

 

 

0 Response to " Το λιωμένο χιόνι στη στέγη επιβεβαίωσε τις υποψίες της αστυνομίας "

Δημοσίευση σχολίου