newscity1.net

Tο πιο τρομακτικό χωριό με ρεκόρ στις εμφανίσεις φαντασμάτων

Αν ψάξει κανείς στο Ιnternet θα βρει εκατοντάδες video, άρθρα, εικόνες και μαρτυρίες...
Περίεργα, ανεξήγητα συμβάντα έχουν να διηγηθούν
όλοι στο Pluckley του Kent.

Το Pluckley είναι στοιχειωμένο. Εδώ έχουν καταγραφεί οι περισσότερες ιστορίες φαντασμάτων απ τους κατοίκους, που λατρεύουν να τις διηγούνται.

Άλλοι πιστεύουν απόλυτα στα φαντάσματα και άλλοι απλώς αγαπούν να λένε αυτές τις ιστορίες.

Εδώ υπάρχουν οι περισσότερες καταγεγραμμένες αναφορές γι ανατριχιαστικούς φόνους και μετέπειτα εμφανίσεις φαντασμάτων δολοφονημένων.

Μάλιστα, το 1998 είχε κερδίσει και μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, ενώ τα περισσότερα συμβάντα έλαβαν χώρα σε ένα συγκεκριμένο σταυροδρόμι, το οποίο είναι γνωστό με το όνομα «σταυροδρόμι του τρόμου».

Ο άνδρας που ουρλιάζει - η ιστορία του άντρα που πέθανε όταν κατέρρευσε ο τοίχος στο λατομείο στο οποίο εργαζόταν. Ο άντρας γυρνά στο χωριό και ουρλιάζει τα βράδια.
Ο ληστής Ρόμπερτ Ντι Μπουά - ο άντρας αυτός κρυβόταν στον κορμό ενός δέντρου και τρόμαζε τα θύματά του. Ώσπου τον ανακάλυψε κάποιος χωρικός και τν σκότωσε, καρφώνοντας το σπαθί στον κορμό του δέντρου.

Η τσιγγάνα γριά - κάηκε ζωντανή όταν αποκοιμήθηκε με την πίπα της αναμμένη και άρπαξαν φωτιά τα ρούχα της, ενώ εμφανίζεται συνήθως στο ρέμα της περιοχής.
Το κάρο με τα άλογα - το βράδυ ένα κάρο-φάντασμα με 2 ή 4 άλογα κάνει βόλτες στο δάσος - ή τουλάχιστον έτσι λένε οι κάτοικοι.

Η στοιχειωμένη εκκλησία - η Λαίδη Ντέρινγκ, η λεγόμενη «Κόκκινη Κυρία», είχε ταφεί σε επτά φέρετρα, σε μια απεγνωσμένη προσπάθει του συζύγου της να προσπαθήσει να κρατήσει το σώμα της ανέπαφο από τη σήψη, ενώ η ίδια ψάχνει να βρει τον τάφο του αδικοχαμένου παιδιού της, αναβοσβήνοντας τα φώτα στην κεντρική εκκλησία και χτυπώντας τις πόρτες.
Η Λευκή Κυρία - την εκκλησία φέρεται να στοιχειώνει και ακόμη μία γυναίκα, η «Λευκή Κυρία», η οποία θάφτηκε επίσης σε τρία φέρετρα και πιθανότατα ήταν αδερφή της προαναφερθείσας «Κόκκινης Κυρίας»...

Η στοιχειωμένη πάμπ - στην παμπ Black Horse πολλές φορές μετακινούνται τα έπιπλα, ενώ υπάρχει ο δεύτερος όροφος, στον οποίο αποφεύγουν να πλησιάσουν τα σκυλιά. Ένα κορίτσι ισχυρίζεται ότι είδε κάποτε μια «όμορφη γυναίκα με κόκκινο φόρεμα να γυρνά στους διαδρόμους»...

Ο δάσκαλος - το 1800 ένας δάσκαλος κρεμάστηκε από ένα δέντρο και το φάντασμά του κυκλοφορεί στο δάσος.

Ο καλόγερος - στοιχειώνει ένα σπίτι που ονομάζεται Greystones. Ο λόγος που στοιχειώνει το συγκεκριμένο σπίτι είναι άγνωστος, αν και, απ' ότι λέγεται, πέθανε σε αυτό.

Η Κυρία του Ρόουζ Κόουρτ - το φάντασμα πρέπει να ανήκε σε μια ερωμένη ενός μέλους της οικογένειας Ντέρινγκ και στοιχειώνει το σπίτι που ονομάζεται Rose Court ( η αυλή των Ρόδων). Ίσως συμμετείχε σε ένα ερωτικό τρίγωνο που περιλάμβανε και τον καλόγερο του Greystones. Αυτοκτόνησε τρώγοντας δηλητηριώδη βατόμουρα. Στοιχειώνει το σπίτι και τους κήπους και λέγεται ότι την ακούνε να φωνάζει τα δύο της σκυλιά.

Ο συνταγματάρχης του δάσους Park - τo φάντασμά ενός συνταγματάρχη κυκλοφορεί με στρατιωτική στολή και είναι εντελώς άκακο.

Το φάντασμα των μύλων - μια ολόμαυρη σιλουέτα που εμφανίζεται κυρίως πριν από μια καταιγίδα.
Το δάσος που ουρλιάζει - όποιος θαρραλέος περάσει τη νύχτα του εκεί θα ακούσει ουρλιαχτά.0 Response to " Tο πιο τρομακτικό χωριό με ρεκόρ στις εμφανίσεις φαντασμάτων "

Δημοσίευση σχολίου