newscity1.net

Γεννήθηκε κορίτσι, έγινε αγόρι και παντρεύεται τη νταντά!

Ο Bobby Fransis Barnes γεννήθηκε κορίτσι, όμως από νωρίς αποφάσισε ότι ήθελε να ζήσει τη ζωή της
ως… άντρας.

Τώρα στα 19 του αποφάσισε ότι θέλει να παντρευτεί την καλύτερη φίλη της 31χρονης μητέρας του!

Ο Bobby που ζει στο Worcester βρήκε τη σύντροφο της ζωή του στο πρόσωπο της μητέρας τριών παιδιών Donna Price, η οποία μάλιστα ήταν στο παρελθόν νταντά του!

Η μητέρα του στάθηκε στο πλευρό του, εκφράζοντας την κατανόησή της σε αυτά που ένιωθε το παιδί της. Ο Bobby πρόκειται σύντομα να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.





Από μικρό παιδί ο Bobby ένιωθε διαφορετικός. Έσκιζε τα κοριτσίστικα ρούχα του και τα μαλλιά του. «Έπρεπε να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου κάθε φορά που με κορόιδευαν. Μάλωνα με τη μαμά μου αρκετά συχνά. Προσπαθούσα να συγκρατήσω το θυμό μου αλλά κάποια στιγμή αποφάσισα ότι δεν επρόκειτο να το ανεχτώ άλλο. Έπρεπε να γίνω “άντρας” και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου, διαφορετικά θα με κορόιδευαν σε όλη μου τη ζωή. Τα άλλα παιδία κατάλαβαν τελικά ότι δεν τους έπαιρνε να τα βάλουν μαζί μου. Απλά θέλω οι άνθρωποι να σταματήσουν να μισούν τους άλλους. Η μητέρα μου τελικά ρίσκαρε τα πάντα για μένα. Θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα για μένα αν δεν ήταν στο πλάι μου» είπε ο ίδιος.



Η μητέρα του μάλιστα δεν έχει κανένα πρόβλημα για το δεσμό του με την παλιά της φίλη και πρώην νταντά του.
«Μια μέρα δε συμπεριφερόταν καλά και του είπα: “Τι πρέπει να κάνω για να αλλάξεις;”. Τότε μου απάντησε ότι ήθελε να κόψει τα μαλλιά του αγορίστικα και να φοράει αγορίστικα ρούχα, όπως τα αδέρφια του. Κι αυτό έκανα. Δεν ήταν ποτέ μυστικό. Τους έλεγα πάντα να είναι ειλικρινείς» είπε η ίδια
.



Ο Bobby υποβάλλεται σε ορμονοθεραπεία εδώ και δύο χρόνια και προτρέπει όσους νιώθουν το ίδιο να μην το κρύβουν. «Μη φοβηθείτε να το πείτε σε κανέναν. Θα βρείτε υποστήριξη εκεί έξω. Δεν είστε οι μόνοι».







0 Response to " Γεννήθηκε κορίτσι, έγινε αγόρι και παντρεύεται τη νταντά! "

Δημοσίευση σχολίου