newscity1.net

Η απίστευτη ιστορία του άνδρα που πέθανε και αναστήθηκε 9 φορές

Ο Jamie Poole γεννήθηκε με υπερτροφική καρδιομυοπάθεια - μια καρδιακή κατάσταση στην οποία ένα μέρος της καρδιάς μεγαλώνει με αποτέλεσμα το όργανο να είναι λιγότερο ικανό να
αντλεί αποτελεσματικά αίμα στο σώμα, προκαλώντας μερικές φορές θανατηφόρες επιπλοκές.

Πολλοί άνθρωποι με το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν πρόλαβαν να ζήσουν για να πουν την ιστορία τους αφού η καρδιά τους σταμάτησε, ωστόσο αυτό συνέβη στον Jamie όχι μία αλλά εννέα φορές, αν και ευτυχώς τα κατάφερε και έζησε και τις 9 φορές.

"Είχα εκπλαγεί από το πόσο γρήγορα ανέκαμψα μετά την πρώτη μου καρδιακή προσβολή. Ήμουν αποφασισμένος να μην με επηρεάσει ψυχολογικά και να συνεχίσω να ζω. Μετά από ένα μήνα επέστρεψα στη δουλειά."

"Ήμουν χαρούμενος για τους επόμενους 18 μήνες, τότε ένα βράδυ πήγα στο σπίτι της ξαδέλφου μου. Σηκώθηκα να περπατήσω στην κουζίνα για να πάρω τα φάρμακά μου όταν όλα έγιναν πολύ δυνατά. Ένιωσα ζάλη και έχασα τις αισθήσεις μου. Μέχρι τη στιγμή που έφθασε το ασθενοφόρο 15 λεπτά αργότερα, ο καρδιακός μου ρυθμός είχε επιστρέψει. Έκτοτε είχα 9 περισσότερες καρδιακές ανακοπές"

"Προσπαθώ να κάνω πράγματα που πραγματικά θέλω να κάνω, είτε πρόκειται για αναρρίχηση σε ένα βουνό είτε για σκι κάτω από τις γαλλικές Άλπεις. Δεν θα αφήσω την κατάστασή μου να με καθορίσει και δεν ξοδεύω χρόνο ανησυχώντας αν κάτι μου συμβαίνει."





0 Response to " Η απίστευτη ιστορία του άνδρα που πέθανε και αναστήθηκε 9 φορές "

Δημοσίευση σχολίου