newscity1.net

Μπορεί ο άνθρωπος να ταξιδεύσει έξω από το σώμα του;

Οι επιστήμονες παρατηρούν άνθρωπο να ταξιδεύει έξω από το σώμα του και στο διάστημα Μαρτυρίες
του Ingo Swann από την συμμετοχή του σε επιστημονικά πειράματα
διόρασης. Μπορεί ο άνθρωπος ταξιδεύσει έξω από το σώμα του;


Στη ζωή μου, έχω διαπιστώσει ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν κάποιο είδος μοναδικής θεώρησης του σύμπαντος. Αυτή είναι μια από τις πιο καταπληκτικές περιπτώσεις που έχω δει. Χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας, ένας άνθρωπος που ονομάζεται Ingo Swann ήταν σε θέση να περιγράψει και σχεδιάσει τους δακτυλίους του Δία πριν το διαστημικό σκάφος της NASA Pioneering 10 φτάσει ακόμα και στον πλανήτη. Αυτή η απίστευτη ικανότητα είναι γνωστή ως διόραση.

"Η επιτυχής αναπαραγωγή αυτού του τύπου της εξ αποστάσεως όρασης σε ανεξάρτητα εργαστήρια απέφερε σημαντικές επιστημονικές αποδείξεις για την πραγματικότητα του φαινόμενου της [εξ αποστάσεως όρασης]», δήλωσε ο Χάρολντ Puthoff, PhD, του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ. "Το θετικό των αποτελεσμάτων αυτών ήταν η ανακάλυψη ότι θα μπορούσε να βρεθεί ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων να αποδείξει μια υψηλής ποιότητας διόραση, συχνά με δική τους έκπληξη.

Η CIA συμμετείχε εξ αποστάσεως προκειμένου να κριτικάρω τα πρωτόκολλα. Το προσωπικό της CIA θεωρεί επιτυχείς τις περιγραφές και επαρκώς υψηλής ποιότητας για να επιτρέπει τυφλή ταύτιση των περιγραφών σε στόχους από ανεξάρτητους κριτές. "

Το πιο σημαντικό, είναι ότι η μόνη πηγή τεκμηρίωσης πληροφοριών σχετικά με τις ικανότητες αυτές ήταν ο Swann , καθώς και πολλά άλλα άτομα, είχαν αυτό το συγκεκριμένο ταλέντο.

Τι αναφέρει ο Σουάν στο γνωστό βιβλίο του Penetration (Διείσδυση), ότι το ειδικό πρόγραμμα πρόσβασης στο οποίο ο ίδιος και πολλοί άλλοι συμμετείχαν έκλεισε λόγω της ανησυχίας του κυβερνητικού απορρήτου. Για να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο, το πρόγραμμα αυτό που είχε κοπεί είναι γνωστό ως Black Budget ( Μαύρος προϋπολογισμός ), ένα ειδικό πρόγραμμα που ασχολείται με πληροφορίες / έργων που η ανθρωπότητα δεν ξέρει τίποτα.

Σουάν αναφέρει - «Είναι μια περίπτωση να διαβάσετε σχετικά με τα UFO και ανοησίες στις εφημερίδες ή σε βιβλία. Και είναι άλλο να ακούσεις φήμες ότι η στρατιωτική διοίκηση έχει συμφέρον σε τέτοια θέματα, φήμες που να λένε ότι έχουν συλληφθεί εξωγήινοι και προσγειώθηκαν εξωγήινα διαστημόπλοια.

Αλλά είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα να βρεις τον εαυτό σου σε μια κατάσταση η οποία να επιβεβαιώνει τα πάντα. Βρήκα πύργους, μηχανήματα, φώτα κτιρίων, ανθρωποειδή απασχολημένα με εργασίες, κάτι που δεν μπορούσα να καταλάβω (στην πίσω πλευρά του φεγγαριού) "

Δυστυχώς, οι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πράγματα όπως η απομακρυσμένη όραση είναι κλειδωμένες από την ανθρωπότητα για σήμερα, αν όχι εξ ολοκλήρου, η κυβέρνηση αποφασίζει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους της, και να μοιράσουν οπουδήποτε γνώση, υπάρχει σαν μακρινό όραμα για τον κόσμο.


Μετάφραση από τον Ζάχο Σκαφίδα.





0 Response to " Μπορεί ο άνθρωπος να ταξιδεύσει έξω από το σώμα του; "

Δημοσίευση σχολίου