newscity1.net

Τι σημαίνει ο αριθμός του σπιτιού σας

Οι αριθμοί είναι δονήσεις που επηρεάζουν τα πάντα Ακόμη και ο αριθμός που αντιστοιχεί στην κατοικία
μας ή στο χώρο της εργασίας μας μας επηρεάζει και
είναι σύμφωνος με κάποια πράγματα ενώ μπορεί να μην είναι αρμονικός με κάποια άλλα.


Πώς να υπολογίσεις το νούμερο




Άθροισε τα ψηφία του αριθμού του σπιτιού, ώστε να καταλήξεις σε έναν μονοψήφιο αριθμό από το 1 έως το 9 (π.χ. λεωφόρος Συγγρού 126 = 1+2+6 = 9).

Οι ιδιότητες των αριθμών

Κάθε αριθμός δίνει (θεωρητικά) το δικό του άρωμα και αποτύπωμα στον χώρο όπου ζεις (ή εργάζεσαι), άρα και συγκεκριμένες ευνοϊκές επιρροές.

Τι σημαίνει κάθε αριθμός:

Αριθμός Σπιτιού 1

Η δόνηση του αριθμού σχετίζεται με την μοναδικότητα, την ατομικότητα και την αρχηγία. Είναι λοιπόν πολύ ευνοϊκός για επιχειρήσεις αλλά και για άτομα που θέλουν να κάνουν μια καινούργια αρχή στη ζωή τους ή που θέλουν στο σπίτι τους οι ίδιοι να είναι αρχηγοί

. Επειδή είναι ο πρώτος αρσενικός αριθμός δεν ενδείκνυται τόσο πολύ για τις γυναίκες. Ο αριθμός δίνει ανεξαρτησία και αποφασιστικότητα. Ενδυναμώνει τον χαρακτήρα και βοηθάει τους αξιοπρεπείς και δημιουργικούς ανθρώπους να πάνε μπροστά στη ζωή τους. Οτιδήποτε συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι με αριθμό 1 πρέπει να μη γίνεται έτσι απλά και επιπόλαια γιατί πολλά απρόσμενα και περίεργα πράγματα μπορεί να συμβούν. Σίγουρα ένα τέτοιο σπίτι θα είναι διακοσμημένο με γούστο και φινέτσα, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την προσωπικότητα του ενοίκου του.

Αριθμός Σπιτιού 2

Η δόνηση του αριθμού σχετίζεται με τη συνεργασία, την υπομονή και την προσεγμένη συμπεριφορά. Ένα σπίτι με αυτόν τον αριθμό είναι κατάλληλο για να στεγάσει τον έρωτα ενός καινούργιου ζευγαριού αλλά μπορεί να γίνει και η επαγγελματική στέγη μιας καλής συνεργασίας που θέλουμε να ανθίσει και να προχωρήσει. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σεβασμός και αλληλοκατανόηση γιατί διαφορετικά η δόνηση του αριθμού που προσπαθεί να ενώσει τα πράγματα θα λειτουργήσει διασπαστικά με αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα ήθελε κανείς. Στο σπίτι αυτό θα επικρατεί έντονα η αίσθηση του σωστού, του ηθικού και του δικαίου. Είναι λοιπόν μια καλή στέγη για όσους θέλουν να βοηθήσουν και να προσφέρουν στην κοινωνία και στον συνάνθρωπό τους. Ο αριθμός ευνοεί περισσότερο τις γυναίκες.

Αριθμός Σπιτιού 3

Η δόνηση του αριθμού σχετίζεται με την επικοινωνία, τη χαρά, τη φιλία και τη διασκέδαση. Ένα τέτοιο σπίτι λοιπόν θα έκανε καλό σε άτομα που είναι λίγο περισσότερο κλειστά ή που θα ήθελαν να υπερπηδήσουν τις δυσκολίες που αισθάνονται να προσεγγίσουν το αντίθετο φύλο. Η δόνηση του σπιτιού βοηθάει στο να εκδηλωθούν δημιουργικά ταλέντα και αν ήδη υπάρχουν βοηθάει στην εξέλιξή τους. Είναι κατάλληλο λοιπόν για καλλιτεχνικές φύσεις ενώ θα μπορούσε να είναι η έδρα μιας διαφημιστικής εταιρίας. Γενικά βοηθάει αρκετά στις επαγγελματικές εξελίξεις. Αν μένετε στον αριθμό 3 τότε καλό είναι να προσέχετε γενικότερα τα υπερβολικά έξοδα και τις άσκοπες σπατάλες και τις εφήμερες σχέσεις. Καλό είναι να είστε πιστοί και σταθεροί, τίμιοι και επικοινωνιακοί για να έχετε ισορροπία.

Αριθμός Σπιτιού 4

Η δόνηση του αριθμού σχετίζεται με την ασφάλεια, την σταθερότητα και τις γερές βάσεις. Βοηθάει πάρα πολύ αυτούς που έχουν θέληση να παλέψουν και να αγωνιστούν γιατί τους δίνει τη δύναμη να το κάνουν. Η δόνηση βοηθάει στο να υλοποιηθούν τα σχέδιά σας και οι στόχοι σας μακροπρόθεσμα και ενισχύει την άνοδό σας στην κοινωνία μέσα από μια καλή δουλεία ή έναν καλό γάμο. Ένα τέτοιο σπίτι, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι το κατάλληλο για άτομα που είναι αιθεροβάμονες και δεν διατίθενται να δουλέψουν σκληρά. Αν δεν έχετε την αίσθηση του μέτρου, αν δεν είστε πρακτικοί και γενικά αν το μυαλό σας είναι στα σύννεφα τότε ένα τέτοιο σπίτι δεν είναι κατάλληλο για εσάς γιατί απλά θα σας γειώσει και θα σας προσγειώσει απότομα. Ο αριθμός ευνοεί τους σοβαρούς και αξιόπιστους ανθρώπους.

Αριθμός Σπιτιού 5

Η δόνηση του αριθμού σχετίζεται με τις αλλαγές, την ανανέωση, την αυτοέκφραση, την ελευθερία και τις απολαύσεις. Δεν είναι τόσο περιοριστικός αριθμός όπως το τεσσάρι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει κάποιες δυσκολίες. Η ενέργεια του αριθμού που φέρνει αλλαγές και ανανέωση μπορεί να κάνει τα πράγματα και τις εξελίξεις που βιώνετε σε αυτό το σπίτι να είναι υπερβολικά γρήγορες για εσάς, ειδικά αν οι αριθμοί της γέννησής θέλουν κάτι πιο σταθερό ή πιο ήρεμο…Είναι κατάλληλη εστία για άτομα ενεργητικά, δραστήρια που έχουν πολλά και πολυποίκιλα ενδιαφέροντα και ασχολίες. Είναι σίγουρα ένα σπίτι που οι ένοικοί τους θα έχουν πολλές ευκαιρίες και για επαγγελματική ανάπτυξη αλλά και για χαλάρωση και ξεκούραση.

Αριθμός Σπιτιού 6

Η δόνηση του αριθμού σχετίζεται με ισορροπία, αρμονία, γαλήνη και ευνοεί τα θέματα υγείας, τα οικονομικά και τα θέματα εσωτερικής ανάπτυξης της αγάπης.

Μέσα σε ένα τέτοιο σπίτι οι άνθρωποι γίνονται γενναιόδωροι και μεγαλόκαρδοι, είναι ένα σπίτι που πάντα θα υπάρχουν άτομα, καλεσμένοι ή συγγενείς, και η δόνηση του σπιτιού θα ευνοήσει και θα τονώσει τις έννοιες πίστη, αγάπη, αξίες και ανθρωπιά. Η ζωή μέσα σε ένα τέτοιο σπίτι θα είναι ήρεμη και πλούσια, συναισθηματικά αλλά και οικονομικά και πολύ πιθανό αν εκεί μείνει ζευγάρι να τεκνοποιήσει. Η συμπεριφορά όμως των ανθρώπων που μένουν σε αυτό το σπίτι πρέπει να είναι προσεκτική και προσεγμένη. Πρέπει να υπάρχει και να εκδηλώνεται πρακτικά το ενδιαφέρον για τον άλλο και η συμπεριφορά να μην έχει στοιχεία εγωισμού ή εγωκεντρισμού. Κάτι τέτοιο δεν είναι συμβατό με την αρμονική δόνηση του αριθμού με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δυσαρμονίες, δυσκολίες στη σχέση, ακόμη και χωρισμούς ή χάσιμο χρημάτων.

Αριθμός Σπιτιού 7

Η δόνηση του αριθμού σχετίζεται με την ενδοσκόπηση και την εσωτερική διαμόρφωση και διάπλαση της ψυχής. Είναι κατάλληλος χώρος για μελέτη, χαλάρωση και αναζήτηση πνευματικών ενδιαφερόντων. Αν μένετε σε αυτόν τον αριθμό θα έχετε δύναμη ψυχής αλλά και διαύγεια πνεύματος. Είναι πολύ κατάλληλο για άτομα που ασχολούνται με την εκπαίδευση, την έρευνα ή τις επιστήμες. Ευνοεί και ενισχύει τη συγγραφή και βοηθάει στη συγκέντρωση. Δεν είναι τόσο συμβατό και κατάλληλο για άτομα που δεν αντέχουν την μοναξιά και δε μπορούν να μείνουν μόνα τους. Επίσης δεν είναι κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματική στέγη γιατί η δόνηση της περισυλλογής δε θα βοηθήσει την ύπαρξη της πελατείας, παρά μόνο αν το αντικείμενο της εργασίας έχει σχέση με μελέτες, γραπτά, καλλιτεχνία ή μυστικισμό και εναλλακτικές θεραπείες.

Αριθμός Σπιτιού 8

Η δόνηση του αριθμού σχετίζεται με οικονομικά και νομικά θέματα, καθώς επίσης και με το Κάρμα. Ένα τέτοιο σπίτι είναι κατάλληλο για άτομα που τους αρέσει να δουλεύουν και που είναι οργανωτικά και συγκροτημένα. Ταιριάζει και βοηθάει τα άτομα να ανέβουν επαγγελματικά, αργά και σταθερά και να δημιουργήσουν με αυτόν τον τρόπο μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση, όπως επίσης να αποκτήσουν μια καλή θέση μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Άτομα που δεν έχουν αυτοπεποίθηση θα επιβιώσουν δύσκολα σε αυτό το σπίτι, όπως επίσης και άτομα που είναι του βολέματος και δε διατίθενται να κοπιάσουν. Είναι ένας από τους πιο κατάλληλους αριθμούς για να στεγάσει μια επιχείρηση ή αν πρόκειται για το σπίτι σας θα κάνει καλό κάποιες από τις δουλειές σας να τις κάνετε από το σπίτι.

Αριθμός Σπιτιού 9

Η δόνηση του αριθμού σχετίζεται με μεγαλύτερα από τον άνθρωπο πράγματα, με την φιλανθρωπία, τα αισθήματα για τους ανθρώπους και τα ζώα και την έννοια της προσφοράς. Αν μένετε σε ένα τέτοιο σπίτι σίγουρα θα χρειαστεί να βάλετε λίγο πίσω τον εαυτό σας και τις ατομικές σας ανάγκες μιας και θα δημιουργηθούν τέτοιες συνθήκες που θα σας σπρώξουν να ασχοληθείτε και να προσφέρετε στους άλλους. Είναι το κατάλληλο σπίτι για όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη, την διακόσμηση, την ομορφιά και την καλαισθησία και σίγουρα ταιριάζει σε ώριμους ανθρώπους είτε ηλικιακά είτε ψυχολογικά που τα έχουν βρει με τον εαυτό τους. Ίσως υπάρξουν κάποια προβλήματα ή μικροενοχλήσεις από τους γείτονες αλλά με λίγη καλή διάθεση και ευγένεια θα λυθούν αμέσως.

Είτε αυτό είναι αλήθεια είτε όχι, εσύ μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις ιδιότητες των αριθμών και να τις προσαρμόσεις αναλόγως στα πιστεύω σου.

Πώς;

Άφησε να σε ανεβάσουν ψυχολογικά οι θετικές επιδράσεις που δέχονται τα του σπιτιού σου. Όσο γι΄αυτά που ο αριθμός του σπιτιού σου δείχνει ότι πρέπει να προσέξεις, απλώς ζύγισε την πληροφορία για να δεις αν ισχύει.

Αν μη τι άλλο, δες το ως μια απλή άσκηση αυτογνωσίας.




0 Response to " Τι σημαίνει ο αριθμός του σπιτιού σας "

Δημοσίευση σχολίου