newscity1.net

10 παράξενοι άνθρωποι που γεννήθηκαν με αληθινές υπερδυνάμεις!

Με όλες αυτές τις ταινίες και τα κόμικ για υπερήρωες και υπερδυνάμεις, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς πως θα ήταν αν είχε κάποια
ξεχωριστή δύναμη. Κάποιοι από εμάς θα θέλαμε να πετάμε, άλλοι να είμαστε απίστευτα δυνατοί κι άλλοι να τρέχουμε πιο γρήγορα κι απ τον άνεμο. Στο τέλος βέβαια, έρχεται η σκληρή πραγματικότητα να μας προσγειώσει.
Αλλά δεν θα ήταν ωραία να υπήρχαν άνθρωποι με υπερδυνάμεις; Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν σας φανερώναμε πως όντως υπάρχουν; Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μπορεί βέβαια να μην πετάνε ή να κυνηγούν εγκληματίες φορώντας κάποια πολύχρωμη στολή, αλλά καταφέρνουν να κερδίζουν τον θαυμασμό των συνανθρώπων τους με τις ικανότητες τους.

1. Ο άνθρωπος με τα ατσάλινα δόντια.

Ο Rathakrishnan Velu έχει τόσο γερή οδοντοστοιχία που μπορεί να τραβήξει με αυτήν τρένα Ναι, τρένα! Για την ακρίβεια, έχει σπάσει πολλά ρεκόρ τραβώντας αμαξοστοιχίες με τα δόντια του.

2. Το Παιδί Λάστιχο.

Το Παιδί Λάστιχο είναι ένας διάσημος ακροβάτης που δουλεύει σε τσίρκο. Το όνομα του είναι Daniel Browning Smith κι έχει κάνει εμφανίσεις στο σόου του Jay Leno, σε παραστάσεις του Cirque De Soleil και πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Παντού, δείχνει πόσο ακραία μπορεί να λυγίσει το σώμα του.

3. Ο Παμφάγος!

Τι συμβαίνει όταν κάποιος γεννιέται με ένα στομάχι δύο φορές πιο ανθεκτικό από του απλού ανθρώπου; Μα φυσικά, μπορεί να φάει τα πάντα! Ο Michel Lotito έχει ένα τέτοιο! Και δεν έφτανε αυτό! Τα αμινοξέα που εκκρίνονται σε αυτό το ατσάλινο στομάχι, τον βοηθούν να χωνέψει πλαστικό, γυαλί, ακόμα και μέταλλο!

4. Ο εξόφθαλμος άνδρας.

Ο Claudio Pinto έχει την ικανότητα να βγάζει τα μάτια του. Όχι μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά! Μπορεί να “σπρώξει” τα μάτια του να βγουν από τις εσοχές τους κατά 95%. Αυτή είναι, βέβαια, μια υπερδύναμη αλλά δεν ξέρουμε ποιος θα την ήθελε!

5. Ο Άνδρας Μαγνήτης.

Ο 70χρονος Liew Thow ανακάλυψε πως έχει την ικανότητα να έλκει μεταλλικά αντικείμενα με το σώμα του. Είναι τόσο έντονη η υπερδύναμη του, που έχει καταφέρει να έλξει ακόμα και αυτοκίνητα.

6. Ο γητευτής των λιονταριών.

Κάποιοι προτιμούν τις γάτες κι άλλοι τους σκύλους. Ο Kevin Richardson προτιμάει τα λιοντάρια! Αν είχατε κι εσείς το χάρισμα να επικοινωνείτε μαζί τους, ίσως και να κάνατε το ίδιο. Για την ακρίβεια, ο Kevin βγάζει τα προς το ζειν παίζοντας εδώ και χρόνια με λιοντάρια και λεοπαρδάλεις χωρίς να έχει πάθει τίποτα ακόμα.

7. Ο Οραματιστής των Ήχων.

Η μάχη με τον καρκίνο έκανε τον Ben Underwood να χάσει την όραση του. Νίκησε όμως την αρρώστια και συνεχίζει να είναι μαζί μας. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ανέπτυξε τόσο πολύ την ικανότητα του ηχοεντοπισμού, που “οραματίζεται” τον περίγυρο του! Έτσι, ζει φυσιολογικά χωρίς τη βοήθεια σκυλιών ή στηριγμάτων!

8. Ο βασιλιάς του πόνου.

Ο Tim Cridland δεν μπορεί να νιώσει πόνο! Το ανεξήγητο αυτό “χάρισμα”,  έχει κάνει τους επιστήμονες να σηκώσουν τα χέρια ψηλά! Μέχρι, λοιπόν, αυτοί να βγάλουν άκρη, εκείνος έχει γίνει διάσημος “βασανίζοντας” τον εαυτό του με διάφορους επίπονους τρόπους, όπως το να τρυπιέται με αιχμηρά αντικείμενα.

9. Ο Εγκέφαλος .

Ο Daniel Tammet είναι μια αυτιστική, υπερλειτουργική και πολυμαθής ιδιοφυΐα! Μπορεί να λύνει όλων των ειδών τις μαθηματικές εξισώσεις και διαθέτει μια απίστευτη μνήμη, η οποία τον βοηθά να μαθαίνει όποια γλώσσα θέλει! Όλα αυτά, τον κάνουν σίγουρα ξεχωριστό!

10. Ο άνδρας που δεν κοιμάται ποτέ.


Ο 64χρονος Thai Ngoc έχει να κοιμηθεί από το 1973. Είναι πάντα ξύπνιος! Το περίεργο όλων, είναι πως αυτό το “χάρισμα” δεν έχει επιπτώσεις στον οργανισμό και την ψυχολογία του.






0 Response to " 10 παράξενοι άνθρωποι που γεννήθηκαν με αληθινές υπερδυνάμεις! "

Δημοσίευση σχολίου