newscity1.net

Οι μεγαλύτερες διαστημικές θεωρίες συνωμοσίας...

Αν μας έχουν μάθει κάτι οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να παίζεις με το Διάστημα...Το τελευταίο σύνορο του ανθρώπου δεν
αποκαλύπτει εύκολα τα μυστικά του και ανθίσταται στην ανθρώπινη επιμονή να το εξερευνήσει.
Τον Σεπτέμβριο του 2013 άλλωστε το
περίφημο Voyager 1 άγγιξε τις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος και ποιος ξέρει τι μηνύματα θα στείλει πίσω στη Γη καθώς συνεχίζει το ταξίδι του στα αστέρια.

Κι εδώ ακριβώς, στο μεγάλο άγνωστο του Σύμπαντος, εδράζονται όλες οι κοσμικές θεωρίες συνωμοσίες, που προσπαθούν εξάλλου να κάνουν το ίδιο, να δώσουν δηλαδή απάντηση στα καυτά ερωτήματα που κρύβει το Υπερπέραν.

Κι έτσι ομάδες πανίσχυρων ανθρώπων γνωρίζουν πολύ καλά το τι συμβαίνει εκεί πάνω, κάτι που μας εισάγει με κάθε επισημότητα στην επικράτεια των συνωμοσιολογικών σεναρίων για το Διάστημα!

Αφού εξηγήσαμε λοιπόν μυστικιστικά ό,τι ήταν να εξηγηθεί στα της Γης, οι ερευνητές του απόκρυφου έστρεψαν τα μάτια τους στον ουρανό και παρέχουν πια βολικές απαντήσεις σε μια σειρά επιτακτικών ερωτημάτων, μπλέκοντας κυβερνητικά μυστικά, εξωγήινη δραστηριότητα και το απαραίτητο αλατοπίπερο φυσικά, τη δολοπλοκία, τη ραδιουργία και την ίντριγκα.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα ταξίδι στο κοσμικό ανεξήγητο και προσοχή, γιατί όταν μάθετε την αλήθεια, δεν μπορείτε να την ξεμάθετε…

Ο νεκρός κοσμοναύτης

Ήταν στη δεκαετία του 1960 όταν κλιμακώθηκε η διαστημική κούρσα ΗΠΑ και ΕΣΣΔ για την πρωτιά στην κατάκτηση του Σύμπαντος. Οι Σοβιετικοί είχαν πάρει κεφάλι από νωρίς: εκτόξευσαν τον περίφημο Sputnik, τον πρώτο ανθρώπινο δορυφόρο, το 1957 και το 1961 κατάφεραν άλλο ένα χτύπημα στο αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα στέλνοντας τον Γιούρι Γκαγκάριν στο Διάστημα. Κι αυτή είναι η επίσημη ιστορία, γιατί η συνωμοσιολογική πραγματικότητα είναι ελαφρώς διαφορετική. Σύμφωνα με τα αδέλφια Judica-Cordiglia της Ιταλίας, ο Γκαγκάριν δεν ήταν ο πρώτος.

Τα αδελφάκια είχαν στήσει λέει έναν σταθμό στην Ιταλία που αναχαίτιζε τις τηλεπικοινωνίες τόσο του αμερικανικού όσο και του σοβιετικού διαστημικού προγράμματος και τα άκουσαν όλα:
Εβδομάδες πριν από την πετυχημένη εκτόξευση του Γκαγκάριν, υπέκλεψαν (και κατέγραψαν φυσικά) ραδιοεκπομπή κοσμοναύτη που αργοπέθαινε περιπλανώμενος στο Υπερπέραν. Η Ένωση αρνήθηκε τους ισχυρισμούς των υποκλοπέων αλλά όλοι οι συνομωσιολόγοι ήξεραν την αλήθεια: οι Σοβιετικοί συγκάλυψαν το γεγονός γι να μην κηλιδώσουν την καλή διαστημική τους φήμη. Ακούστε το ΠΡΟΙΟΝ της υποκλοπής κ σκεφτείτε: η αλήθεια είναι εκεί έξω…























0 Response to " Οι μεγαλύτερες διαστημικές θεωρίες συνωμοσίας... "

Δημοσίευση σχολίου