newscity1.net

Οι πιο απίστευτες παροχές ξενοδοχείων παγκοσμίως

Πολυτελείς και εντελώς απρόσμενες παροχές σε διάφορα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, μετατρέπουν την διαμονή σας σε αυτά σε πραγματική και αξέχαστη εμπειρία. Από τον κομμωτή των celebrities στο Λονδίνο, μέχρι αυτόματο πωλητή και  αφρόλουτρο σαμπάνιας σε Λονδίνο και Φλωρεντία, αντίστοιχα, οι πιο εξωφρενικές απαιτήσεις πελατών βρίσκουν το αντίκρισμά τους στα ξενοδοχεία που ακολουθούν.
Αφρόλουτρο με σαμπάνια

Στο πολυτελές ξενοδοχείο Il Salviatino στη Φλωρεντία, το αφρόλουτρο παίρνει άλλη διάσταση εντελώς. Η μπανιέρα του δωματίου γεμίζει με σαμπάνια της επιλογής σας, εναλλακτικά μπορείτε να προτιμήσετε Prosecco, ενώ ακόμη ένα μπουκάλι σαμπάνιας προσφέρεται στους πελάτες του ξενοδοχείου προκειμένου να την απολαύσουν σε ποτήρι όση ώρα παίρνουν το μπάνιο τους.
 
Κομμωτής των celebrities στις υπηρεσίες σας

Για όποιον επιθυμεί να περιποιηθεί τα μαλλιά του και να ακολουθήσει τις τάσεις της μόδας που υιοθετούν και οι celebrities το πολυτελές ξενοδοχείο Rosewood στο Λονδίνο, φέρνει στο δωμάτιό τους τον βραβευμένο Matthew Curtis με την ομάδα του, έναν από τους κορυφαίους hair stylist στην αγγλική πρωτεύουσα. Επιπλέον, παρέχεται και υπηρεσία μπάτλερ για να νιώσετε σαν πραγματική βασίλισσα.
 
Μαθήματα γιουκαλίλι

Αν και δεν θα έλεγε κανείς ότι δεν πρόκειται για μια άκρως πολυτελή παροχή, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί καθώς πρόκειται για μία, ομολογουμένως, περίεργη υπηρεσία. Το ξενοδοχείο Four Seasons Resort Hualalai στη Χαβάη, λοιπόν, διαθέτει υπηρεσία μαθημάτων γιουκαλίλι για όσους επισκέπτες του θέλουν να ασπαστούν, κατά κάποιο τρόπο, την φιλοσοφία ζωής του νησιού και να έρθουν πιο κοντά με ένα από τα πιο διάσημα μουσικά όργανα της περιοχής.

Επιπλέον μαθήματα που μπορούν να παρακολουθήσουν οι πελάτες του ξενοδοχείου η κατασκευή λουλουδένιων στεφανιών και μαθήματα χορού χούλα.
 
Δείπνο με παλαιστές σούμο


Για να μην βαρεθούν ούτε στιγμή οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Palace Hotel Tokyo στην Ιαπωνία οι ιθύνοντες εμπνεύστηκαν ένα δείπνο με παλαιστές σούμο. Αρχικά οι ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθήσουν κανονικά τον αγώνα και εν συνεχεία θα δειπνήσουν με τους ίδιους τους παλαιστές, συνοδεία ενός αθλητικού δημοσιογράφου (και μεταφραστή) με εξειδίκευση στο αντικείμενο προκειμένου να μπορέσουν να συνομιλήσουν μαζί τους.
 
Αυτόματος πωλητής σαμπάνιας

Το Λας Βέγκας φημίζεται για την υπερβολή του σε όλα. Έτσι, δεν προκαλεί καμία (σχεδόν) έκπληξη το γεγονός ότι στο Waldorf Astoria οι επισκέπτες του θα έχουν τν δυνατότητα να απολαύσουν την αγαπημένη τους σαμπάνια 24 ώρες το 24ωρο μέσα απ τον αυτόματο πωλητή σαμπάνιας, ο οποίος βρίσκεται στον 23ο όροφο του ξενοδοχείου.

Διατίθενται σε μινιατούρες, ενώ οι επιλογές είναι δύο Moet & Chandon, Imperial Brut ή ροζέ. Ο αυτόματος πωλητής δουλεύει με μάρκα, την οποία προμηθεύεται κανείς δείχνοντας την ταυτότητά του και πληρώνοντας 20 δολάρια για την κάθεμια.


0 Response to " Οι πιο απίστευτες παροχές ξενοδοχείων παγκοσμίως "

Δημοσίευση σχολίου