newscity1.net

Ο χειρότερος γείτονας που μπορεί να σου τύχει

Ένα ανώνυμο άτομο είναι υπεύθυνο για πάνω από το 90 τοις εκατό των καταγγελιών για θόρυβο που έλαβε το Διεθνές Αεροδρόμιο του Δουβλίνου πέρυσι, 12.272, ή κατά μέσο όρο 34 καταγγελίες την ημέρα.
Το 2021 δεν ήταν η καλύτερη χρονιά που έχει καταγραφεί για τα αεροδρόμια, λόγω της πανδημίας Covid-19, και το αεροδρόμιο του Δουβλίνου δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά αυτό δεν εμπόδισε ένα άγνωστο άτομο από το να υποβάλει καταγγελίες θορύβου σχετικά με τις πτήσεις που προσγειώθηκαν ή απογειώθηκαν το αεροδρόμιο.

Στην πραγματικότητα, αυτό το άτομο κατάφερε να διπλασιάσει τον αριθμό των καταγγελιών για το θόρυβο που έκανε το 2020, ένα αξιοσέβαστο 6.227 από αυτά, παρόλο που η κίνηση των αεροπλάνων αυξήθηκε μόνο κατά περίπου 10 τοις εκατό από το προηγούμενο έτος, λόγω των περιορισμών της πανδημίας!

 
Ο άγνωστος, ο οποίος φέρεται να ζει στο Ongar, στο βορειοδυτικό Δουβλίνο, είναι προφανώς σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για τη δραματική αύξηση των καταγγελιών που έλαβε το αεροδρόμιο του Δουβλίνου από το 2019. Μέχρι πριν από τρία χρόνια, το αεροδρόμιο λάμβανε περίπου 1.500 καταγγελίες ετησίως, αλλά το 2021 ο αριθμός εκτινάχθηκε στα 13.569. Είναι ενδιαφέρον ότι χωρίς τις κλήσεις που έκανε αυτός ο μυστηριώδης καταγγέλλων, το αεροδρόμιο θα είχε λάβει μόνο 1.296 κλήσεις.

Σύμφωνα με την Irish Independent, το ίδιο άτομο έχει ήδη ξεκινήσει καλά και το 2022, με 5.276 καταγγελίες σε σύνολο 5.573 που καταγράφηκε από το αεροδρόμιο του Δουβλίνου τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους. Έχει ήδη βελτιώσει την αναλογία του, με μέσο όρο 59 παράπονα την ημέρα.

 Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Δουβλίνου αρνήθηκε να σχολιάσει τον μεγάλο όγκο των καταγγελιών που υποβλήθηκαν από αυτό το άτομο, αλλά ανέφερε ότι οι φορείς εκμετάλλευσης του αεροδρομίου απάντησαν σε κάθε καταγγέλλοντα μεμονωμένα για ζητήματα που τέθηκαν.

 

 

 

 

0 Response to " Ο χειρότερος γείτονας που μπορεί να σου τύχει "

Δημοσίευση σχολίου