newscity1.net

Η ιστορία του τετράποδου κοριτσιού από το Τέξας

Η κυρία Josephine Myrtle Bicknell πέθανε μόλις μία εβδομάδα πριν από τα εξήντα γενέθλιά της και θάφτηκε κοντά στο σπίτι της στο Cleburne του Τέξας το 1928.

Hταν μια περίεργη ταφή επειδή ο σύζυγός της μαζί με άλλα στενά μέλη της οικογένειας παρακολούθησαν τον τάφο γεμάτο με παχύ στρώμα τσιμέντου.

Στη συνέχεια περίμεναν να στεγνώσει το τσιμέντο, φρουρώντας στον τάφο της για αρκετές ώρες. Τελικά, έφυγαν, με ένα αίσθημα ανακούφισης, ότι κανείς δεν θα έκλεβε τον τάφο του πτώματος της.

Αυτό λοιπόν συνέβη, γιατί η Bicknell ήταν μια πολύ ιδιάζουσα περίπτωση. Είχε γεννηθεί με 4 πόδια, κάτι που είχε εξάψει την περιέργεια όλων - το ενδιαφέρον για το σώμα της ήταν μεγάλο, όχι μόνο από γιατρούς αλλά και από συλλέκτες που ήθελαν να τη βαλσαμώσουν!

Η Josephine Myrtle Bicknell είχε μια σπάνια πάθηση που την είχε κάνει να γεννηθεί με τέσσερα πόδια. Ουσιαστικά η Myrtle είχε δύο λεκάνες και πολλά από τα εσωτερικά της όργανα διπλασιάστηκαν επίσης. Ήταν διάσημη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, το τετράποδο κορίτσι από το Τέξας.

Άρχισε να δουλεύει στο Barnum Circus σε ηλικία 13 ετών. Όταν σήκωνε το φόρεμά της, το πλήθος τρελαινόταν γιατί εκτός από τους μεγάλους γοφούς και το δεξί πόδι με μπαστούνια ήταν ένα πολύ ελκυστικό κορίτσι. Παντρεύτηκε στα 19 της και μετά από μια πρώτη αποβολή μπόρεσε να κάνει οικογένεια, φέρνοντας στον κόσμο τέσσερα υγιή παιδιά.

 

 

 

0 Response to " Η ιστορία του τετράποδου κοριτσιού από το Τέξας "

Δημοσίευση σχολίου