newscity1.net

“Αφήστε τη Γη”: Ένα μυστηριώδες μήνυμα στον Δυαδικό Κώδικα

Η Linda Moulton Howe είναι Αμερικανίδα ερευνητής δημοσιογράφος και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, ιδιαίτερα γνωστή για το έργο της αλλά, κυρίως, για την υποστήριξή της σε μια μεγάλη ποικιλία θεωριών συνωμοσίας.

Η διάσημη Αμερικανίδα ερευνήτρια, ισχυρίζεται ότι έχει μεταφράσει μερικούς από τους δυαδικούς κώδικες χάρη στην υποστήριξη ενός λοχίας του αμερικανικού στρατού, ο οποίος με τη σειρά του είχε λάβει ένα ανάλογο μήνυμα σε κρυπτικό κώδικα σχετικά με τον Ωρίωνα και το Zeta Reticuli.

Τα σύμβολα και οι δυαδικοί κώδικες έχουν επίσης ανακτηθεί από διάφορες συντριβές ΑΤΙΑ. Έχει επιβεβαιωθεί τόσο από την Linda Moulton Howe όσο και από έναν άλλο ερευνητή, τον Dr. Horace Drew, ότι το μήνυμα μπορούσε να μεταφραστεί μέσω του πρότυπου ASCII πίνακα. Το μήνυμα έχει ως εξής:

Συνεχής προστασία της ανθρωπότητας 49.27n
11.5e. Εκθέστε την κρυφή γνώση σε όλους τους πολίτες
Απαιτούμενη πρόοδος για την επιβίωση του πλανήτη
Προσοχή από το Orion 1,350.3 και το Zeta Reticuli 39.170
Αποφύγετε την αποστολή (σημάτων) ή μηνυμάτων

Όμως ένα ακόμα πιο μυστηριώδες μήνυμα έρχεται να κάνει την εμφάνισή του.

Το Voyager 2 ήταν ένας από τους πρώτους αυτόματους ανιχνευτές του διαστήματος που έγιναν για την εξερεύνηση του εξωτερικού ηλιακού συστήματος και είναι ακόμα σε λειτουργία. Ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου 1977 από τη NASA στο ακρωτήριο Canaveral για να επισκεφτεί τους μεγάλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.

Υποστηρίζεται, τώρα, ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο ηλιακό σύστημα, δέχτηκε κάποιο είδος παραβίασης οπότε και αλλάχτηκε ο κωδικός των μηνυμάτων που στέλνονταν στη γη.

Η μυστηριώδης αυτή ανωμαλία ξεκίνησε στις 22 Απριλίου 2010 και οι συνωμοσιογράφοι έκαναν ανησυχητικές υποθέσεις που σχετίζονται με εξωγήινη δολιοφθορά.

Ο εμπειρογνώμονας της NASA Kevin Baines, ο οποίος διαχειρίστηκε την αποστολή, φέρεται να δήλωσε: “Φαίνεται ότι κάποιος έχει πειραματιστεί και έχει επαναπρογραμματίσει το κρυπτογραφημένο σήμα που στέλνει κώδικες”.

Ο Kevin Baines ανέφερε ότι ο ανιχνευτής βρισκόταν σε απόσταση περίπου 15 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη και ξεκίνησε ξαφνικά την αποστολή δεδομένων σε γλώσσα που κανένας από τους ειδικούς δεν μπορούσε να καταλάβει. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε μία περίπτωση: όταν κάποιος έχει αλλάξει το σύστημα επικοινωνίας του καθετήρα.

Από μια ανάλυση που πραγματοποιήθηκε με τη λήψη κρυπτογραφημένων σημάτων Voyager 2, παρατηρήθηκε με έκπληξη ότι ο δυαδικός κώδικας του συστήματος επικοινωνίας άλλαξε. Αν και η NASA υποσχέθηκε ότι θα το ψάξει, δεν ανακοινώθηκε ποτέ τι ακριβώς συνέβη, όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk

Κατάφεραν, όμως, και διάβασαν ένα πολύ περίεργο όσο και διφορούμενο μήνυμα που έλεγε: “LEAVE EARTH” δηλαδή στα ελληνικά: “Αφήστε τη Γη”.

Εφόσον, όμως, αληθεύουν όλα αυτά τα παράξενα και μυστήρια που ισχυρίζονται οι συνωμοσιογράφοι, το μυστηριώδεις μήνυμα ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους, αναλόγως σε ποιον και από ποιόν αναφέρεται.

Μπορεί να είναι μία προειδοποίηση προς τους ανθρώπους να αφήσουν, δηλαδή, να εκκενώσουν και να εγκαταλείψουν τον πλανήτη; Απευθύνεται προς άλλους πολιτισμούς να φύγουν από την Γη; Είναι για πολιτισμούς εκτός Γης που θέλουν να έρθουν και τους ζητά να αφήσουν ήσυχη τη Γη;




 

0 Response to " “Αφήστε τη Γη”: Ένα μυστηριώδες μήνυμα στον Δυαδικό Κώδικα "

Δημοσίευση σχολίου