newscity1.net

Ανατριχιαστικό σημείωμα κούκλας στο νέο του σπίτι

 Δεν κράτησε και πολύ η χαρά ενός Βρετανού δασκάλου για το γεγονός ότι αγόρασε νέο σπίτι στην περιοχή του Λίβερπουλ. 

Ο Τζόναθαν Λιούς «πάγωσε» όταν ανακάλυψε πίσω από έναν τοίχο μία ανατριχιαστική κούκλα με ένα σημείωμα.

«Αγαπητέ νέε ιδιοκτήτη του σπιτιού, ευχαριστώ που με απελευθέρωσες! Με λένε Έμιλυ. Οι αρχικοί μου ιδιοκτήτες ζούσαν σε αυτό το σπίτι το 1961. Δεν μου άρεσαν και έτσι έπρεπε να φύγουν. Το μόνο που έκαναν ήταν να τραγουδούν και να χαίρονται. Ήταν φρικτό. Το μαχαίρι ήταν η επιλογή μου γι αυτούς για τον θάνατο γι ‘αυτούς. Ελπίζω να έχεις μαχαίρια και να να κοιμάσαι καλά», έγραφε χαρακτηριστικά το σημείωμα της κούκλας. 

«Μόλις αγόρασα το σπίτι και πήρα τα κλειδιά την Παρασκευή. Ήξερα ότι υπήρχε αυτό το κενό κάτω από τις σκάλες που το είχαν κλείσει με γύψο. Άνοιξα μια τρύπα στο μέγεθος της γροθιάς και έβγαλε την κούκλα που υπήρχε εκεί μέσα είδα αυτό», σχολίασε ο… άτυχος ιδιοκτήτης στην Liverpool Echo.

Ο Τζόναθαν τελικώς οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί κάποιου είδους φάρσας, αλλά δεν κρύβε ότι του μπήκαν σκέψεις μήπως πρέπει να πουλήσει άμεσα το σπίτι.

Ο κτηματομεσίτης, που του πούλησε το σπίτι, του είπε πως η κουζίνα είχε γίνει ανακαινιστεί πριν από πέντε χρόνια, που σημαίνει πως η κούκλα ήταν από τότε εκεί και όχι από το 1961.

«Μερικοί φίλοι μου είπαν να βάλω πωλητήριο στο σπίτι και να φύγω, αλλά νομίζω ότι είναι απλώς φάρσα», είπε ο Τζόναθαν και συνέχισε: «Θα είμαι ειλικρινής, το βρήκα όλο αυτό ξεκαρδιστικό. Νομίζω ότι πρέπει να είχε τοποθετηθεί εκεί επειδή το χαρτί δεν φαίνεται πολύ παλιό και φαίνεται σχετικά πρόσφατο», κατέληξε.



0 Response to " Ανατριχιαστικό σημείωμα κούκλας στο νέο του σπίτι "

Δημοσίευση σχολίου