newscity1.net

Μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο δίπλα από πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ (video)

Το βίντεο που τραβήχτηκε σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στα ανοικτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο δείχνει ένα μυστηριώδες, σφαιρικό αντικείμενο που πετά στον αέρα πριν εξαφανιστεί στον ωκεανό, σύμφωνα με την NY POST.Το βίντεο είναι η πηγή των δύο φωτογραφιών με τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και την γνησιότητα των οποίων επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

Το ασπρόμαυρο κλιπ, που ελήφθη στο USS Omaha τον Ιούλιο του 2019, δείχνει ένα μικρό στρογγυλό αντικείμενο που πετά παράλληλα με τον ωκεανό, αιωρείται για μια στιγμή προτού πέσει στο νερό εκτός θέασης.


«Ω, πλησιάζει», ακούγεται μια φωνή στο βίντεο, καθώς το UFO πλησίαζε στην άκρη του νερού. «Καταβρέχτηκε!» ακούγεται να λέει η φωνή όταν το αντικείμενο χτύπησε στον ωκεανό.

Ο Luis "Lue" Elizondo, πρώην αξιωματικός πληροφοριών του Πενταγώνου, ο οποίος είχε πρόσβαση στα δεδομένα για τα UFO, είχε δηλώσει στην The Post ότι τα UFO έχουν δυνατότητες "transmedium", που σημαίνει ότι μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα στο διάστημα, στο νερό και στον αέρα.

Το βίντεο γυρίστηκε με ένα κινητό τηλέφωνο μέσα στο Combat Information Center του πλοίου, μια διαβαθμισμένη τοποθεσία στο πλοίο όπου δεν επιτρέπονται τηλέφωνα, ανέφερε μια πηγή του Ναυτικού στην The Post. Δημοσιεύθηκε από τον ερευνητικό σκηνοθέτη Jeremy Corbell, ο οποίος είπε στο FOX 8 ότι ένα υποβρύχιο πήγε αργότερα στο σημείο να ψάχνει για το σκάφος, το οποίο ήταν πολύ μεγάλο, αλλά δεν βρέθηκε κάτι. Κατά τη στιγμή της λήψης του βίντεο, τρία αμερικανικά πολεμικά πλοία που εδρεύουν στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο είχαν πολλές συναντήσεις με UFO, τα οποία τους παρενοχλούσαν. Σε ένα σημείο, ένα από τα αντικείμενα ταιριάζει με την ταχύτητα και την κατεύθυνση ενός αντιτορπιλικού για 90 λεπτά, σύμφωνα με λεπτομέρειες από τα ημερολόγια των πλοίων.



0 Response to " Μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο δίπλα από πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ (video) "

Δημοσίευση σχολίου