newscity1.net

To σπίτι που διπλώνει και το παίρνεις μαζί σου όπου θες

Εάν πάντα ονειρευόσασταν να διπλώνετε το σπίτι σας και να μετακινείστε όποτε θέλετε, αυτό το πτυσσόμενο μικροσκοπικό σπίτι που διαθέτει προεγκατεστημένα υδραυλικά και ηλεκτρικά καλώδια θα σας φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρον για αγορά. Σκεφτείτε το, καλοκαιράκι έρχεται.... μπορεί να θέλετε να πάτε εκδρομές!

Η νεοσύστατη εταιρεία της Λετονίας, Brette Haus, άρχισε να παράγει τα έξυπνα πτυσσόμενα σπίτια της τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά ο καινοτόμος σχεδιασμός και η τεχνολογία της έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους ειδικούς στέγασης.

 Χρησιμοποιώντας ξυλεία ως κύριο υλικό κατασκευής, η Brette Haus μπορεί να κατασκευάσει ολόκληρο σπίτι σε 8 εβδομάδες και στη συνέχεια να την εγκαταστήσει οπουδήποτε σε 3-4 ώρες. Επειδή δεν απαιτεί μόνιμη εγκατάσταση, το πτυσσόμενο σπίτι μπορεί να μετακινηθεί ανά πάσα στιγμή και έχει ελάχιστο αντίκτυπο στη γη στην οποία έχει δημιουργηθεί!

Παρόλο που δεν βρήκε την ιδέα του πτυσσόμενου σπιτιού, η Brette Haus παρουσίασε μια σειρά καινοτομιών, όπως ένας πατενταρισμένος μεταλλικός μηχανισμός περιστροφής και την τεχνολογία που... διπλασιάζει - αφού με μια κίνηση αυξάνει τον χώρο του σπιτιού κατά 149%!

Το γεγονός ότι κάθε σπίτι είναι εξοπλισμένο με σχεδόν όλες τις τεχνικές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνονται (λύματα, ηλεκτρικές καλωδιώσεις και υδραυλικά) είναι επίσης ένα μεγάλο μπόνους.




0 Response to " To σπίτι που διπλώνει και το παίρνεις μαζί σου όπου θες "

Δημοσίευση σχολίου