newscity1.net

Δεν θυμόταν που πάρκαρε το αυτοκίνητο του και το βρήκε μετά από 24 χρόνια

Πριν μια 24ετία, γύρω στα 1997, ένας άνδρας πέρασε το κατώφλι της αστυνομίας της Φρανκφούρτης, όπου κατήγγειλε την κλοπή του αυτοκινήτου του.Είκοσι χρόνια αργότερα, οι αρχές της πόλης
εντόπισαν το όχημα, μόνο για να ανακαλύψουν πως ο άνδρας στον οποίο ανήκε, είχε απλώς ξεχάσει πού το είχε παρκάρει και είχε υποθέσει ότι είχε κλαπεί. Το έψαχνε μάλιστα για 5 ημέρες πριν αναφέρει την υποτιθέμενη κλοπή.

Το όχημα βρέθηκε σε ένα γκαράζ σε ένα παλιό βιομηχανικό κτίριο που πρόκειται να κατεδαφιστεί. Το αυτοκίνητο εμπόδιζε το συνεργείο και γι’ αυτό το λόγο αναφέρθηκε στην αστυνομία, η οποία στη συνέχεια έκανε έρευνα για το ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Augsberger Allgemein», ο άνδρας, τώρα ηλικίας 76 ετών, πήγε στην αστυνομία με την κόρη του για να ξαναδεί και πάλι το αυτοκίνητο. Δυστυχώς, δεν μπορούσε να το πάρει πίσω γιατί πλέον δεν λειτουργεί και πρέπει να καταστραφεί.

«Το αυτοκίνητο δεν δουλεύει πλέον και θα σταλεί για ανακύκλωση» ανέφεραν οι αρχές της Φρανκφούρτης.

Το περιστατικό θυμίζει μια άλλη περίπτωση στη Γερμανία, στην οποία ένας άνδρας βρήκε ξανά το όχημά του δύο χρόνια αφότου το είχε παρκάρει και είχε πάει για ποτό στο Μόναχο, ξεχνώντας στη συνέχεια πού ήταν. Ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία η οποία και το βρήκε σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από εκεί που πίστευε πως το είχε παρκάρει.



0 Response to " Δεν θυμόταν που πάρκαρε το αυτοκίνητο του και το βρήκε μετά από 24 χρόνια "

Δημοσίευση σχολίου