newscity1.net

Έβγαλε 14.500 ευρώ πουλώντας βουνίσιο αέρα σε κονσέρβα!

Πρόκειται για την επιχειρηματική ιδέα της χρονιάς που άνετα θα μπορούσε να απασχολήσει πολλούς Έλληνες. Ένας μαθητής από ένα χωριό νοτιοδυτικά της Γαλλίας, ο Αντουάν Ντεμπλέι εκμεταλλεύτηκε την αστεία προφορά του ονόματος του χωριού και κατάφερε να συγκεντρώσει κεφάλαιο για επιχείρηση που πουλάει σκέτο αέρα.

Το χωριό του Αντουάν ονομάζεται Μονκιούκ και έτσι η ιδέα του να πουλάει αέρα απ το χωριό του που είναι ορεσίβια περιοχή, προκάλεσε το ενδιαφέρον σε ιστοσελίδα που βρίσκει κεφάλαιο για επιχειρηματικές ιδέες, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 600 λίρες, ώστε να συσκευάσει το «προϊόν» και να έχει τη δική του σελίδα.

Όπως περιγράφει ο Ντεμπλέι η κονσέρβα των 250ml κοστίζει 6 λίρες και μέσα σε 6 μήνες έχει καταφέρει να βγάλει 14.500 ευρώ, ενώ οι παραγγελίες έρχονται απ τη Γαλλία κυρίως, αν και υπάρχει και ζήτηση από το εξωτερικό. Ο αέρας είναι 100% οργανικός και αναζωογονεί το μυαλό λέει ο Ντεμπλέι, ο οποίος μάλιστα εξηγεί ότι στο χωριό του προσέχουν τον αέρα και προσπαθούν να τν κάνουν πιο υγιεινό.


0 Response to " Έβγαλε 14.500 ευρώ πουλώντας βουνίσιο αέρα σε κονσέρβα! "

Δημοσίευση σχολίου