newscity1.net

Στοιχειωμένος καθρέφτης τους κατέστρεψε τη ζωή!

Ο ομογενής, Σωτήρης Χαραλάμπους, και ο Τζόζεφ Μπιρτς, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο... μαρτύριο και
να πουλήσουν τον “δαιμονικό” καθρέφτη σε κάποιον... θαρραλέο!

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που παραχώρησαν στη “Daily Mail”, ο 34χρονος Χαραλάμπους και ο 20χρονος Μπιρτς απέκτησαν την αντίκα, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους τον παραχώρησε. Από τότε, ξυπνούσαν τα βράδια με εφιάλτες και ένιωθαν “μαχαιριές” στο σώμα τους.

Έτσι, αποφάσισαν να τον πουλήσουν στο eBay για 100 λίρες, ενημερώνοντας βέβαια τους υποψήφιους αγοράστες για τα προβλήματα που μπορεί να τους προκαλέσει. Μέχρι στιγμής, περίπου 20.000 άτομα έχουν δει την αγγελία, αλλά μόνο ένας έχει εκφράσει ενδιαφέρον να τον αγοράσει με σκοπό να τον κάνει δώρο στην πρώην του!

Ο Σωτήρης Χαραλάμπους υποστήριξε: “Νομίζω ότι κάποιος δολοφονήθηκε μπροστά σε αυτόν τον καθρέφτη, γι' αυτό και στοιχειώνει το σπίτι μας. Ένας ειδικός στις αντίκες μάς πρότεινε την τιμή πώλησης, αλλά θα θέλαμε να επισκεφτούμε και κάποιον που ασχολείται με την παραφυσική”.

Από την πλευρά του, ο Τζόζεφ είπε: “Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι κάποιος μας έκανε βουντού ή μαύρη μαγεία, αλλά μετά αρχίσαμε να βλέπουμε μέσα στον καθρέφτη περίεργες σκιές”.




0 Response to " Στοιχειωμένος καθρέφτης τους κατέστρεψε τη ζωή! "

Δημοσίευση σχολίου