newscity1.net

Μαθε Πώς γίνονται τα 7 γνωστά μαγικά κόλπα

Όλοι έτυχε κάποια στιγμή της ζωής μας να παρακολουθήσουμε μια παράσταση με μαγικά
κόλπα, είτε στην τηλεόραση, είτε ζωντανά.
Πολλά από τα κόλπα που χρησιμοποιούνται είναι εύκολο να αποκαλυφθούν, ενώ άλλα παραμένουν μυστήριο και προκαλούν ποικίλες εντυπώσεις. Παρακάτω θα δείτε μερικά από αυτά τα κόλπα και τι πραγματικά συμβαίνει με αυτά.

Πριόνισμα γυναίκας

Μία γυναίκα είναι κρυμμένη στο δεύτερο μισό του κουτιού, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται μόνο τα πόδια της. Η ψευδαίσθηση είναι πως μια γυναίκα κόβεται στη μέση, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν 2 γυναίκες.

Η αιωρούμενη γυναίκα

Η γυναίκα πάνω στην ξύλινη πλάκα στηρίζεται σε μια μεταλλική ράβδο. Οι καρέκλες βοηθούν στην ψευδαίσθηση, αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτα άλλο. Ο μάγος στέκεται μπροστά στη μεταλλική ράβδο, ώστε να μην γίνεται αντιληπτή από το κοινό.

Πριόνισμα γυναίκας Νο 2

Όπως και στο πρώτο παράδειγμα, ο μάγος κόβει μια γυναίκα στα δύο. Σε αυτό το κόλπο υπάρχει μια μόνο γυναίκα στο κουτί και χρησιμοποιούνται τεχνητά πόδια για την ολοκλήρωσή του.

Αιωρούμενη γυναίκα Νο 2

Αυτό το κόλπο χρησιμοποιεί πάλι μια ξύλινη πλάκα, στην οποία βρίσκεται η βοηθός, και υπάρχουν ράβδοι που τη συγκρατούν. Αυτήν τη φορά ανυψώνεται πάνω από τη σκηνή, ώστε να μοιάζει σαν να επιπλέει.

Αιωρούμενος μάγος

Τα φαρδιά ρούχα κρύβουν το μυστικό της ανύψωσης. Η βάση στήριξης του ανθρώπου δεν φαίνεται, ενώ ο ίδιος κάθεται αναπαυτικά, σαν να πρόκειται για μια καρέκλα.

Καμπυλωτά κουτιά για διαχωρισμό σώματος

Με αυτόν τον τρόπο ο μάγος διαχειρίζεται το σώμα του ώστε να δείχνει πως έχει κοπεί σε κομμάτια.

Το κόλπο του «Thriller»

Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί πώς κατάφερε ο Michael Jackson να αψηφήσει τη βαρύτητα, ρίχνοντας το σώμα του αρκετά προς τα εμπρός. Τα ειδικά σχεδιασμένα τακούνια των παπουτσιών του κρύβουν το μυστικό. Καθώς αυτά διαθέτουν ίδιο κόψιμο με εκείνο ενός σφυριού, είναι εύκολο να προστεθεί στο δάπεδο ένα κομμάτι που θα τα συγκρατεί, ώστε να στηρίξει το βάρος του τραγουδιστή. Ο ίδιος τοποθετεί τα πόδια του στις ειδικές υποδοχές και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.








0 Response to " Μαθε Πώς γίνονται τα 7 γνωστά μαγικά κόλπα "

Δημοσίευση σχολίου