newscity1.net

Πωλείται το πιο τρομακτικό hotel στον κόσμο!

Το Clown Motel, που κάποτε περιγράφηκε ως το πιο τρομακτικό μοτέλ στην Αμερική, είναι
προς πώληση.Ο Μπομπ Περτσέτι άνοιξε τον χώρο αυτό

πριν από 22 χρόνια και γέμισε την αίθουσα υποδοχής και τα δωμάτια με την οικογενειακή συλλογή κλόουν της συντρόφου του. Ατέλειωτοι κλόουν παντού – και δεν εννοούμε φυσικά ζωντανούς κλόουν, αλλά κούκλες, φιγούρες και πίνακες.


Σας παρακολουθούν από τον δρόμο. Σας καλωσορίζουν στην είσοδο. Τα πορτρέτα τους βρίσκονται στους τοίχους. Και – δεν είναι αστείο – κρέμονται πάνω από τα περισσότερα κρεβάτια.


Όπως είπαμε, καύσιμο για εφιάλτες! (Α, ναι, και σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχει επίσης ένα «ιστορικό νεκροταφείο ανθρακωρύχων» ακριβώς έξω από την πίσω πόρτα του μοτέλ.)


Τώρα, ο Περτσέτι και η σύζυγός του πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν και έχουν βάλει πωλητήριο στην επιχείρησή τους – αλλά οι νέοι ιδιοκτήτες πρέπει να συμφωνήσουν να διατηρήσουν το μοτίβο των κλόουν.


Αυτό πιθανότατα δεν θα είναι πρόβλημα. Ενώ μια μελέτη του 2014 διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι φοβούνται τους κλόουν περίπου όσο και το σκοτάδι (και μάλιστα περισσότερο από τα φαντάσματα), το ξενοδοχείο με τα 31 δωμάτια έχει μεγάλο …σουξέ στην Tonopah, και οι κρατήσεις είναι τόσες πολλές που συχνά έχει πληρότητα 100 τοις εκατό.


Όσο για τον Περτσέτι, λέει ότι σχεδιάζει να απολαύσει τη ζωή και να πηγαίνει για ψάρεμα και κατασκήνωση με τα εγγόνια του. Αλλά λέει επίσης ότι δεν μπορεί να φανταστεί μια ζωή χωρίς κλόουν.


«Aχ, θα μου λείψουν οι κλόουν», λέει. «Θα επιστρέψω. Θα επιστρέψω οπωσδήποτε και θα επισκεφθώ ξανά τους κλόουν μου».



0 Response to " Πωλείται το πιο τρομακτικό hotel στον κόσμο! "

Δημοσίευση σχολίου