newscity1.net

Λίστα με τις πιο περίεργες απαιτήσεις πελατών ξενοδοχείων

Οι επιχειρηματίες στον κλάδο της φιλοξενίας είναι εκπαιδευμένοι ώστε να εξυπηρετούν ακόμα και
τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που τα αιτήματα πελατών ξεπερνούν κάθε όριο.Διαβάστε τη λίστα με τα πιο περίεργα αιτήματα

πελατών, οπως την παρουσιάζει το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Charu Suri στο Cnn.


1. Σοκολατένια αντίγραφα αγαλμάτων σε φυσικό μέγεθος

Ο Michael Romei, επικεφαλής της ρεσεψιόν στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria της Νέας Υόρκης, έχει ακούσει πολλά κατά τη διάρκεια της 20ετούς καριέρας του.

Ένα από τα περιστατικά που θυμάται πιο έντονα έχει να κάνει με ένα ζευγάρι από την Αυστραλία. Οι δυο τους μάλλον είχαν πελώρια λαχτάρα... για σοκολάτα κ ζήτησαν από τη ρεσεψιόν να ετοιμάσει σοκολατένια αντίγραφα σε φυσικό μέγεθος από τους εαυτούς τους για την ημέρα του γάμου τους!



2. Καμήλες με σωστή καμπούρα

Η υπεύθυνη της ρεσεψιόν στο Loews Ventana Canyon Resort στην Tucson της Αριζόνα στις ΗΠΑ, Victoria Cote, εργαζόταν μόλις ένα μήνα στο ξενοδοχείο όταν ένας πελάτης την πλησίασε για να τη ρωτήσει πού μπορεί να αγοράσει δύο καμήλες.

Παρότι αρχικά δεν πίστεψε στα αυτιά της μέσα σε 35 λεπτά του είχε ήδη βρει έναν πωλητή. Ο πελάτης πήγε και είδε τις καμήλες, όμως τελικά αποφάσισε να μην τις αγοράσει γιατί «τους έλειπε μια καμπούρα».



3. Εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας για το σκύλο


Ένας πελάτης στο ξενοδοχείο St. Ermin's Hotel στην περιοχή Westminster του Λονδίνου ζήτησε να του πηγαίνουν μοσχαρίσιο φιλέτο καθημερινά για να τρώει ο σκύλος του.

Οι υπεύθυνοι της υποδοχής κανόνισαν τις «νόστιμες παραδόσεις» με ένα κοντινό εστιατόριο. Για την ιστορία 150 γραμμάρια μοσχαρίσιας μπριζόλας στοιχίζουν περίπου 50 δολάρια στην Αγγλία.



4. Ένα μονόκερο

Ένας πελάτης του ξενοδοχείου Hotel Indigo στο Asheville της Βόρειας Καρολίνας ζήτησε από τη ρεσεψιονίστ Katie Brown στο δωμάτιό του να τον περιμένει... ένας μονόκερος.

Η Katie αγόρασε ένα παιδικό παιχνίδι μονόκερο και του άφησε το εξής σημείωμα:

«Αγαπητέ πελάτη,

Είδαμε ότι ζητήσατε ένα μονόκερο. Δυστυχώς αυτή δεν είναι η κατάλληλη εποχή. Λόγω των μεταναστευτικών τους συνηθειών, οι μονόκεροι αυτήν την περίοδο κατοικούν στο δεύτερο αστέρι δεξιά του λυκόφωτος. Τους περιμένουμε ξανά στο Asheville κοντά στον Ιούνιο.

Εν τω μεταξύ, ελπίζουμε να δεχτείτε αυτή την καλλιτεχνική προσέγγιση της πανίδας της περιοχής μας. Αν δεν σας ικανοποιεί αυτό απολογούμαστε και σας ζητάμε να μας συγχωρέσετε.

Την ειλικρινή μας συγγνώμη».



5. Σκόρπισμα της στάχτης ενός νεκρού σκύλου στη θάλασσα

Μια ηλικιωμένη γυναίκα επικοινώνησε με το ξενοδοχείο Hilton Hawaiian Village στη Χονολουλού για να ρωτήσει αν μπορούσε να σκορπίσει τις στάχτες του σκύλου της στη θάλασσα.

Ο υπεύθυνος της ρεσεψιόν Bert Momotomi μίλησε μαζί της και ανακάλυψε ότι το αγαπημένο της ζωάκι είχε γεννηθεί στη Χονολουλού και είχε πεθάνει πρόσφατα. Ο Momotomi τη συνόδευσε και τη βοήθησε να ρίξει τις στάχτες του σκύλου της στον ωκεανό.



6. Μπάντα μαριάτσι (mariachi) για πρόταση γάμου στη γέφυρα Golden Gate Bridge

Ένας πελάτης του ξενοδοχείου Kenwood Inn and Spa στη Sonoma της Καλιφόρνια ήθελε να αναπαραστήσει μερικώς το πρώτο ραντεβού που είχε με την αγαπημένη του (είχαν ακούσει μια μπάντα να παίζει μαριάτσι σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο), προκειμένου να της κάνει πρόταση γάμου στη μέση της γέφυρας Golden Gate Bridge.

«Ευτυχώς είπε το ‘ναι’, γιατί ήταν ένα από τα δυσκολότερα αιτήματα που κλήθηκα να ικανοποιήσω» είπε ο Eric Edenfield.





0 Response to " Λίστα με τις πιο περίεργες απαιτήσεις πελατών ξενοδοχείων "

Δημοσίευση σχολίου