newscity1.net

Τα μυστικά για τους εξωγήινους που κρύβονται στην Περιοχή 51!

Τα μυστικά για τους εξωγήινους που κρύβονται στην Περιοχή 51 της Νεβάδα πιστεύουν
οι συνωμοσιολόγοι ότι αποκαλύπτουν
δύο πολύ ισχυρές ηχητικές εκρήξεις που καταγράφηκαν σε κάμερα.

Ειδικότερα, υποστηρίζουν ότι το συμβάν δείχνει πως έξυπνα όντα από άλλους πλανήτες επισκέφθηκαν τη Γη και ότι η CIA κρύβει εξωγήινη τεχνολογία, την οποία δοκιμάζει. Ολα ξεκίνησαν όταν «κυνηγοί» UFO ανάρτησαν στο κανάλι τους στο YouTube «UFO Seekers» βίντεο που δείχνει δύο μαχητικά αεροπλάνα F-22 να πετούν πάνω απ την Περιοχή 51 με ταχύτητες που φτάνουν τα 2.400 χιλιόμετρα την ώρα.



Συγκάλυψη

Κάποια στιγμή το ένα από αυτά επιταχύνει και ακούγονται δύο πολύ δυνατές ηχητικές εκρήξεις. Οι συνωμοσιολόγοι που είδαν το βίντεο ανάρτησαν σειρά από σχόλια, υποστηρίζοντας ότι η πτήση των F-22 ήταν ένας τρόπος για να συγκαλύψουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες το γεγονός ότι κάνουν πειράματα με τεχνολογία που έλαβαν από τους εξωγήινους.



Ξεκαθάριζαν δε ότι δεν πείστηκαν από την εξήγηση των ειδικών πως οι ηχητικές εκρήξεις προκαλούνται όταν το αεροπλάνο σπάει το φράγμα του ήχου. «Οι ηχητικές εκρήξεις δεν συμβαίνουν χωρίς λόγο, πρέπει να δοκιμάζουν στα κρυφά κάποιο UFO» έγραψε ο χρήστης Good Citizen.

Ο Matt Smith πήγε ένα βήμα πιο πέρα, υποστηρίζοντας ότι τα δύο F-22 χρησιμοποιήθηκαν για να αποσπάσουν την προσοχή από τα πειράματα που κάνει στην πραγματικότητα η CIA στην Περιοχή 51, την ύπαρξη της οποίας η αμερικανική κυβέρνηση παραδέχτηκε μόλις το 2013. «Ακόμη περιμένω την ημέρα που η NASA και ολόκληρος ο κόσμος θα μας πουν επίσημα ότι όλον αυτόν τον καιρό ζουν ανάμεσά μας εξωγήινοι» σχολίασε ο 21 Savage.









0 Response to " Τα μυστικά για τους εξωγήινους που κρύβονται στην Περιοχή 51! "

Δημοσίευση σχολίου