newscity1.net

Τι δείχνει το βαφτιστικό όνομα για τον χαρακτήρα μας!


Η Ονοματολογία, είναι μία μόνιμη στήλη που διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα ονόματα. Σε αυτήν
μπορείτε να βρείτε περισσότερα από 350 ονόματα και να διαβάσετε τα βασικά χαρακτηριστικά τους!Η Ονοματολογία δεν
σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι που φέρουν το ίδιο βαφτιστικό όνομα μοιάζουν ως προς τον χαρακτήρα τους. Αυτό που υποστηρίζει είναι ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία που "ακολουθούν" το όνομα και επηρεάζουν - σε μικρό ή μεγάλο βαθμό τον καθένα μας.

Ο σοφός λαός συνηθίζει να λέει "το ΄χει το όνομα", αναφερόμενος σε χαρακτηριστικά που μοιάζουν να είναι κοινά σε όλους π.χ. τους Γιώργηδες, του Γιάννηδες ή τις Μαρίες. Είναι σαφές ότι η "ερμηνεία" των ονομάτων, δεν είναι κάτι που μπορεί να αποδειχτεί. Μόνο εμπειρικά μπορεί κανείς, αφού διαβάσει τα γνωρίσματα του κάθε ονόματος, να διαπιστώσει αν πράγματι οι περιγραφές ταιριάζουν στον ίδιο ή σε δικούς του ανθρώπους.

Τα τελευταία χρόνια, τα νέα ζευγάρια, επιλέγουν συχνά να μην βαφτίζουν τα παιδιά τους με το όνομα του παππού ή της γιαγιάς, αλλά να αναζητούν εκείνο που "ταιριάζει" καλύτερα στο μωρό τους! Μια ματιά στην Ονοματολογία, ίσως σας βοηθήσει να εντοπίσετε το όνομα που αντιστοιχεί στον χαρακτήρα του βλασταριού σας! Και πού ξέρετε; Ίσως τελικά το σωστό, να ΕΙΝΑΙ του παππού και της γιαγιάς...

Όσο για εσάς που θεωρείτε όλα αυτά "ανοησίες", δεν θα προσπαθήσουμε να σας μεταπείσουμε. Η νέα αυτή στήλη, σίγουρα δεν είναι για εσάς! Κι αν θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στα κλεφτά, ε δεν θα σας καρφώσουμε κιόλας!

0 Response to " Τι δείχνει το βαφτιστικό όνομα για τον χαρακτήρα μας! "

Δημοσίευση σχολίου