newscity1.net

Μήπως ανήκετε στους ελάχιστους που έχουν το γράμμα Χ στις παλάμες τους

Η αρχαία γνώση της χειρομαντείας, είναι μια μέθοδος που πιστεύεται ότι διαβάζει την μοίρα του
ανθρώπου, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του και μάλιστα,
είναι κάτι που ευδοκειμεί ακόμα και σήμερα, έχοντας μεγάλο κοινό.

Η εν λόγω μέθοδος μαντείας, έχει τις ρίζες της στην ινδική αστρολογία και βάση αρκετά ιστορικά δεδομένα, έχει εξαχθεί το συμπέρασμα ότι ο ινδουιστής σοφός Valmiki, κατέγραψε έναν κατάλογο 567 στροφών για την ανάγνωση των σημαδιών της παλάμης. Θεωρείται ότι η μαντεία της παλάμης εξαπλώθηκε από την Ινδία στον υπόλοιπο κόσμο, μέσα από χώρες όπως η Κίνα, η Περσία, το Θιβέτ και η Αίγυπτος. Στην Ελλάδα συγκεκριμένα, λέγεται ότι ο φιλόσοφος Αναξαγόρας ήταν εκείνος που ασχολήθηκε πρώτος με την μαντεία της παλάμης, ενώ και ο Αριστοτέλης ασχολήθηκε με το εν λόγω φαινόμενο, παρουσιάζοντας μάλιστα μια πραγματεία για αυτό, στον Μέγα Αλέξανδρο.

Εκείνος, ενδιαφέρθηκε τόσο πολύ για το ζήτημα, που ξεκίνησε να εξετάζει τον χαρακτήρα των αξιωματικών του, διαβάζοντας τις παλάμες τους. Πολλοί λένε ότι εξίσου πολύ μελέτησε και τις δικές του παλάμες και έστρωσε ένα σχέδιο ζωής βάση των σημαδιών που του έδειχναν οι γραμμές στα χέρια του. Αιγυπτιακές μελέτες δε, αναφέρουν ότι ο ίδιος έφερε στις παλάμε του το γράμμα Χ, το οποίο σήμερα εκτιμάται ότι έχει μόλις το 3% του πλυθησμού.

Θέλοντας να εξακριβώσει τον παραπάνω ισχυρισμό, το Πανεπιστήμιο STI της Μόσχας διεξήγαγε πρόσφατα μια μελέτη σχετικά με τη σημασία του συμβόλου Χ στις παλάμες και πως ακριβώς αυτό συνδέεται με τν εξέλιξη της ζωής τους. Οι επιστήμονες μελέτησαν δείγμα περισσότερων από 2.000.000 ανθρώπων, ζωντανών και νεκρών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εκείνοι που το είχαν, ήταν είτε ηγέτες, είτε πολύ δημοφιλή άτομα, καθώς και ότι όλοι τους θυμούνται για τα πράγματα που έκαναν.

Πέραν από τον Μέγα Αλέξανδρο, άλλη μια μεγάλη προσωπικότητα που είχε τις γραμμές Χ στις παλάμες τους, ήταν και ο Abraham Lincoln, ενώ και ο Ρώσος προθυπουργός Vladimir Putin, ανήκει στους λίγους που το έχουν.

Οι άνθρωποι που έχουν το σημάδι Χ στις παλάμες τους, είναι άτομα που έχουμε μεγάλη διαίσθηση, ενώ έχουν και πολύ δυνατή ενέργεια, που λίγοι μπορούν να ρίξουν. Σε περίπτωση που κάποιος του εξαπατήσει, τότε βγαίνει ο χειρότερος τους εαυτό, όμως είναι άνθρωποι που συγχωρούν, χωρίς βέβαια να ξεχνούν. Έχουν την τύχη πάντα με το μέρος τους, όπως και πολλές γνωσείς, αλλά και ισχυρή μνήμη. Τέλος, είναι προσαρμοστικοί και πολύ διακριτικοί, όσον αφορά τις αλλαγές που γίνονται γύρω τους.



0 Response to " Μήπως ανήκετε στους ελάχιστους που έχουν το γράμμα Χ στις παλάμες τους "

Δημοσίευση σχολίου