newscity1.net

Στο φως η ύπαρξη εξωγήινων στον πλανήτη Γη!

Οι παγκόσμιες κυβερνήσεις προετοιμάζουν, απ' ό,τι φαίνεται -με διάφορους τρόπους-, τον κόσμο για
την επικείμενη ανακοίνωση ότι υπάρχουν ευφυείς εξωγήινοι, και μάλιστα κάποιοι από αυτούς είναι
ήδη εδώ, στη Γη - κι αυτό είναι, ομολογουμένως, ο πιο εκπληκτικός ισχυρισμός.
Το αίτημα υποβάλλεται από ομάδα ακτιβιστών, που πιέζουν ασφυκτικά τις ισχυρές κυβερνήσεις μεγάλων κρατών οι οποίες διατηρούν αδιάσειστα επί του θέματος στοιχεία. Η ομάδα με τν ονομασία The Disclosure Activists (Ακτιβιστές της Αποκάλυψης) είναι μια νέα διεθνής κοινοπραξία, που έχει ανοίξει «πόλεμο» με τα διεθνή λόμπι εξουσίας προκειμένου εκείνα να πουν την υποτιθέμενη αλήθεια γι τους εξωγήινους. Ζητούν να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα μέχρι τώρα απόρρητα στοιχεία που διαθέτουν, αφού -όπως ισχυρίζονται- αυτό δεν είναι υπόθεση των ολίγων, αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας.

«Εμπάργκο αλήθειας»
Οι θεωρητικοί των συνωμοσιών υποστηρίζουν εδώ και χρόνια ότι νοήμονες εξωγήινες οντότητες επισκέπτονται τη Γη, γεγονός που γνωρίζουν οι ηγέτες του κόσμου. Αυτές, όμως, οι επισκέψεις έχουν μείνει κρυφές, σ' ένα άτυπο «εμπάργκο αλήθειας», εν μέσω φόβων για τις επιπτώσεις που θα είχε μια τέτοια αποκάλυψη για τις θρησκείες.

Ωστόσο, τώρα, η συγκεκριμένη ακτιβιστική οργάνωση (που είναι πολύ καλά δικτυωμένη) ισχυρίζεται ότι ο αριθμός των πρόσφατων αποχαρακτηρισμένων αρχείων σχετικά με τα UFOs είναι τεράστιος.

Ο συνιδρυτής των Ακτιβιστών της Αποκάλυψης Ράσελ Τσάλκας δήλωσε πριν από λίγες ημέρες στην εφημερίδα «Daily and Sunday Express»: «Υπάρχει μια συστηματική προσπάθεια από πολλές κυβερνήσεις του κόσμου, μεταξύ των οποίων και των ΗΠΑ, να διοχετεύσουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη σημαντικές πληροφορίες».

Ο Βίκτορ Βιτζιάνι, ανώτερος στρατηγικός σύμβουλος του οργανισμού, πρόσθεσε: «Ολα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τους ερευνητές, μέσω στρατιωτικών αρχείων, καταθέσεων μαρτύρων, καθώς και εκείνα που είναι ήδη αποχαρακτηρισμένα έγγραφα κυβερνήσεων, αφορούν έρευνες που έγιναν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 70 ετών. Αυτά τα στοιχεία οδηγούν σε πολύ βασικά συμπεράσματα: Οτι ο πλανήτης Γη, το πλανητικό σπίτι μας, ήταν και είναι χώρος ενδιαφέροντος ευφυών και υπερανεπτυγμένων (συγκριτικά με τον άνθρωπο) εξωγήινων πολιτισμών. Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν ότι τα συμπεράσματα αυτά είναι αληθινά. Τώρα έφτασε η ώρα για την ανθρωπότητα να μάθει τα πάντα».

Οι ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι είναι σε θέση να γνωρίζουν πως η μεγάλη αποκάλυψη έχει δρομολογηθεί! Και για να το στηρίξουν αυτό έδωσαν ακόμα μία πληροφορία:
Το ισπανικό υπουργείο Αμυνας δημιούργησε έναν χώρο προσωρινής αποθήκευσης των πρώην διαβαθμισμένων εγγράφων σχετικά με τα UFOs, παρόμοιων με εκείνα που δημοσιεύθηκαν από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) τον Ιανουάριο του 2017, καθώς και με τα έγγραφα των κυβερνήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Χιλής και του Μεξικού. Η NASA, από την άλλη πλευρά (ισχυρίζονται οι ακτιβιστές), ανέφερε την ανακάλυψη των υφιστάμενων κατοικήσιμων εξωπλανητών, φτάνοντας στο σύνολο τους 3.000!

Ο,τι συμβαίνει αυτό το χρονικό διάστημα μοιάζει με μια συστηματική προσπάθεια πολλών ισχυρών κυβερνήσεων του κόσμου, συμπεριλαμβανόμενων των ΗΠΑ, να απελευθερώσουν αυτές τις πληροφορίες στο κοινό, ωστόσο παραμένει άγνωστο και αδιευκρίνιστο για ποιον λόγο επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική περίοδος.

Σύμφωνα με τον Ράσελ Τσάλκας, υπήρξαν επίσης διαρροές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω των WikiLeaks, που μιλούν για αυτό το θέμα, λέγοντας ότι είναι σημαντικό για τις κυβερνήσεις και τον στρατό να προετοιμάσουν τους πολίτες για αυτή τη σημαντική αποκάλυψη!

Οι διαρροές
Η δρ Lisa Galarneau, σημαντικό στέλεχος της ομάδας, είπε χαρακτηριστικά: «Μέσα από αυτές τις αποκαλύψεις των κυβερνήσεων σχετικά με τις επιστημονικές ανακαλύψεις των εξωπλανητών, γίνονται διαρροές και δίδονται συμβουλές που είναι αντιληπτές μονάχα από μυημένους, ενώ το κοινό ετοιμάζεται για τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τις εξωγήινες επισκέψεις. Αυτή η μεθόδευση για την ευαισθητοποίηση του κοινού είναι σκόπιμη και βασίζεται στην προσπάθεια να προετοιμαστεί η ανθρωπότητα για την επίσημη αποκάλυψη. Αυτό είναι, ωστόσο, ένα σημαντικό βήμα προς μια ανοιχτή επικοινωνία με την εξωγήινη νοημοσύνη, που δεν θα έχει δείξει εχθρικές προθέσεις και θα μπορούσε να βοηθήσει την ανθρωπότητα σε μερικά από τα δυσεπίλυτα προβλήματά της, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας, της κλιματικής αλλαγής, της ρύπανσης και της εξάντλησης των πόρων. Δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν, και ποτέ δεν υπήρξαμε μόνοι. Οι πολίτες είναι ανάγκη να γνωρίζουν αυτή την αλήθεια».


0 Response to " Στο φως η ύπαρξη εξωγήινων στον πλανήτη Γη! "

Δημοσίευση σχολίου