newscity1.net

Γυναίκα γέννησε δίδυμα, αλλά ήταν από διαφορετικό πατέρα!

Δεν πίστευε στα αυτιά του ένας νέος πατέρας στην Κίνα, αφού τα χαρμόσυνα νέα από τα γεννητούρια
διδύμων γρήγορα έδωσαν τη θέση τους στο σοκ και εκείνος βρέθηκε σε αυτήν από την οποία κανένας άνδρας δεν θα ήθελε να περάσει!

Θα μπορούσε να ήταν και σενάριο ταινίας, ωστόσο δυστυχώς για τον Κινέζο το test DNA αποκάλυψε την πικρή αλήθεια, αναγκάζοντας τη λεχώνα να παραδεχτεί πως απάτησε το σύζυγό της.

Μία γυναίκα, λοιπόν, έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια, ωστόσο όταν πήγε με το σύζυγό της να δηλώσουν τη γέννησή τους σε αστυνομικό τμήμα, οι αρχές τούς ζήτησαν ένα έγγραφο που θα αποδείκνυε την πατρότητά τους.

Το test DNA ήταν… μονόδρομος και τα αποτέλεσμά του επιβεβαίωσαν γιατί το ένα από τα δύο αγοράκια δεν έμοιαζε καθόλου ούτε στον πατέρα, ούτε στο αδελφάκι του.

Και πώς να το κάνει αφού δεν είχε καμία βιολογική σχέση με το σύζυγο της μητέρας του.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, το γεγονός αδυνατούσε να πιστέψει ακόμα και ο επικεφαλής της κλινικής, με αποτέλεσμα η μητέρα, μετά από πιέσεις, να παραδεχθεί πως είχε κάνει one - night stand χωρίς προφύλαξη.

Τα δίδυμα από διαφορετικό πατέρα είναι αρκετά σπάνια περίπτωση γνωστή κι ως ετεροπατρική υπεργονιμοποίηση.

Για να συμβεί αυτό η γυναίκα θα πρέπει να έρθει σε επαφή με διαφορετικούς άνδρες την ίδια μέρα κοντά στην ωορρηξία, έτσι ώστε να γονιμοποιηθούν δύο ωάρια.

Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί πως ο πατέρας, μετά το αρχικό σοκ, δέχθηκε να μεγαλώσει το αγοράκι σαν να ήταν δικό του…


0 Response to " Γυναίκα γέννησε δίδυμα, αλλά ήταν από διαφορετικό πατέρα! "

Δημοσίευση σχολίου