newscity1.net

Αυτό που έρχεται δεν είναι πόλεμος είναι κάτι πιο μεγάλο!

Η επικρατούσα άποψη είναι πως οι τόσο μεγάλες οικονομικές κρίσεις ιστορικά
αποδεδειγμένα καταλήγουν σε πόλεμο για να επανεκκινήσει η οικονομία με νέους όρους.Σήμερα όμως ζούμε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση, δεν είναι η ανθρωπιστική κρίση,
είναι η διατάραξη των φυσικών ισορροπιών και η αντικατάστασηφυσικών φαινομένων από τεχνητά.

Είναι γνωστό πια πως περίπου κάθε....780.000 χρόνια ο γεωμαγνητισμός αλλάζει πολικότητα. Ο δορυφόρος «Swarm» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος αποκάλυψε, ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης εξασθενεί 10 φορές πιο γρήγορα απ’ ό,τι πίστευαν οι ειδικοί μέχρι τώρα, «χάνοντας» περίπου 5% σε μια δεκαετία, αντί 5% σε έναν αιώνα. Επιπλέον, οι μετρήσεις των δορυφόρων επιβεβαιώνουν ότι ο βόρειος μαγνητικός πόλος μετακινείται ανατολικά προς τη Σιβηρία. Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει ότι ο μαγνητικός βορράς μετακινείται με ολοένα αυξανόμενη ταχύτητα που φτάνει πλέον τα 55 με 60 χιλιόμετρα το χρόνο. Ο νότιος μαγνητικός πόλος μετακινείται κι αυτός, με μικρότερη όμως ταχύτητα που εκτιμάται στα 10 με 15 χιλιόμετρα το χρόνο.

Ο Gary Glatzmaier καθηγητής γεωφυσικής και πλανητικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Santa Cruz, και μέλος της Εθνική Ακαδημία Επιστημών, των ΗΠΑ λέει πως, «Σε χίλια χρόνια από τώρα πιθανότατα να μην έχουμε καν ηλεκτροφόρα καλώδια. Θα έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ, που θα έχουμε σχεδόν σίγουρα την απαραίτητη τεχνολογία για να αντιμετωπίσουμε μια ενδεχόμενη αντιστροφή του μαγνητικού πεδίου της Γης».

Η τελευταία φράση του Καθηγητή Gary Glatzmaier μας επιβεβαιώνει πλήρως για προηγούμενο άρθρο μας, στις 23 Απριλίου με τίτλο "Γνωρίζουν τι έρχεται γιαυτό το πολεμούν! (Ελέγχουν αέρα, έδαφος, υπέδαφος)". Όπου με λίγα λόγια σχετίζουμε αυτό που κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει. Το HAARP και το CERN, είναι μόνο μέρος από την εξέλιξη της τεχνολογίας που θα έχουμε για να αντιμετωπίσουμε την ενδεχόμενη αυτή καταστροφή. Οι διαρκώς εντεινόμενοι αεροψεκασμοί, αποσκοπούν σε αυτό, με τα βαρέα μέταλλα που περιέχουν, βοηθούν στην ενδυνάμωση μαγνητικών πεδίων την ώρα που το "σύστημα" θα τα χρειαστεί. Φυσικά μπροστά στην "σωτηρία" του πλανήτη, οι επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων μηδαμινό ρόλο παίζουν!

Αυτό ακριβός που έκαναν οι Τελχίνες όταν, προ αισθάνθηκαν τον κατακλυσμό και προσπάθησαν να "καλοπιάσουν" τους θεούς για να σώσουν το τομάρι τους, έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πιστεύουν πως είναι Απόστολοι και Σωτήρες του τόπου. Επίσης πράττουν ακριβός το ίδιο με αυτούς αφού μόλυναν με θειάφι τα νερά της Στυγός, ξέραιναν φυτά και ποτάμια, αντίστοιχα των σύγχρονων αεροψεκασμών.

Τώρα η εμπλοκή του Χόλιγουντ είναι γνωστή και σε επίπεδο προειδοποίησης. Σε λίγες ημέρες, δηλαδή στις 29 Μαϊού του 2015 κυκλοφορεί μια πολυ μεγάλη παραγωγή με τίτλο "San Andreas" που φυσικά παραπέμπει στο γνωστό μας, ρήμα του Αγ. Ανδρέα. (Σχετικό μας άρθρο του 2012! Μήπως, θα πρέπει να σχετίσουμε αυτό με το θέμα που δημοσιεύσαμε στις 4 Απριλίου; Με τίτλο "Κλείδωσε η μέρα της μεγάλης πλημμύρας, η μέρα της πλημμύρας γνώσης και φώτισης το σημερινό ματωμένο φεγγάρι."

Για να κατανοήστε τώρα την δύναμη των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που παράγουν αυτά τα σύγχρονα όργανα σας προτρέπω να παρακολουθήστε τα παρακάτω πειράματα. α) Με το νερό και β) Του καθηγητή Παπουλά Νικόλαου, για τον Κλονισμό. και γ) Το τρέιλερ της ταινίας "San Andreas"
















0 Response to " Αυτό που έρχεται δεν είναι πόλεμος είναι κάτι πιο μεγάλο! "

Δημοσίευση σχολίου