newscity1.net

Πωλείται το σπίτι του τρομου!

Το σπίτι όπου ο κινηματογραφικός δολοφόνος «Μπούφαλο Μπιλ», βασανίζει τα θύματά του στην
κλασική ταινία του 1991, «Η Σιωπή των Αμνών» είναι προς πώληση.Το σπίτι της φρίκης, που εμφανίζεται στο κλασικό θρίλερ του 1991, «Η Σιωπή των Αμνών», με πρωταγωνιστές
τους Τζόντι Φόστερ και Άντονυ Χόπκινς, βγαίνει προς πώληση.

Η Φόστερ ενσάρκωνει στην ταινία την νεαρή μαθητευόμενη πράκτορα του FBI ,Clarice Starling, η οποία προκειμένου να αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με τον κατά συρροή δολοφόνο, Μπούφαλο Μπιλ (Τεντ Λεβίνι), επισκέπτεται τον έγκλειστο ιδιοφυή καννίβαλο, ψυχίατρο Hannibal Lecter, ρόλο που σφράγισε με την ερμηνεία του, ο Άντονυ Χόπκινς.




Το σπίτι όπου ο κινηματογραφικός δολοφόνος «Μπούφαλο Μπιλ», βασανίζει τα θύματά του  βρίσκεται στη δυτική Pennsylvania, στο χωριό Layton και πωλείται για 300.000 δολάρια. Το τριόροφο σπίτι, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια καθώς και ένα γκαράζ που χωρά τέσσερα αυτικίνητα. 

Αν και στη συνείδηση του κοινού έχει συνδεθεί με εικόνες φρίκης, οι ιδιοκτήτες του, Scott και Barbara Lloyd, μόνο καλές αναμνήσεις έχουν να θυμούντα από το σπίτι. Το ζευγάρι μετακόμισε σε αυτό, έναν χρόνο πριν παντρευτούν, τον Δεκέμβριο του 1976. Όσο για τα συναισθήματα που τους προκαλεί η πώληση του σπιτιού; «Είναι μάλλον γλυκόπικρα», απάντησε η 63χρονη Barbara Lloyd.  «Εδώ παντρευτήκαμε, εδώ μεγαλώσαμε τον γιο μας και τώρα είμαστε έτοιμη να μετακομίσουμε!»









0 Response to " Πωλείται το σπίτι του τρομου! "

Δημοσίευση σχολίου