newscity1.net

Ταξίδεψε στο χρόνο και έφερε πίσω βίντεο που το αποδεικνύει! (video)

Νέα μόδα δεν ξέρουμε αν είναι, πληθαίνουν όμως συνεχώς οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι
ταξιδεύουν στο μέλλον ή κατοικούν εκεί και…
μας επισκέπτονται συχνά πυκνά. Ένας άντρας ονόματι Νόα μάς είχε ενημερώσει με προηγούμενο βίντεό του στο κανάλι του Youtube, Apex TV, ότι έρχεται από το έτος 2030 και μάλιστα πέρασε και από ανιχνευτή ψεύδους για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του.

Τώρα με νέο του βίντεο που δημοσίευσε στο ίδιο κανάλι, ο τύπος που υποστηρίζει ότι κατάφερε να ταξιδέψει στο χρόνο επιμένει πως έχει μάθει πολλά κ πως έχει πολλές πληροφορίες γραμμένες για το μέλλον, τις οποίες θα μας τις αποκαλύψει όταν… τις βρει.

Μας δίνει μία μικρή γεύση, ωστόσο, λέγοντας: «Σίγουρα θα έχετε ακούσει ότι η Βόρεια και η Νότια Κορέα φτιάχνουν μία συμμαχία. Στο μέλλον, όμως, η κόντρα τους θα αναζωπυρωθεί και θα είναι η αιτία για τον επόμενο πόλεμο, ο οποίος δεν θα είναι παγκόσμιος. Θα συμμετέχουν όμως αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ».

Στη συνέχεια μάλιστα παρουσιάζει και ένα βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο, από το… έτος 2120 στο οποίο φαίνονται διάφορα αντικείμενα να πετάνε, ενώ όπως εξήγησε το κόκκινο στον ουρανό είναι η μόλυνση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

Τέλος, ενημερώνει ξανά τους οπαδούς των θεωριών ταξιδιών στο χρόνο, ότι στις εκλογές των ΗΠΑ το 2020, ο Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 10:50 και μετά...





0 Response to " Ταξίδεψε στο χρόνο και έφερε πίσω βίντεο που το αποδεικνύει! (video) "

Δημοσίευση σχολίου