newscity1.net

Ανθρωποι πού έγιναν πλούσιοι με τούς πιο περίεργους τρόπους

Εάν μπορείτε να πλουτίσετε όπως αυτοί τότε μπορείτε να πλουτίσετε με οποιονδήποτε τρόπο!
Οι άνθρωποι που πρόκειται να αναφέρουμε αποφάσισαν να αγνοήσουν τα πάντα και
να πάνε με το ένστικτό τους και έγιναν εκατομμυριούχο εκεί που κανένας δεν το περίμενε. Από έναν άνθρωπο που ανέπτυξε μια αστεία εφαρμογή για το App Store, ως ένα αγόρι που ξεκίνησε την επιχείρησή του ως σχολικό πρόγραμμα!

Ο Joel Comm είναι ο επιχειρηματίας πίσω από το iFart, ένα από τα κορυφαία 100 πιο κατεβασμένα apps στο App Store. Το iFart βγήκε το 2008, όταν η αγορά ήταν σχετικά νέα και κόστιζε $ 0,99. Η εφαρμογή "έβγαζε" σχεδόν 10.000 δολάρια τν ημέρα τον πρώτο χρόνο με 40.000 donloads μόνο την Ημέρα των Χριστουγέννων. Σήμερα, το iFart είναι ελεύθερο για λήψη, βασιζόμενος στη διαφήμιση και τις αγορές εντός της εφαρμογής.

Το 1994 κατά τις πρώτες μέρες του διαδικτύου Chris Clarke από το Maryland αγόρασε ένα domain που με το όνομα "peter.com" για μόνο 20 δολάρια. Πίστευε ότι θα τν βοηθήσει να κλείσει μια δουλειά με την εταιρεία Peter για την δικιά του εταιρεία συμβούλων. Αν και πούλησε την επιχείρησή του το 2000, ο Clarke συνέχισε να κρατάει το domain. Όταν πληροφορήθηκε ότι το vodka.com πουλήθηκε γι 3 εκατομμύρια δολάρια, αποφάσισε να ξεκινήσει μια δημοπρασία για το δικό του domain name. Κατάφερε να το πουλήσει για 2,6 εκατομμύρια δολάρια.

Η αμερικανική βιομηχανία κατοικίδιων ζώων αξίζει περίπου 72 δισεκατομμύρια δολάρια. Έτσι, όταν μια γυναίκα από την Καλιφόρνια διαπίστωσε ότι το σκυλάκι της ενοχλείτε από τον ήλιο την ώρα που παίζει στο πάρκο, αποφάσισε να δημιουργήσει γυαλιά για σκύλους. Τα γυαλιά κόστιζαν 20 δολάρια με τα έσοδα σήμερα να υπολογίζονται στα 69 εκατομμύρια δολάρια.

Υπάρχουν ακόμα 7 άλλοι άνθρωποι στη λίστα. Aν είστε περίεργοι να μάθετε για αυτούς δείτε το παρακάτω video:









0 Response to " Ανθρωποι πού έγιναν πλούσιοι με τούς πιο περίεργους τρόπους "

Δημοσίευση σχολίου