newscity1.net

Οι 13 πιο περίεργοι θάνατοι που έχετε ακούσει ποτέ

Οι περισσότεροι από εμάς σίγουρα φοβόμαστε πράγματα που είναι φαινομενικά επικίνδυνα,
όπως οι δηλητηριώδεις αράχνες και τα φίδια, ωστόσο με βάση τις στατιστικές για τις αιτίες θανάτου,
λίγοι από εμάς πρόκειται να βιώσουν έναν ασυνήθιστο θάνατο.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη και ο θάνατος έρχεται με τρόπους που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Στην πραγματικότητα, κάποιοι θάνατοι έχουν προκληθεί από πράγματα που φαινομενικά δείχνουν αβλαβή, πράγματα που δεν βάζει καν ο ανθρώπινος νους. Κάποιοι λοιπόν από την παρακάτω λίστα πέθαναν επειδή έπεσε μια αγελάδα στο κεφάλι τους την ώρα που κοιμόντουσαν, ενώ άλλοι δολοφονήθηκαν από ένα ρομποτικό χέρι!

Διαβάστε παρακάτω 13 απίστευτα περίεργους θανάτους, οι οποίοι θα σας κάνουν να νιώσετε τυχεροί που ακόμα ζείτε!

1. Ο Βραζιλιάνος Joao Maria de Souza σκοτώθηκε το 2013 όταν μια αγελάδα έπεσε πάνω του από τη στέγη, την ώρα που κοιμόταν!

2. Ο Αμερικανός δικηγόρος Clement Vallandigham, αυτοπυροβολήθηκε την ώρα που υπερασπιζόταν έναν άνθρωπο που ήταν ύποπτος για δολοφονία. Συγκεκριμένα, προσπαθούσε να αποδείξει ότι το θύμα σκοτώθηκε τυχαία (κάτι που παρεπιπτόντως αθώωσε και το πελάτη του).

3. Ο Καναδός δικηγόρος Garry Hoy, πέθανε προσπαθώντας να αποδείξει ότι το τζάμι που είχαν τα παράθυρα του γραφείου του στον 24ο όροφο ήταν άθραυστο, πέφτοντας με ορμή κατά πάνω του. Τελικά το τζάμι δεν έσπασε, αλλά ξεκόλλησε από την κάσα του παραθύρου, με αποτέλεσμα τον θάνατο του.

4. Το 2007, ο αντιδήμαρχος του Δελχί, Surinder Singh Bajwa, πέθανε πέφτοντας από ένα μπαλκόνι την ώρα που προσπαθούσε να προστατεύσει τον εαυτό του από την επίθεση μιας ομάδας πιθήκων.

5. Η Monica Meyer, δήμαρχος του Μπέτερτον στο Μέριλαντ, πέθανε την ώρα που έλεγχε τις δεξαμενές αποχέτευσης της πόλης, καθώς έπεσε μέσα σε αυτές και πνίγηκε από τα ανθρώπινα περιττώματα.

6. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που κατασκευάζει τα ηλεκτρικά πατίνια Segways, πέθανε το 2010, αφού κατά λάθος έπεσε με ένα Segway από έναν γκρεμό.

7. Ο Robert Williams, ένας υπάλληλος της γραμμής συναρμολόγησης της Ford, είναι ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που σκοτώθηκε από ένα ρομπότ. Για την ακρίβεια, χτυπήθηκε από ένα ρομποτικό χέρι το 1979.

8. Το 1923, ο τζόκεϊ Frank Hayes κέρδισε έναν αγώνα ιπποδρομίας στο Belmont Park της Νέας Υόρκης, παρά το γεγονός ότι ήταν νεκρός – υπέστη καρδιακή προσβολή στα μέσα του αγώνα, αλλά το σώμα του παρέμεινε στη σέλα μέχρι το άλογό του να διασχίσει τη γραμμή τερματισμού.

9. Ο αμερικανός γερουσιαστής Michael F. Farley, πέθανε το 1921 την ώρα που ξυριζόταν, καθώς η βούρτσα ξυρίσματος του ήταν μολυσμένη με άνθρακα.

10. Πολλοί άνθρωποι πέθαναν κατά τη διάρκεια ενός χορού στο Στρασβούργο το 1518, καθώς χόρευαν για περίπου ένα μήνα χωρίς σαφή λόγο.

11. Το 1900, ο Αμερικανός γιατρός Jesse William Lazear, προσπαθώντας να αποδείξει ότι ο κίτρινος πυρετός μεταδίδεται από τα κουνούπια, άφησε μολυσμένα κουνούπια να τον τσιμπήσουν με αποτέλεσμα να πεθάνει από την ασθένεια.

12. Ο αυστριακός ράφτης Franz Reichelt, σκέφτηκε να δημιουργήσει μια συσκευή που θα μπορούσε να κάνει τους άνδρες να πετάξουν. Την δοκίμασε πηδώντας από τον Πύργο του Άιφελ. Δεν λειτούργησε. Πέθανε.

13. Το 1567, ο άνθρωπος που θεωρούνταν ότι είχε την μεγαλύτερη γενειάδα στον κόσμο, πέθανε σκοντάφτοντας πάνω της την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει από μια πυρκαγιά.



0 Response to " Οι 13 πιο περίεργοι θάνατοι που έχετε ακούσει ποτέ "

Δημοσίευση σχολίου