newscity1.net

Οι 10 από τις πιο παράξενες δικαιολογίες δολοφόνων για τα εγκλήματά τους

Υπάρχει άραγε κάποιος «καλός» λόγος να κάνει κάποιος φόνο; Όχι θα λέγαμε. Κανένας λόγος δεν
μοιάζει αρκετός για να αφαιρέσεις μια ανθρώπινη ζωή. Όμως, προφανώς, υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν συμφωνεί.Συνήθως οι άνθρωποι που διαπράττουν φόνο το
κάνουν εν βρασμώ ψυχής, για εκδίκηση ή από συμφέρον. Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο, για τους πιο παράξενους λόγους.

Φανταστείτε λοιπόν αν θέλατε εσείς το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης ή αν κάποιος έστελνε μήνυμα στο σινεμά δίπλα σας να τον δολοφονούσατε; Ή απλά επειδή μισείτε τις Δευτέρες; Κι όμως, όσο παράξενα κι αν ακούγονται αυτά, έχουν συμβεί. Μην σας μπουν βέβαια ιδέες.
Διαβάστε λοιπόν 10 από τους πιο παράξενους λόγους που κάποιος έφτασε στον φόνο:

1. Μισούσε τις Δευτέρες
Το 1979, η 16χρονηbrenda Spencer σκότωσε δυο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους εννέα όταν άρχισε να πυροβολεί σε δημοτικό σχολείο του Cleveland. H 16χρονη που έμενε ακριβώς απέναντι, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους απάντησε πως απλά μισεί τις Δευτέρες!

2. Ήθελε το τηλεκοντρόλ
Ένας 13χρονος πυροβόλησε την 17χρονη αδερφή του στο πρόσωπο, μετά από καυγά τους για το ποιος θα πάρει το τηλεκοντρόλ, στην πόλη Omsk της Σιβηρίας.

3. Κάποιος έστελνε μηνύματα στο σινεμά
Ο Curtis Reeves βρισκόταν στο σινεμά το 2014, όταν ο Chad Οulson, που καθόταν μπροστά του, άρχισε να στέλνει μηνύματα με το κινητό. Όταν του ζήτησε να σταματήσει, εκείνος του είπε πως δεν μπορούσε , επειδή επικοινωνούσε με την babysitter της κόρης του. Άρχισαν να τσακώνονται και ο Oulson του πέταξε τα pop-corn. Τότε ο Reeves έβγαλε όπλο και τον σκότωσε, ενώ πυροβόλησε και την σύζυγό του στο χέρι.

4. Ήθελε να εντυπωσιάσει την Jodie Foster
Ο Hinckley Jr είχε πάθει εμμονή με την Jodie Foster από την ταινία «Ο Ταξιτζής». Θέλησε λοιπόν να την εντυπωσιάσει. Τι έκανε; Προσπάθησε να δολοφονήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρίγκαν, που γλίτωσε στο τσακ τον θάνατο.

5. Ήταν εθισμένη στα ψώνια
Το 1994, η Dana Sue Gray σκότωσε τρεις ηλικιωμένες και έκλεψε τις πιστωτικές τους κάρτες. Ύστερα πήγε και ψώνισε ότι βρήκε μπροστά της. Όταν συνελήφθη ισχυρίστηκε πως ήταν εθισμένη στα ψώνια.

6. Ήταν σίγουρη ότι βρισκόταν στο Matrix
Η Tonda Lynn Ansley σκότωσε την σπιτονοικοκυρά της γιατί, όπως ισχυρίστηκε, ήταν μέρος της συνωμοσίας να της κάνει πλύση εγκεφάλου και να την σκοτώσει. Στο δικαστήριο είπε πως είχε μπει σε μια παράλληλη πραγματικότητα, όπως στην ταινία «The Matrix». Για κάποιο λόγο, αθωώθηκε ως παράφρων και η δικαιολογία του «The Matrix», έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές από τότε.

7. Έκανε photobomb στην φωτογραφία τους
Η 23χρονη Kim Pham πέρασε κατα λάθος μπροστά από δυο φίλες που έβγαζε φωτογραφίες στο Crosby Club της Σάντα Άνα. Οι Candace Brito και η Vanesa Zavala, χτύπησαν μέχρι θανάτου την 23χρονη και καταδικάστηκαν για φόνο εκ προμελέτης. Το μαγαζί έκλεισε για αρκετούς μήνες και άνοιξέ πάλι με άλλο όνομα.

8. Ο αδερφός του δεν τον ευχαρίστησε για το δείπνο
Ο Fergus Glen μαγείρεψε για τον αδερφό του, Craig, στο σπίτι τους στην Νέα Ζηλανδία. Όταν ο Craig τελείωσε το δείπνο και δεν είπε «Ευχαριστώ», τότε ο αδερφός του πήρε ένα τσεκούρι και τον έκοψε σε κομμάτια. «Με ενόχλησε», είπε στους αστυνομικούς.

9. Την διέγραψαν από το Facebook
Ο Marvin Potter πήρε τον νόμο στα χέρια του, όταν δυο φίλοι της κόρης του της διέγραψαν από την λίστα των φίλων τους στο Facebook. Έτσι, ο 60χρονος σκότωσε το ζευγάρι, πυροβολώντας τους στο κεφάλι. Το οκτώ μηνών μωρό τους βρέθηκε στην αγκαλιά της νεκρής μητέρας του, σώο και αβλαβές.

10. Την προέτρεψε να χωρίσει από το αγόρι της
Το 2016, η Jessica Kumala Wongso καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξης, αφού σέρβιρε στην φίλη της Wayan Mirna Salihin, κρύο καφέ με κυάνιο. Γιατί; Γιατί της είχε πει πως θα πρέπει να χωρίσει με το αγόρι της, αφού πίστευε πως η σχέση τους δεν ήταν υγιής.


0 Response to " Οι 10 από τις πιο παράξενες δικαιολογίες δολοφόνων για τα εγκλήματά τους "

Δημοσίευση σχολίου