newscity1.net

Τι σημαίνει αν δείτε ένα Γ δίπλα στο θυροτηλέφωνο σας

Παρατηρήσατε ότι κάποιος έχει σημειώσει το γράμμα «Γ», δίπλα στο όνομά σας,
στο θυροτηλέφωνο της πολυκατοικίας σας; Ήρθε η ώρα να μάθετε τι σημαίνει αυτό. Με μία γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε ότι
έχουν κατασκευαστεί διάφορα ευφάνταστα σενάρια για το τι μπορεί να σημαίνει.

Επικρατέστερη θεωρία είναι ότι κάποια σπείρα διαρρηκτών σας έχει βάλει στο μάτι. Μην ανησυχείτε! Κανείς δεν πρόκειται να διαρρήξει το σπίτι σας επειδή το Γ μπήκε στο θυροτηλέφωνό σας.


Το Γ δίπλα στο όνομά σας το έγραψε κάποιος διανομέας φαγητού που έφερε στην πόρτα σας τον καφέ ή το φαγητό σας. Για ποιο λόγο το έκανε; Γιατί δεν του δώσατε πουρμπουάρ. Ο διανομέας άφησε το αποτύπωμά του για να γνωρίζουν όλοι οι διανομείς που θα σας εξυπηρετήσουν ότι δεν δίνετε φιλοδώρημα. Πρόκειται για έναν κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των ντελιβεράδων.

«Είναι το πρώτο γράμμα της λέξης γύφτος. Τα τελευταία χρόνια οι ντελιβεράδες ποντάρουμε πολύ στα φιλοδωρήματα για να αυξήσουμε το εισόδημά μας. Κάποιοι από το συνάφι μας σκέφτηκαν ότι με το Γ στο θυροτηλέφωνο θα γνωρίζουν όλοι οι πακετάδες αν ο συγκεκριμένος πελάτης δίνει πουρμπουάρ» εξηγεί στο thestival.gr διανομέας φαγητού με αρκετά χρόνια στο επάγγελμα.

Στο ερώτημα «τι συμβαίνει στους πελάτες που έχουν το Γ δίπλα στο όνομά τους, στο θυροτηλέφωνο», ο έμπειρος διανομέας δεν έχει την απάντηση. «Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει πακετάς που θα φτύσει μέσα στο φαγητό κάποιου πελάτη. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος αυτό το σταμπάρισμα. Μπορεί ο άλλος να μην έχει την οικονομική άνεση για να δώσει φιλοδώρημα. Τι πρέπει να τον κάνουμε; Να τον κρεμάσουμε;» σχολιάζει ο διανομέας.

Τώρα που γνωρίζετε ότι το Γ δίπλα στο όνομά σας σημαίνει ότι είστε «γύφτος» επειδή δεν δίνετε πουρμπουάρ μπορείτε να λάβετε τα μέτρα σας. Η αφαίρεση του τρίτου γράμματος της αλφαβήτου από το θυροτηλέφωνό σας θα ήταν μια έξυπνη κίνηση.



0 Response to " Τι σημαίνει αν δείτε ένα Γ δίπλα στο θυροτηλέφωνο σας "

Δημοσίευση σχολίου