newscity1.net

Το γράμμα που έφθασε 112 χρόνια μετά

Έκπληκτη απέμεινε η 24χρονη Μικαέλα Γουέμπερ από το Πλίμουθ του Ντέβον όταν έψαξε το
γραμματοκιβώτιο του σπιτιού της μαζί με τον
σύζυγό της Μπεν και ανακάλυψε μία κάρτα, η οποία είχε σταλεί την Παραμονή Χριστουγέννων του 1907 και αποστολέας ήταν ο Άλμπερτ.

Παραλήπτης ήταν η δεσποινίς Γουίλτσαϊρ και ο Άλμπερτ απολογούταν στη "Βι" επειδή δεν επρόκειτο να την επισκεφθεί τα Χριστούγεννα λόγω αδιαθεσίας.

Η 24χρονη τόνισε ότι δεσποινίς Γουίλτσαϊρ ονομαζόταν η προηγούμενη ιδιοκτήτρια του σπιτιού της. Μόλις είδε την κάρτα άρχισε να ψάχνει την ιστορία του σπιτιού της και ανακάλυψε ότι η δεσποινίς Γουίλτσαϊρ ζούσε στο σπίτι το 1901 προτού πεθάνει στο Σαουθάμπτον το 1990. Η Μικαέλα ζει σ' αυτό το σπίτι από το 2014 και λέει ότι δεν ξέρει τι να κάνει με αυτήν την ασυνήθιστη αλληλογραφία.

Όπως αναγράφεται στην κάρτα: "Αγαπητή Βι. Μην απογοητευθείς αν δεν έρθω αύριο, Τρίτη, καθώς αισθάνομαι χάλια. Ελπίζω όλοι στο σπίτι να είναι καλά. Άλμπερτ".

Η κοπέλα αναζητεί την οικογένεια της δεσποινίδας Γουίλτσαϊρ για να της δώσει την κάρτα, ενώ τα Βασιλικά Ταχυδρομεία ανέφεραν ότι προφανώς κάποιος έβαλε πρόσφατα την κάρτα στο πρόγραμμα αποστολών καθώς είναι απίθανο να βρισκόταν τόσα χρόνια στο σύστημα και να μην είχε φθάσει στον παραλήπτη του.

0 Response to " Το γράμμα που έφθασε 112 χρόνια μετά "

Δημοσίευση σχολίου