newscity1.net

Πωλείται πόλη φάντασμα σε… τιμή ευκαιρίας!

Καλύπτει έκταση 50 στρεμμάτων, έχει ηλεκτρικό, φως και τηλέφωνο και μόλις 4 κατοίκους, που την
επισκέπτονται για διακοπές.Το Bradian στην Βρετανική Κολομβία του Καναδά ιδρύθηκε κατά τη δεκαετία του 1930, την εποχή των χυσοθήρων, όταν και δημιουργήθηκαν αμέτρητες μικρές πόλεις στην αμερικανική ήπειρο από φιλόδοξους ανθρώπους που δεν είχαν τίποτα να χάσουν κι έφευγαν για να αναζητήσουν την τύχη τους στη μέση του πουθενά. 





Η μικρή επαρχιακή πόλη έχει έκταση περίπου 50 στρεμμάτων, και αποτελείται από 22 κτήρια, σπίτια και υπηρεσίες. Το ενδιαφέρον μ” αυτή τη μικρή πολιτεία του Καναδά είναι ότι πωλείται ολόκληρη! Κι αυτό γιατί, εδώ και κάμποσα χρόνια, μόνο τέσσερις είναι οι ιδιοκτήτες που την επισκέπτονται κατά καιρούς – κι αυτοί πλέον βαρέθηκαν και θέλουν να πουλήσουν. Η μικρή πόλη-φάντασμα δεν έχει πλέον ενδιαφέροντα μυστικά γι” αυτούς. 



Βρίσκεται σε απόσταση 4 ωρών από το Βανκούβερ και είναι συνδεδεμένη με το δίκτυο του ηλεκτρικού, του νερού και του τηλεφώνου. Αν θέλετε να γίνεται ο ιδιοκτήτης μιας μικρής πόλης στα χιονισμένα βουνά του Καναδά, δεν έχετε παρά να βαλετε το χέρι στην τσέπη και να βγάλετε κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια, για την ακρίβεια μόλις 995.000. 










0 Response to " Πωλείται πόλη φάντασμα σε… τιμή ευκαιρίας! "

Δημοσίευση σχολίου