newscity1.net

Η πιο ξεκούραστη δουλειά του κοσμου και μισθο 16.000 ευρώ!

Οι ερευνητές από το Ινστιτούτο Διαστημικής, Ιατρικής και Φυσιολογίας στην Τουλούζη
τη χαρακτηρίζουν ως τη «δουλειά των ονείρων σας. Αναζητούν άνδρες,
να περάσουν 60 ημέρες ξαπλωμένοι στο διάστημα, προκειμένου να μελετήσουν τα αποτελέσματα της μικροβαρύτητας. Ο μισθός είναι και αυτός… διαστημικός καθώς ανέρχεται σε 16.000 €.

Οι 24 υποψήφιοι για να κριθούν κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να είναι αθλητικοί άνδρες, ηλικίας 20-45 ετών, μη καπνιστές, να μην πάσχουν απ κάποια αλλεργία και να διαθέτουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 22 και 27. Παράλληλα, θα πρέπει ταυτόχρονα να υποβληθούν σε μία σειρά εξετάσεων για δύο βδομάδες πριν και αφού περάσουν δύο μήνες στο κρεβάτι.

«Σκοπός της εν λόγω μελέτης είναι να αναπαράγει την έλλειψη βαρύτητας του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού» είπε ο Δρ. Αρνάουντ Μπεκ, συντονιστής του πειράματος.

«Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων οι επιστήμονες θα κάνουν μία σειρά από δοκιμές και μετρήσεις στους εθελοντές. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα διαρκέσει 60 ημέρες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι εθελοντές θα πρέπει να παραμείνουν στο κρεβάτι, με την κεφαλή τους να κλίνει ελαφρώς προς τα κάτω για λιγότερο απ 6 μοίρες», τόνισε, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά ότι η δουλειά δεν είναι τόσο… εύκολη όσο φαίνεται με μια πρώτη ανάγνωση.





0 Response to " Η πιο ξεκούραστη δουλειά του κοσμου και μισθο 16.000 ευρώ! "

Δημοσίευση σχολίου