newscity1.net

Ένα βήμα πριν από το τέλος του κόσμου - Απόκοσμοι ήχοι από σάλπιγγες

Αλλες δέκα μέρες ζωής απομένουν στην ανθρωπότητα, καθώς θα πάψει να υπάρχει στις
23 Απριλίου! Η ένταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή σηματοδοτεί την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου που θα οδηγήσει στην
έλευση του Αντίχριστου, σε συνδυασμό με δύο πανίσχυρα αστρολογικά φαινόμενα.

Την ίδια ημερομηνία-ορόσημο, η διάλυση της Εκκλησίας και μια πρωτοφανής βιβλική καταστροφή, από την οποία θα σωθούν μόνο λίγοι πιστοί, θα σημάνουν το τέλος του κόσμου! Την ώρα που ο πλανήτης ζει τις πιο θερμές ώρες των τελευταίων δεκαετιών, με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για την εκτόξευση πυραύλων στη Συρία και τη Ρωσία να βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για να «απαντήσει» στα αμερικανικά πυρά, οι εσχατολόγοι αποκαλύπτουν νέες θεωρίες συνωμοσίας στην εφημερίδα «Express».

Σύμφωνα με αυτές, την 23η Απριλίου Ηλιος, Σελήνη και Δίας ευθυγραμμίζονται στην Παρθένο για να δώσουν το έναυσμα της βιβλικής Αρπαγής. Πρόκειται για το γεγονός κατά το οποίο ο Θεός θα αναστήσει τους πιστούς που έχουν πεθάνει και μαζί με όσους είναι ακόμα ζωντανοί θα εγκαταλείψουν τη Γη για να ανοίξει ο δρόμος ώστε να την κατακλύσει η δίκαιη κρίση του! Αυτό θα γίνει στο διάστημα της επόμενης επταετίας, που είναι γνωστή και ως εποχή της Μεγάλης Θλίψης.

Την ίδια νύχτα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και ο μυστηριώδης πλανήτης Νιμπίρου, ο οποίος με τη σειρά του θα σημάνει την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου και της Επταετίας, καθώς και την άνοδο του Αντίχριστου. Το επερχόμενο αστρολογικό φαινόμενο, σύμφωνα πάντα με τους συνωμοσιολόγους, συνδέεται με την πλανητική ευθυγράμμιση που είχε συμβεί τον Νοέμβριο, σηματοδοτώντας την έναρξη της Αρπαγής.

Οι ισχυρισμοί τους βασίζονται στο εδάφιο 12:1-2 από το βιβλίο της Αποκάλυψης: Ενα μεγάλο σημάδι εμφανίστηκε στον ουρανό: μια γυναίκα ενδεδυμένη με τον Ηλιο, με τη Σελήνη στα πόδια της και μια κορόνα με 12 αστέρια στην κεφαλή της. Ηταν έγκυος και έκλαιγε από τις ωδίνες του τοκετού» αναφέρει το εδάφιο.

Η εν λόγω γυναίκα, σύμφωνα με τη θεωρία, είναι η Παρθένος. Παρά το γεγονός ότι αυτή η ευθυγράμμιση δεν είναι καθόλου σπάνια και λέγεται ότι συμβαίνει κάθε 12 χρόνια, κάποιοι ισχυρίζονται ότι μια επιπρόσθετη ευθυγράμμιση, που αντιπροσωπεύει τον «Λέοντα της φυλής των Ιουδαίων», θα είναι ακόμα πιο ισχυρή και θα πυροδοτήσει την Αρπαγή. Μεταξύ όσων ασπάζονται τα παραπάνω είναι και ο διαβόητος εσχατολόγος Ντέιβιντ Μιντ, ο οποίος είχε στηρίξει τη θεωρία ότι το τέλος του κόσμου θα ξεκινήσει με γεγονότα που θα συμβούν τον Απρίλιο.

«Εως τον Απρίλιο του 2018 θα έχει πραγματοποιηθεί η εξαφάνιση της Εκκλησίας (γνωστή και ως Αρπαγή)» είχε γράψει σε άρθρο του στις αρχές του χρόνου, προσθέτοντας ότι το συμβάν θα ακολουθήσουν η άνοδος του Αντίχριστου, η εμφάνιση του Νιμπίρου και, τελικά, η έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.

ΑΠΟΚΟΣΜΟΙ ΗΧΟΙ ΑΠΟ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ!

τα βουνά Παχάλα της Χαβάης

Οι απόκοσμοι ήχοι σαν από σάλπιγγα, που καταγράφηκαν στα βουνά της Χαβάης, κάνουν πολλούς να μιλούν για το Σάλπισμα της Δευτέρας Παρουσίας.

Το κανάλι Snippins News του YouTube ανάρτησε βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι παράξενοι ήχοι που ακούστηκαν στις 3 Απριλίου στα βουνά Παχάλα.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί από πού προέρχονταν, πολλοί από εκείνους που παρακολούθησαν το βίντεο χαρακτηρίζουν τους ήχους ιδιαίτερα «απόκοσμους».

«Ο Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα. Εγώ λέω ότι είναι σάλπιγγα» έγραψε κάτω από το βίντεο ο χρήστης Believer John Seventeen, τη στιγμή που κάποιοι εξετάζουν το ενδεχόμενο οι ήχοι να προέρχονται ακόμη και από εξωγήινους.


0 Response to " Ένα βήμα πριν από το τέλος του κόσμου - Απόκοσμοι ήχοι από σάλπιγγες "

Δημοσίευση σχολίου