newscity1.net

Θεωρίες συνωμοσίας στην Ελλάδα

Αόρατες δυνάμεις, υπόγειες στοές, ακόμα πιο υπόγειες λέσχες επιρροής, αλλά και το ίδιο το
απόλυτο μεγαλείο του ελληνισμού, τίποτα δεν έχει γλιτώσει από τη συνωμοσιολογική πυρά που καίει ακόμα και τον πιο νουνεχή εγκέφαλο.
Από τις εποχές που οι Έλληνες
όργωναν την οικουμένη με τις τριήρεις τους μέχρι τα κουφά και παράλογα του σήμερα, ο συνωμοσιολόγος έχει πάντα τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του παρελθόντος αλλά και την τύχη του έθνους στο μέλλον.

Και βέβαια δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τον ξένο συνάδελφό του, καθώς ως Έλληνες είμαστε αναγκαστικά μπροστάρηδες και εδώ.

Εκεί που το απόκρυφο μπλέκεται λοιπόν με τα πραγματικά γεγονότα και η μεταφυσική έρχεται να καλύψει τις ανεπάρκειες της γνώσης μας, εκεί βρίσκει φως και μπαίνει η συνωμοσιολογική ρητορεία, μην αφήνοντας τίποτα όρθιο στο πέρασμά της.

Ως θεωρία συνωμοσίας καλούμε ένα σενάριο (για αγρίους, συνήθως) που αναλαμβάνει τον άβολο ρόλο να εξηγήσει μια σειρά από γεγονότα κάτω από τον μανδύα της μυστικής και καλά οργανωμένης δράσης μεμονωμένων ανθρώπων ή σκοτεινών συλλογικοτήτων.

Η εναλλακτική αυτή θεώρηση του κόσμου δεν είναι κατ’ ανάγκη γέννημα του συνωμοσιολογικού νου. Συνήθως υπάρχει κάτι, κάτι ανεξήγητο ή ανεπαρκώς τεκμηριωμένο, από το οποίο παίρνει πάσα η πένα του μεταφυσικού μπολιάζοντάς το με μύθους, αναπόδεικτες απαντήσεις ή εντελώς παράλογες ερμηνείες.

Οι θεωρίες συνωμοσίας θα βρουν τελικά λαϊκό έρεισμα και θα ξεπηδήσουν αναβαπτισμένες ως πεποιθήσεις της κοινής γνώμης. Αφού το πιστεύει ο κόσμος, δεν μπορεί, έτσι θα ναι!

Το δικό μας μενού περιλαμβάνει θεωρίες συνωμοσίας αμιγώς ελληνικές, εκεί που η εθνική μεγαλομανία μπλέκεται δηλαδή με το πανταχού παρόν ελληνικό στοιχείο κυοφορώντας σενάρια για πολλά γέλια. Και για κλάματα, καμιά αμφιβολία...

Παντού υπάρχει ένας Έλληνας που δεν θέλουν να ξέρουμε
Ποιοι και γιατί μας κρύβουν το μεγαλείο του ελληνισμού ανά τον κόσμο; Γιατί δεν θέλουν να μάθουμε τη δράση των συμπατριωτών μας στις τέσσερις γωνιές της υφηλίου; Μήπως γιατί μας τρέμουν; Φυσικά και μας φοβούνται, γι’ αυτό και μας κρατούν στην αμάθεια για τους μεγάλους Έλληνες που μεγαλουργούν ή κρύβονται πίσω από μεγάλες προσωπικότητες, μπας και θελήσουμε να τους μιμηθούμε.

Πρέπει να βγαίνουν οι Κινέζοι δηλαδή να μας λένε πως ακόμα και ο ξακουστός πήλινος στρατός του αυτοκράτορα Τσιν Σι Χουάνγκ είναι καμωμένος από χέρια Έλληνα; Αμ τον Σκούρα, το πανίσχυρο μεγαλοαφεντικό του Χόλιγουντ, ποιος τον έχει ακούσει; Ή τον έλληνα πρωθυπουργό του Σιάμ; Για να μη μιλήσουμε για τον τεράστιο έλληνα εξερευνητή που αποθεώθηκε από την οικουμένη ή τον έλληνα δικηγόρο που έσωσε τον Νέλσον Μαντέλα από τη θανατική καταδίκη!

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, μεγάλο Έλληνα θα βρεις από κάτω, έστω κι αν δεν θέλουν κάποιοι να τους ξέρουμε…

Οι μασόνοι κυβερνούν (και) την Ελλάδα

Μασόνοι ή κάποια από τα συνεργαζόμενα παραρτήματά τους απεργάζονται εδώ και καιρό σκοτεινά σχέδια για την καθυπόταξη του έθνους. Η «ελληνική κρίση» είναι ένα πλαστό υποπροϊόν της δράσης τους ώστε να διευκολυνθεί το ανομολόγητο έργο τους μέσα σε μια οικονομία σμπαραλιασμένη και μια κοινωνία σε καθεστώς κατοχής.

Η νεοταξική ελίτ είχε από καιρό στο στόχαστρο την Ελλάδα, ως Δούρειο Ίππο για την κατάρρευση ολόκληρης της Ευρωζώνης και την ανάδειξη της περιβόητης Νέας Τάξης Πραγμάτων κοντολογίς. Όλα από δω θα ξεκινήσουν κι όλα εδώ θα καταλήξουν, μιας και η χώρα μας είναι το Άγιο Δισκοπότηρο για κάθε συνωμοσιολογική σέχτα και αποκρυφιστική εταιρία.

Οι μασόνοι έπαιζαν εξάλλου μπάλα ανενόχλητοι στο ελληνικό έδαφος εδώ και αιώνες. Μασόνοι δεν ήταν από τους οπλαρχηγούς του 1821, τους Φιλικούς και τον Καποδίστρια μέχρι τόσους και τόσους βασιλείς, πρίγκιπες, πρωθυπουργούς, πατριάρχες, αρχιεπίσκοπους, υπουργούς, στρατιωτικούς, καθηγητές, τραπεζίτες, βιομηχάνους, διπλωμάτες, ποιητές και τόσους ακόμα επιφανείς Έλληνες που διαμόρφωσαν με τη δράση τους την ιστορία της νεότερης Ελλάδας;

Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν σπεύδουν εξάλλου να υποβάλουν τα σέβη τους όλοι όσοι ασκούν οικονομική πολιτική στην Ελλάδα; Από υπουργοί Οικονομικών μέχρι και μυστικοσύμβουλοι υπουργείων;

Μας ψεκάζουν

Η ελληνική κοινωνία ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια και από αέρος! Οι αεροψεκασμοί έχουν φτάσει ακόμα και στο Κοινοβούλιο, μιας και πρόκειται για θέμα εξόχως εθνικό. Και κοινωνικό αναμφίβολα, μιας και ένας στους τρεις Έλληνες εμφανίζεται να το πιστεύει. Άσπρες γραμμές πίσω από αεροπλάνα, περίεργα ιερογλυφικά στον ουρανό και άλλα τέτοια κουφά λαμβάνουν χώρα στον ελληνικό αέρα με εμφανή σκοπό να καθυποτάξουν τους Έλληνες και να ελέγξουν τις συνειδήσεις τους.

Οι αεροψεκασμοί (τα διαβόητα από τη συνωμοσιολογική βιβλιογραφία chemtrails) γίνονται από στρατιωτικά και εμπορικά αεροπλάνα εξίσου, καθώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν φείδεται εξόδων για να επηρεάσει το αλάνθαστο ένστικτο του λαού μας. Αεροπλάνα ψεκάζουν σωματίδια, βάριο, αλουμίνιο ή υδράργυρο, όπως πληροφορούμαστε από τα κατατοπιστικά blogs, πάνω από τα κεφάλια μας, όντας προφανώς στο κόλπο οι προδοτικές κυβερνήσεις και τα τσιράκια τους.

Μας εκφυλίζουν ως λαό έναν αεροψεκασμό τη φορά…

Ο Οδυσσέας περιπλανήθηκε στην Αμερική

Γιατί νομίζετε ότι έκανε δέκα ολόκληρα χρόνια για να επιστρέψει από την Τροία στην Ιθάκη; Ώρα για τη μεγάλη αλήθεια λοιπόν: ο πολυμήχανος Οδυσσέας και το ατρόμητο πλήρωμά του βγήκαν από τις Ηράκλειες Στήλες, δάμασαν τον ανεξερεύνητο Ατλαντικό Ωκεανό και κατέπλευσαν στη Νότια Αμερική! Ο ομηρικός στίχος της «Οδύσσειας» για τον ουρανό που άλλαξε θέση ερμηνεύεται -συνωμοσιολογικά- ως αλλαγή θέσης των πλοηγών άστρων, αλλαγή ημισφαιρίου με λίγα λόγια, γεγονός που ισοδυναμεί αυτόματα με το ταξίδι του Οδυσσέα στην Αμερική. Κι εκεί που ο Κολόμβος φιγουράρει ως ο θαλασσοπόρος που ανακάλυψε τον Νέο Κόσμο, ήταν τελικά και πάλι Έλληνας (και μάλιστα χιλιάδες χρόνια πριν) που έκανε το πρώτο υπερατλαντικό ταξίδι της Ιστορίας.

Χωρίς να είναι φυσικά ο μόνος, καθώς αρχαίοι έλληνες περιηγητές, εξερευνητές και θαλασσοπόροι είχαν οργώσει τα παντελώς άγνωστα νερά ή εδάφη του πλανήτη Γη.

Η υπόγεια Αθήνα και τα μυστήρια της Πεντέλης


Οι περίφημες υπόγειες στοές της Αθήνας είναι αχανείς και φυσικά μυστικές. Αυτός που ξέρει να πλοηγηθεί εντός τους, εξασφαλίζοντας στρατιωτική άδεια πάντα, βρίσκει εύκολα τις εισόδους της «κούφιας Γης», τους μυστηριώδεις «Υποχθόνιους» που ζουν κάτω από τα πόδια μας και τις σκοτεινές αδελφότητες φυσικά που ξημεροβραδιάζονται στα ανήλιαγα αυτά περάσματα. Μιλάμε για απέραντα συμπλέγματα στοών που εκτείνονται ολόγυρα, μέχρι και το «μυημένο ιερατείο» που προσπαθεί να μας αποκρύψει την ύπαρξή τους.

Καλπάζουσα φαντασία, ακόρεστη δίψα για επινόηση «μυστηρίων» ή άλλο ένα εξαίσιο δείγμα θεωριών συνωμοσίας; Οι υπόγειες στοές της Αθήνας έχουν κακοποιηθεί όσο λίγα αντικείμενα έρευνας στην Ελλάδα. Όπως μαθαίνει ο εμβρόντητος αναγνώστης αν ψάξει εκεί που λένε κάποιοι ότι ξέρουν, μπορείς λέει να πας μια βόλτα από την Πάρνηθα ως το Σούνιο και κατόπιν πίσω στο Σύνταγμα όχι βέβαια πάνω από τη γη, αλλά υπογείως! Η Πεντέλη είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον ελλαδικό χώρο. Όλα τα παράδοξα στο αττικό αυτό βουνό συμβαίνουν. Από περίεργα φώτα και αναίτιους ήχους μέχρι και το πασίγνωστο φαινόμενο του αυτοκινήτου που αντί να κατρακυλά λόγω της κλίσης στο βουνό, ανεβαίνει στην πλαγιά λόγω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων!

Και βέβαια ας μην ξεχνάμε και τους Βριλ, τον λαό που ο αρχαίος θρύλος ήθελε να ζει κάτω από τους πρόποδες της Πεντέλης και οι σημερινοί αποκρυφιστές διατείνονται ότι πράγματι ζουν ακόμα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Αν λάβουμε μάλιστα υπόψη μας και τη θεωρία της «κούφιας Γης», μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί ο λήσταρχος Νταβέλης είχε διαλέξει τη συγκεκριμένη σπηλιά για κρυψώνα του. Αναρίθμητα υπόγεια περάσματα συνδέουν το σπήλαιο με κάθε πιθανό και απίθανο μέρος της Αθήνας (μέχρι και στο σπίτι της δούκισσας της Πλακεντίας είχε πρόσβαση ο αρχιληστής), ενώ είναι και οι απόκοσμες δυνάμεις που δίνουν το κατιτίς παραπάνω στην ιστορία. Γιατί νομίζετε έχει τσιμεντώσει ο ελληνικός στρατός τις μυστικές εισόδους;

Ποιος έκαψε την Ελλάδα το 2007;


Εδώ μπλέκεται ένα ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα της εσωτερικής σκηνής με τον αναπόδεικτο συνωμοσιολογικό μύθο δημιουργώντας ένα μείγμα το λιγότερο… εμπρηστικό. Το καλοκαίρι του 2007 κάηκε κυριολεκτικά η Ελλάδα και κάποιοι μίλησαν απ την πρώτη στιγμή για απόπειρα αποσταθεροποίησης του πολιτικού κόσμου, θέλοντας να γονατίσουν τν κυβέρνηση Καραμανλή.

Η μεγαλύτερη ίσως φυσική καταστροφή που γνώρισε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια με πυρκαγιές σε Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία και παντού σχεδόν στην Πελοπόννησο (αλλά και την Αττική, την Εύβοια και τη Φθιώτιδα) άφησε κάρβουνο τη μισή Ελλάδα, στερώντας βιος, σπίτια και ανθρώπινες ζωές. Εκείνο τον Αύγουστο ο Καραμανλής είχε προκηρύξει πρόωρες εκλογές, κι έτσι ήδη από την πρώτη στιγμή τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση είχαν υπαινιχθεί ένα οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών με ρητούς στόχους.

Από δω ακριβώς ξεκινά η θεωρία συνομωσίας, αναφορικά με το ποιος και το γιατί έπληξε την Ελλάδα. Ήταν οι Αμερικανοί; Τούρκοι πράκτορες; Ακόμα και για φανατικούς Κοσοβάρους είχε γίνει λόγος, αλλά και για την πανταχού παρούσα Νέα Τάξη Πραγμάτων φυσικά, που έφερε τον τρομοκρατικό πόλεμο στην καρδιά της Ελλάδας. Ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση ή μήπως να πλήξουν τον τουρισμό μας;

Όταν μάλιστα η ΕΠΟ ανέβαλε την έναρξη του πρωταθλήματος, οι συνωμοσιολόγοι ήταν πια πεπεισμένοι ότι κάτι χοντρό συνέβαινε, από αυτά που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε ως μικρή χώρα που τα βάζει με τα θηρία…

Όλες οι πυραμίδες του κόσμου είναι ελληνικές

Είναι ποτέ δυνατόν Αιγύπτιοι και Μάγια να έφτιαξαν τέτοια κολοσσιαία οικοδομήματα χωρίς ελληνική βοήθεια; Πώς ανέπτυξαν αρχιτεκτονική γνώση χωρίς τα ελληνικά μαθηματικά; Για να τελειώνουμε λοιπόν μια και καλή, όλες μα όλες οι πυραμίδες είναι ελληνικής προέλευσης, αφού το είδος του αρχιτεκτονικού αυτού οικοδομήματος πρωτοκαθιερώθηκε από Έλληνες στην Ελλάδα.

Οι πυραμίδες της οικουμένης ακολουθούν μια «ελληνική οδηγία» στο χτίσιμό τους, για να μη μιλήσουμε για τα καθαρά ελληνικά σύμβολα και γράμματα που τεχνηέντως σκάλισαν οι (έλληνες) αρχιτέκτονες για να τονίσουν τους δεσμούς με τη μητέρα Ελλάδα. Μαιάνδρους δεν βλέπουμε στις πυραμίδες των Μάγια; Ε, ελληνικές είναι λοιπόν...

Ποιος ήταν άραγε πίσω από τη «17 Νοέμβρη»


Με το που έσκασε η βόμβα στα χέρια του Σάββα Ξηρού και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας της τρομοκρατικής οργάνωσης, όλα τα συνωσιολογικά σενάρια του παρελθόντος αναδύθηκαν εν μία νυκτί. Η εξάρθρωση της μακροβιότερης τρομοκρατικής οργάνωσης της χώρας συνοδεύτηκε απαρέγκλιτα από τα μυστικά αρχεία που είχαν στα χέρια τους μυστήριες οργανώσεις και αμφιβόλου αξιοπιστίας μελετητές και υποδείκνυαν σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με την οργάνωση, την ίδια ώρα που «εγκέφαλος» της 17Ν δεν ήταν άλλος από τον γνωστό συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό!

Τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν και φήμες κυκλοφορούσαν ευρέως ότι ο Βασιλικός συνελήφθη στο Στρασβούργο, το Παρίσι ή τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο συγγραφέας ήταν στο Παρίσι κάνοντας ανενόχλητος τη δουλειά του στην UNESCO. Και βέβαια μέχρι και μερικούς μήνες πριν από την εξάρθρωση του βασικού πυρήνα της «17 Νοέμβρη», αμερικανοί αξιωματούχοι φέρονταν να ισχυρίζονται (σε απόρρητες εκθέσεις και εμπιστευτικά τηλεγραφήματα πάντα) ότι οι τρομοκράτες καθοδηγούνταν από ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι και ο Ανδρέας Παπανδρέου θεωρούνταν καθοδηγητής τους!
Κάποιος απεργάζεται την καταστροφή του ελληνικού πολιτισμού

Ποιος φοβάται άραγε την Αμφίπολη και τα μυστικά της; Η πολιτική εκμετάλλευση των ανασκαφών είναι ένα αγαπημένο θέμα της πρόσφατης ελληνικής συνωμοσιολογίας, η οποία επιμένει πως οι αρχαιολόγοι σκοπίμως προκαλούν σύγχυση υποκύπτοντας στα συμφέροντα κάποιων κύκλων, έτσι αόριστα.

Την ίδια στιγμή, ο ελληνικός πολιτισμός, τα ήθη και τα έθιμά μας βάλλονται από τις προσφυγικές ροές και τα μεταναστευτικά κύματα, τα οποία δεν είναι φυσικά υποπροϊόντα της Ιστορίας αλλά ρητή απόφαση κάποιων να καταστρέψουν τα ιερά και όσια της πατρίδας μας. Οι ξένοι δεν θέλουν να εξυψώνεται η ελληνική ιστορία και ο σπουδαίος πολιτισμός μας, επιστρατεύοντας ξεπουλημένους αρχαιολόγους και αναθεωρητές ιστορικούς, αλλά και ομιχλώδεις επιταγές των Ευρωπαίων. Κι όλα αυτά για να μας κρατήσουν δέσμιους της σύγχρονης μοίρας μας, μιας μοίρας που εξυφαίνεται στους μυστικούς αργαλειούς νεοταξικών λόμπι και Στοών…

Η ελληνική γλώσσα και η απάτη του φοινικικού αλφάβητου

Πώς γίνεται η ελληνική γλώσσα, η κοιτίδα του πνεύματος και των επιστημών, η κορωνίδα του Λόγου, η μητέρα των πάντων, να προήλθε από άλλους λαούς; Κι όλες αυτές οι «ιστορικές ανακρίβειες» που μας μάθαιναν στο σχολείο ότι οι Έλληνες πήραν το αλφάβητο από τους Φοίνικες δεν αντέχουν στην κριτική της σοβαρής συνωμοσιολογικής θεωρίας ούτε στιγμή.

Γιατί ο συνωμοσιολόγος θα σου αραδιάσει ατράνταχτα επιχειρήματα της «απόκρυφης αρχαιολογίας», αυτά που δεν μας λέει το καθεστωτικό σύστημα, και θα ανακαλύψει ιστορικά ντοκουμέντα και μαθηματικές εξισώσεις που αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι Έλληνες δεν πήραν τίποτα και από κανέναν! Έτσι λοιπόν το ελληνικό αλφάβητο δεν προήλθε από το φοινικικό, το οποίο όχι μόνο δεν είναι αλφάβητο, αλλά είναι και μια πολύ πιο ατελής γραφή από τις ελληνικές Γραμμικές Α και Β.

Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας καθ’ εκάστην


Τα θερμά επεισόδια στο Αιγαίο, οι καθημερινές παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας, οι μακροχρόνιες τουρκικές βλέψεις και η εξαγόμενη επιθετικότητα των γειτόνων δεν είναι κατά κανέναν τρόπο ούτε νέα ιστορία ούτε και συνομωσιολογικός μύθος. Είναι η «μετάφρασή» τους αυτή που εγείρει θεματάκια, καθώς αν πιστέψουμε σε πρωτοσέλιδα συγκεκριμένων εφημερίδων και αντίστοιχων blogs και sites, τότε ο πόλεμος με τη γείτονα είναι να συμβεί κάθε βδομάδα.

Η πολεμική ρητορική του Ερντογάν και τα ανθελληνικά δημοσιεύματα της Τουρκίας ερμηνεύονται κάπως αλλιώς στη ματιά του αποκρυφιστή, καθώς συνδέονται με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή και τον οικονομικό πόλεμο ευρωπαϊκού Βορρά-Νότου, συνθέτοντας έναν αχταρμά για γερούς λύτες. Σε λίγες εβδομάδες ή μήνες η Ευρωζώνη δεν θα υπάρχει, μας κατατοπίζουν οι συνωμοσιολόγοι, και η Ελλάδα θα είναι βορά στις αδηφάγες ορέξεις του γείτονα. Άλλαξε μάλιστα τον Τούρκο με τον Αλβανό ή τον Σκοπιανό και έχεις στα χέρια σου ένα καλό μέρος της σύγχρονης ελληνικής συνωμοσιολογίας. Έτσι απλά!

Η οικονομική κατάρρευσή μας είναι εξάλλου πλαστή, για να μείνουμε χωρίς συμμάχους. Σμπαράλιασμα της χώρας και ένας πόλεμος με την Τουρκία θα προωθήσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων γρηγορότερα και από όσο θα ονειρεύονταν η Τριμελής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και ο παγκόσμιος ελευθεροτεκτονισμός μαζί. Η παγκόσμια κυβέρνηση της διαβολικής ελίτ θα έρθει με την αμέριστη συμπαράσταση της ημισελήνου…

Εκτός συναγωνισμού: Ο εξωγήινος του Roswell ήταν Έλληνας


Τα ΟΥΦΟ είναι οι πρόγονοί μας και οι συνωμοσιολόγοι έχουν αδιάσειστα ντοκουμέντα γι' αυτό. Η περιβόητη Ομάδα Έψιλον τοποθετεί μάλιστα την προέλευση των Ελλήνων στον Σείριο (ή τον Γαλαξία της Ανδρομέδας τέλος πάντων), κι έτσι έχουμε ισχυρούς δεσμούς με το Υπερπέραν, αλλά και τόνους απόκρυφης -και ανώτερης φυσικά- αρχαιοελληνικής εξωγήινης τεχνολογίας, σαν αυτή που πουλούσε ο Σώρρας στη NASA.

Αν οι εξωγήινοι Έλληνες κατέβηκαν λοιπόν στη Γη στα αρχαία χρόνια και εξαπλώθηκαν σε όλη την πλάση, διαδίδοντας τη γνώση τους στα πέρατα του κόσμου, η απόδειξη ήρθε από σπόντα στο διαβόητο Ρόζγουελ των ΗΠΑ, όταν κομμάτι υποτίθεται από τα συντρίμμια του εξωγήινου σκάφους που κατέπεσε στο αμερικανικό έδαφος έγραφε στα ελληνικά τη λέξη «Ελευθερία» (αν και κάπως ανορθόγραφα είναι η αλήθεια: «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ»).

Ατράνταχτη απόδειξη ότι οι Έλληνες κατάγονται από τον πλανήτη «Ε» και είναι ο λαός του ηλίου δηλαδή. Αν κι εδώ μιλάμε για τη συνωμοσία της συνωμοσίας, με το «απόκρυφο» δυστύχημα του εξωγήινου να διανθίζεται με λογής ελληνικά καλλωπιστικά στοιχεία…













0 Response to " Θεωρίες συνωμοσίας στην Ελλάδα "

Δημοσίευση σχολίου