newscity1.net

Προσοχή: Ποτέ μην ψάξετε αυτό στο google

Καθημερινά κάνεις εκατοντάδες αναζητήσεις αλλά υπάρχουν κάποιες σκοτεινές γωνιές που
δε θα πρέπει να γκουγκλάρεις… για το καλό σου!

Τη λίστα έδωσαν οι χρήστες του Reddit και δημοσίευσε η βρετανική Independent.

Fournier

Για όσους δεν γνωρίζετε ο παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ, Evan Fournier φέρει το ψευδώνυμο «Ποτέ μην Γκουγκλάρετε» και ο λόγος είναι απλός.

Το επώνυμο του προέρχεται από μια παλιά γαλλική λέξη που σημαίνει αυτός που κάνει ψωμί ή πιο απλά «φούρναρης», ενώ το όνομά του πολλές φορές συναντάται ως ένας τύπος γάγγραινας που επηρεάζει τα γεννητικά όργανα. Μην πείτε μετά ότι σε σας προειδοποιήσαμε.

Krokodil

Το krokodil είναι το όνομα που χρησιμοποιείται στις πιάτσες των ναρκωτικών για τη δεσομορφίνη, ένα παράγωγο της μορφίνης με πολύ ισχυρές επιδράσεις, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της ηρωίνης σε Ρωσία και Ουκρανία.

Το ναρκωτικό αυτό είναι γνωστό και ως «σαρκοφάγο», καθώς περιέχει τοξικές ουσίες οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ευρείας κλίμακας μόλυνση στην περιοχή του σώματος, όπου γίνεται η χρήση του με ένεση.

Το e-mail σας

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να ψάχνετε μέσω google το mail σας, καθώς ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να εγείρονται θέματα ασφάλειας. Ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να δείτε αν έχουν παραβιαστεί τα δεδομένα σας είναι το haveibeenpwned.com, αν σας ενδιαφέρει.

Αρλεκίνος ιχθύαση

Η αρκλεκίνος ιχθύαση είναι μία πολύ σπάνια γενετική ασθένεια η οποία προκαλεί διαταραχές στο δέρμα και μπορεί να οδηγήσει ορισμένες φορές σε παραμορφώσεις. Καλύτερα να μην επιχειρήσετε να το γκουγκλάρετε.













0 Response to " Προσοχή: Ποτέ μην ψάξετε αυτό στο google "

Δημοσίευση σχολίου