newscity1.net

ΟΗΕ: Μυστήρια όντα στο Όρος Kailash του Ελληνικού - Θιβέτ

Μυστήρια όντα βρίσκονται στο Όρος Kailash του Θιβετ λέει έκθεση του ΟΗΕ.
Πολλά πράγματα που γράφω πολλοί δεν με πιστεύουν . Δεν με πιστεύουν γιατί πρώτη φορά τα διαβάζουν , δεν τα ήξεραν και δεν μπορούν εύκολα να τα δεχτούν. Τους καταλαβαίνω. Τα παρακάτω όμως είναι μια ειδική έκθεση του ΟΗΕ που έκανε για το Όρος Kailash!

Εμένα μην με υπολογίζετε αλλά την έκθεση του ΟΗΕ δεν θα την υπολογίσετε; Αν δεν την υπολογίσετε να πείτε το γιατί , να φέρετε ντοκουμέντα και όχι αόριστες μαλακιες .Αυτό είναι το πιο εύκολο .

«Εκεί βρίσκεται ένας κόσμος κρυμμένος, μυστηριώδης, άγνωστος, και απαγορεύεται να πας. Υπάρχουν οντότητες εκεί με τεχνολογίες πέρα από την κατανόησή μας, και η γνώση διατηρείται κρυμμένη από εμάς, γιατί είναι σε άλλη διάσταση.

Υπάρχει περίπτωση η αλήθεια ποτέ να αποκαλυφθεί; γήινες δυνάμεις της εξουσίας και η απληστία τους την έχουν για πάντα σφραγισμένη . Απαγορεύονται αυτές οι γνώσεις για να μη τις χειριστεί κάποιος σε πόλεμο.

Όταν η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις αυτές προς όφελος της ανθρωπότητας, τότε θα επιτραπεί η είσοδο και θα δούμε τις γνώσει.

Η έκθεση του ΟΗΕ»
To ΘΙΒΕΤ έχει ελληνικη ονομασια . Εκτός από Απόλλωνα πήγε και ο Διονυσος και παταξε κάθε εχθρο της Ελλάδας και έδωσε και το όνομα . (Θ)είον (Ι)ερό (Β)ασίλειο (Ε)λλήνων (Τ)ύμβος =ΘΙΒΕΤ

Ο καθηγητής Ernst Muldashev Ph.D στη διάρκεια της ζωής του, εχει δημοσιεύσει πάνω από 300 επιστημονικές εργασίες και κατέχει 52 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Έγραψε το «Das Dritte Auge» για Σαμάντι( σπήλαια στο όρος Kailash). Συνόδευσε τον κινεζικο στρατο στην προσπάθειά του να εισέλθουν στο σπήλαιο, αλλά οι στρατιώτες είχαν φυγει με οδυνηρές πονοκεφάλους και μερικοί πέθαναν από καρδιακή προσβολή .

Γράφει …

«Στη βιβλιογραφία η Σαμπάλα είναι στο Θιβέτ, των Ιμαλαΐων και στη γύρω περιοχή. Πού είναι Agartha; Η Agartha είναι ενδεχομένως στην περιοχή των πυραμίδων της Αιγύπτου. Κατά συνέπεια, η ύπαρξη δύο υπόγειων χωρων, η Σαμπάλα και Agartha, αποτελούν το αποθεμα γονιδίων της ανθρωπότητας και του πολιτισμού. Η Σαμπάλα είναι το κέντρο της εξουσίας, που προστατεύετε από άγνωστες δυνάμεις και ενέργειες.

Η Σαμπάλα προστατεύει τη ζωή στη Γη: Πρέπει να ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι στον κόσμο, ότι είμαστε απόγονοι άλλων όντων, και ότι θα προχωρήσουμε ώστε να έχουμε καλές σκέψεις και αγνή ψυχή.




alldaynews








0 Response to " ΟΗΕ: Μυστήρια όντα στο Όρος Kailash του Ελληνικού - Θιβέτ "

Δημοσίευση σχολίου