newscity1.net

Chronovisor: Η μηχανή του χρόνου (;) που έχει το Βατικανό

Εάν υπάρχει κάτι στο οποίο όλοι συμφωνούν, αυτό είναι η εξαιρετική ακαδημαϊκή και επιστημονική κατάρτιση, καθώς και η τεράστια πολυμάθεια του
Βενεδικτίνου πατέρα Πελεγκρίνο Μαρία Ερνέττι (1925 – 1994).
Όσο ζούσε, θεωρούνταν αυθεντία στην αρχαϊκή μουσική και το Γρηγοριανό μέλος και κατέχοντας μια σημαντική θέση σε μουσικό ωδείο της Βενετίας, είχε συγγράψει ένα μεγάλο αριθμό έργων επάνω σε αυτή.
Μια ιστορία τρέλας ή πραγματικό γεγονός;
Η δυνατότητα του ταξιδιού στο χρόνο συναρπάζει τους ανθρώπους από τα αρχαία χρόνια. Σίγουρα σε πολλούς θα άρεσε να είναι σε θέση να επιστρέψουν στο παρελθόν και να ακυρώσουν τα ανεπιθύμητα συμβάντα ή και να κοιτάξουμε στο μέλλον! Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το άλμα στο χρόνο πλέον είναι δυνατό .
Ένας εκκεντρικός ιερέας υποστήριξε ότι είχε μια μηχανή που θα μπορούσε να δει στο παρελθόν. Μια ιστορία τρέλας ή πραγματικό γεγονός;

Chronovisor – Η μηχανή του χρόνου που έχει το Βατικανό !
Σύμφωνα με διάφορους παραφυσικούς συγγραφείς και μελετητές, το μηχάνημα αυτό κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1950 από μια ομάδα δώδεκα επιστημόνων, με επικεφαλής τον πατέρα Pellegrino Maria Ernetti, έναν Ιταλό φυσικό που τελικά έγινε ιερέας. Πολύτιμη ήταν η στήριξη του νομπελίστα Enrico Fermi και του διάσημου επιστήμονα των πυραύλων Wernher Von Braun.

Δυο από τους επιστήμονες που εργάστηκαν με τον Ernetti, οι Wernher Von Braun και Enrico Fermi.
Η chronovisor δεν είναι μια συσκευή που θα μεταφέρει κάποιον στο παρελθόν, αλλά δειχνει καταγεγραμμένες εικόνες από μια άλλη χρονική περίοδο.
Το 1972 ένα ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσίευσε μια φωτογραφία αποκαλύπτοντας την συσκευή, αλλά ο Ernetti αμφισβήτησε την αυθεντικότητά της. Δήλωσε ότι οι τυχόν, ηχογραφήσεις και φωτογραφίσεις που λήφθηκαν από την συσκευή έχουν διατηρηθεί και πολύ πιθανό να φυλάσσονται με προσοχή στα Αρχεία του Βατικανού.

Η Chronovisor είναι μια συσκευή μεγέθους μεγάλου ντουλαπιού εξοπλισμένη με κεραίες από εξωτικά κράματα, καθοδικούς σωλήνες, καντράν και μοχλούς. Σύμφωνα με τον πατέρα Ernetti, οι χρήστες μπορούν να συλλάβουν και να καταγράψουν συγκεκριμένες θέσεις, γεγονότα και ιδιαίτερα σημαντικά άτομα από την ιστορία της Γης. Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, προσφέρει πιθανά σενάρια που πρόκειται να συμβούν στο εγγύς μέλλον.


Οι φωτογραφίες που παρέχονται απο τον Ernetti, είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενες.
Ο Ernetti είπε ότι δεν ήταν ελεύθερος να συζητήσει λεπτομέρειες σχετικές με τη Chronovisor. Ωστόσο αποκάλυψε ότι η συσκευή χρησιμοποιήθηκε για να βεβαιώσει πολλά σημαντικά γεγονότα, το πιο αξιοσημείωτο των οποίων ήταν η σταύρωση του Χριστού.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία ο Ernetti, είχε καταφέρει να φωτογραφίσει την ιστορική ομιλία του Μουσολίνι, τον Ναπολέοντα στη μάχη του Βατερλώ, σκηνές από τους πίνακες του νόμου με τον Μωυσή που πήρε την αρχική καταχώρηση, την καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρρων και σκηνές από τη ζωή του Ιησού από τη Ναζαρέτ, όπως τα τελευταία του λόγια πριν πεθάνει. μια από τις φωτογραφίες που παρέχονται, υποτίθεται, από Chronovisor Vaticano, που εμφανίζονται δήθεν, ο Ιησούς και μερικοί από τους μαθητές του, με τα πόδια σε ένα μονοπάτι μέσα από τα χωράφια.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, ο Ernetti έχει δει τουλάχιστον μια από τις ομιλίες του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, καθώς και μια τραγωδία που ονομάζεται Θυέστης!
Ο Θυέστης είναι έργο που γράφτηκε από τον Quintus Ennius ο οποίος γεννήθηκε το 239 π.Χ. στη σημερινή Καλαβρία, στην Ιταλία.Ο Ennius μερικές φορές ονομάζεται «Πατέρας της Λατινικής Ποίησης» και κατά τη διάρκεια της ζωής του έγραψε περίπου 20 θεατρικά έργα και ένα επικό ποίημα για την ιστορία της Ρώμης που ονομάζεται Annals και μόνο μερικά κομμάτια της δουλειάς του έχουν σωθεί.
Στις 2 Μάη 1972, το ιταλικό εβδομαδιαίο La Domenica del Corriere, δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τον Ιησού αγωνιώδη στο σταυρό. Στη συνέντευξη, ο Ernetti είπε ότι η εικόνα είχε συλληφθεί με την chronovisor… » όταν προσπάθησε να πιάσει τις εικόνες της σταύρωσης.

Domenica della Corriere (1972)
Στη δεκαετία του 1970 ο Chronovisor είχε διαφορετικό σκοπό, να λαμβάνει απλώς εικόνες από το μέλλον. Σύμφωνα με κάποιον που συμμετείχε στο πρόγραμμα Pegasus, η συσκευή χρησιμοποιήθηκε για να ανοίξει το δρόμο στα ταξίδια στο χρόνο, ή τουλάχιστον κατά μια στοιχειώδη μορφή τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η διάταξη της συσκευής προέβλεψε εικόνες από το 2013, όπου το κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου ήταν βυθισμένο κάτω από 100 πόδια νερού. Το Capitol ήταν επίσης βυθισμένο σε ερείπια και το Βατικανό ήταν επίσης μια βυθισμένη πρωτεύουσα.
Ωστόσο όταν ήρθε η ώρα, όπως αναφέρει το sahiel, οι καταστροφές αυτές δεν εκδηλώθηκαν και έτσι οι κατασκευαστές του Chronovisor υποστήριξαν ότι δεν προσφέρει ακριβή εικόνα των μελλοντικών γεγονότων αλλά έχει μόνο τη δυνατότητα να δείχνει ένα δυναμικό αποτέλεσμα, ανάλογα με τους διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων και των υφιστάμενων γεωπολιτικών συνθηκών, ή θα μπορούσε να δείξει απλά πραγματικότητες από παράλληλα σύμπαντα που συνυπάρχουν με το δικό μας.



Ο Γάλλος ιερέας και παραφυσικός συγγραφέας François Brune, συναντήθηκε με τον πατέρα Ernetti λίγους μήνες πριν από το θάνατό του και έλαβε μια απάντηση μάλλον ψευδή: Το Βατικανό αποφάσισε να καταστρέψει τον Chronovisor για το μεγαλύτερο καλό. Σύμφωνα με γραπτά στοιχεία που άφησε ο Brune, η συσκευή αποσυναρμολογήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 από τους άλλους επιστήμονες της ομάδας που την κατασκεύασε. Στο νεκροκρέββατο του ο πατέρας Ernetti απέσυρε το σύνολο των ισχυρισμών του σχετικά με την ύπαρξη της συσκευής, αλλά Brune πιστεύει ότι ωθήθηκε σε κάτι τέτοιο, για προφανείς λόγους.

Μήπως είναι αυτός ο λόγος η διατήρηση της επιρροής και της δύναμης της Καθολικής Εκκλησίας; Αν Ναι σίγουρα αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά της ανθρωπότητας.
Αν αυτή η συσκευή πραγματικά υπάρχει, θα μπορούσε να έχει πολλές χρήσεις. Με αυτή τη συσκευή θα είμαστε ακόμη σε θέση να ξαναγράψουμε την ιστορία.
Μέχρι τη στιγμή που θα τεθεί στη διάθεση των επιστημόνων για να αναλυθεί, η συσκευή που μπορεί να βλέπει το παρελθόν είναι κλειδωμένη στα μπουντρούμια του Βατικανού, και θα την κρατήσει απομονωμένη στα θησαυροφυλάκια του μαζί με πολλά άλλα απίστευτα πράγματα, που θα μπορούσαν να αλλάξουν για πάντα την αντίληψή μας για την προέλευση της ζωής και της ανθρωπότητας γενικότερα. Ένα πολύ καλά φυλαγμένο μυστικό…








0 Response to " Chronovisor: Η μηχανή του χρόνου (;) που έχει το Βατικανό "

Δημοσίευση σχολίου